Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem valami túlságosan drága
Re: Szerintem valami túlságosan drága
Sokan nem orulnek neki, amit megertek (hiszen rengeteg ember abszolut ertelemben es aranyaiban is kevesebbet szanhat hifire), es igy egyre elerhetetlenebbnek tunnek bizonyos termekek.
Magamon is azt latom, hogy rengeteg olyan termek volt, amikre vagytam es vegul sikerult beszereznem, manapsag egyre tobb dolgot engedek el, es huzok meg egy hatart. Persze szerepet jatszik az is, hogy amig korabban ez egy jatszoter volt szamomra, mara az ido is nagyon korlatos lett, nem tudok aranyaiban annyit foglalkozni hobbi szinten, mint amekkora penz all benne. Igy azert nehezebben szanom ra magam, hogy ujabb otleteket/vagyalmokat elegitsek ki meg tobb penz beboritasaval.
Ezek a korlatok mindenkinel mashol vannak, mas az erzekenysegunk is.
Viszont ami egyszerre erint bennunket: a piac. Es sokan barmennyire is nehezen emesztik meg, a hifi is piacgazdasagi alapokon nyugszik, ahogy a legtobb termek kereskedelme. Ezt lehet szeretni, nemszeretni, elfogadni, ellenezni, a piacot az egyen velemenye nem erdekli, de meg kisebb csoportok sem befolyasolo tenyezok…
Jo pelda amit fel szoktam hozni az elekteoncsovek piaca:
Korabban egy NOS elektroncsovet a foldon soportek, 1000-2000 Ft-ert adtak itt a forumon, manapsag eljutottunk oda, hogy egy atlagos (vagy az alatti) Tungsram ECC82 csoert 7000-10000 Ft-ot is elkernek NOS/NIB allapotban. Hatar a csillagos eg.
Ha a forum egy ilyen korlatot tartalmazna, hogy az itt korabban elkelt arakon maximalnank az arakat, akkor elekteoncsovet konkretan nem lehetne venni. Jobban dragultak, mint az arany.
Ugyanugy ha van most egx marka pl. Focal. Mi van akkor ha bejelentik a W-Cone driverek helyett a jovoben alu membrant fognak hasznalni, mert csak. De kijonnek a tesztek es az uj szarabbul szol. Igy a regiek hirtelen felertekelodnek, es a magasabb karegorias darabaok meg dragabbak is lehetnek, mint az ujak. Vagy beszuntetik a gyartast, lasd OPPO, horror aron mennek vilagszinten a keszulekek.
Szoval a piacba bele lehet nyulni, csak nem erdemes.
Magamon is azt latom, hogy rengeteg olyan termek volt, amikre vagytam es vegul sikerult beszereznem, manapsag egyre tobb dolgot engedek el, es huzok meg egy hatart. Persze szerepet jatszik az is, hogy amig korabban ez egy jatszoter volt szamomra, mara az ido is nagyon korlatos lett, nem tudok aranyaiban annyit foglalkozni hobbi szinten, mint amekkora penz all benne. Igy azert nehezebben szanom ra magam, hogy ujabb otleteket/vagyalmokat elegitsek ki meg tobb penz beboritasaval.
Ezek a korlatok mindenkinel mashol vannak, mas az erzekenysegunk is.
Viszont ami egyszerre erint bennunket: a piac. Es sokan barmennyire is nehezen emesztik meg, a hifi is piacgazdasagi alapokon nyugszik, ahogy a legtobb termek kereskedelme. Ezt lehet szeretni, nemszeretni, elfogadni, ellenezni, a piacot az egyen velemenye nem erdekli, de meg kisebb csoportok sem befolyasolo tenyezok…
Jo pelda amit fel szoktam hozni az elekteoncsovek piaca:
Korabban egy NOS elektroncsovet a foldon soportek, 1000-2000 Ft-ert adtak itt a forumon, manapsag eljutottunk oda, hogy egy atlagos (vagy az alatti) Tungsram ECC82 csoert 7000-10000 Ft-ot is elkernek NOS/NIB allapotban. Hatar a csillagos eg.
Ha a forum egy ilyen korlatot tartalmazna, hogy az itt korabban elkelt arakon maximalnank az arakat, akkor elekteoncsovet konkretan nem lehetne venni. Jobban dragultak, mint az arany.
Ugyanugy ha van most egx marka pl. Focal. Mi van akkor ha bejelentik a W-Cone driverek helyett a jovoben alu membrant fognak hasznalni, mert csak. De kijonnek a tesztek es az uj szarabbul szol. Igy a regiek hirtelen felertekelodnek, es a magasabb karegorias darabaok meg dragabbak is lehetnek, mint az ujak. Vagy beszuntetik a gyartast, lasd OPPO, horror aron mennek vilagszinten a keszulekek.
Szoval a piacba bele lehet nyulni, csak nem erdemes.
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric
Elektroncsovek: Sophia Electric
- Vappali
- Fórumlakó
- Értékelés: 136
"Csak gondold végig amit írtál, ez kb. örökre befagyasztaná az árakat, ami lássuk be, nem működik a mai világban.
Meg aztán ezt az "adott időn belül csak azonos áron adható tovább" szabályt, ugyan kivel akarnád betartatni?
Látjuk, hogy az árstopp hová vezet."
Javasolni kell, hogy legyenek a hifi cuccok hatósági árazásuak. Mindenhol azt hallom hogy ez segít mindenen, mindent - is - megold. Még a lábszagot is.

Meg aztán ezt az "adott időn belül csak azonos áron adható tovább" szabályt, ugyan kivel akarnád betartatni?
Látjuk, hogy az árstopp hová vezet."
Javasolni kell, hogy legyenek a hifi cuccok hatósági árazásuak. Mindenhol azt hallom hogy ez segít mindenen, mindent - is - megold. Még a lábszagot is.

Nem igazán tartom jó ötletnek, ezt a megoldást...a kereslet kínálat megoldja majd a problémát...tibikecsoki írta: ↑2023.03.08., szer. 11:42De van egy javaslatom:
Ezzel egy tisztább helyzetet lehetne teremteni az adás-vételek körüli vitákban,meg hogy mi mennyi volt,és mennyi most.Ettől függetlenül máshol,más oldalakon hirdetheti amennyiért akarja.
Vélemény?

"Az igazi barát szemből támad."
Látjuk, hogy az árstopp hová vezet...
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3170
Csak gondold végig amit írtál, ez kb. örökre befagyasztaná az árakat, ami lássuk be, nem működik a mai világban.tibikecsoki írta: ↑2023.03.08., szer. 11:42De van egy javaslatom:
Legyen a szabályzatban egy olyan pont,hogy a bizonyítottan erről a fórumról,vagy ezen a fórumon is hirdetett használt terméket 1,vagy inkább 2 éven belül,ugyanitt ne lehessen drágábban adni mint amennyiért az eladó annó vette. Ez védené az itt lévő közösséget a hiénáktól,viszont ha valaki kíváncsiságból ki akar próbálni valamit,aztán továbbadni,hogy feljebb lépjen,vagy mást is kipróbáljon,(ahogy egyébként sokan teszik is ) annak is lehetősége van ezt megtenni,azzal a feltétellel,hogy elfogadja ezt a szabályt. Ezzel egy tisztább helyzetet lehetne teremteni az adás-vételek körüli vitákban,meg hogy mi mennyi volt,és mennyi most.Ettől függetlenül máshol,más oldalakon hirdetheti amennyiért akarja.
Vélemény?
Látjuk, hogy az árstopp hová vezet...
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- tibikecsoki
- Törzsvendég
- Értékelés: 125
De van egy javaslatom:
Legyen a szabályzatban egy olyan pont,hogy a bizonyítottan erről a fórumról,vagy ezen a fórumon is hirdetett használt terméket 1,vagy inkább 2 éven belül,ugyanitt ne lehessen drágábban adni mint amennyiért az eladó annó vette. Ez védené az itt lévő közösséget a hiénáktól,viszont ha valaki kíváncsiságból ki akar próbálni valamit,aztán továbbadni,hogy feljebb lépjen,vagy mást is kipróbáljon,(ahogy egyébként sokan teszik is ) annak is lehetősége van ezt megtenni,azzal a feltétellel,hogy elfogadja ezt a szabályt. Ezzel egy tisztább helyzetet lehetne teremteni az adás-vételek körüli vitákban,meg hogy mi mennyi volt,és mennyi most.Ettől függetlenül máshol,más oldalakon hirdetheti amennyiért akarja.
Vélemény?
Vélemény?
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.
- tibikecsoki
- Törzsvendég
A fórumozást az különbözteti meg az adásvételi oldalaktól,(jófogás,vatera stb) hogy van lehetőség nyíltan hozzászólni,reagálni. Nem értem ezt a nagy elutasítást.Hangsúlyozom,én is voltam,leszek mindkét oldalon,tehát mint eladó,és vevő is írom a véleményem,hogy az adás-vételi részen is lehessen hozzászólni az árazáshoz. Aztán a FÓRUMOZÓK úgyis eldöntik,hogy jogos e az ár miatti háborgás,vagy sem.De ez a "megbüntetlek,mert bántottad a szegény eladót".......A nyilvánosság szerintem nagyban tudja segíteni a tisztességes eladásokat éppúgy,mint a tisztességtelen nepperek kiszűrését. Egyébként van lehetőség az érzékeny eladóknak hirdetni a HFP-n is,az is egy kifejezetten hifis eladási portál,ott biztosan nem kritizálják az árazást.Aszpirin írta: ↑2023.03.07., kedd 20:42Jogod az van rá.tibikecsoki írta: ↑2023.03.07., kedd 12:33Én úgy gondolom,hogy a tisztességes hirdetést nem trollkodják szét.Én is hirdettem,hirdetek,és még sosem volt trollkodás a hirdetéseimben,de ha lesz,akkor majd megvédem magam.Ha meg valaki beáraz egy itt vásárolt terméket,jóval drágábban mint amennyiért vette,akkor legyen már jogom megkérdezni,hogy miért is tette ezt?
Lehetőséged is, privát üzenetben.
Ne feledd, mi nem jogot, hanem lehetőséget adunk a fórumozásra. Remélem érted.
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.
Több mint 10 éve regisztráltam ide és soha nem írtam be hogy 4 éve ennyi vagy annyi volt valami, mert szerintem nincs relevanciája…soha nem piszkáltam senkit, egy rossz értékelésem sem volt…
Nincs miért megvédeni magam vagy nem gondolom hogy meg kellene magyaráznom sem nekem sem másnak hogy ami 4 éve valamennyiért meg lett vásárolva azt most miért annyi amennyi.
Egyébként a válasz egyszerű, most ennyi a piaci ára, akkor meg annyi volt.
Egy autó hírdetésnél releváns hogy 4 éve mennyi volt és most miért több? Nem, mert most ezt diktálja a piac. Vagy akkor mindenki nyerészkedő aki a 4 éve vett autóját drágábban adja el mint amennyiért vette? Nyilván nem. Sőt van akinek 40%-al többet ér az autója mint két éve, mert annyi a piaci ára. Nem azzal hívják fel hogy te két éve ennyivel olcsóbban vetted most miért adod használtan az újhoz képest drágábban, hanem elfogadják hogy ennyi és akit érdekel megveszi.
Nyilván az más, ha valaki az egyik nap megveszi a másik nap 2x-es áron meghiredti, de ne hasonlítsuk már össze azzal amit valaki megvett és 4 év múlva eladja…nonszensz
Továbbra sem reagált senki arra, hogy az ugye teljesen rendben van hogy az isotek kábeleket 2 év után dupla árban adják el és hip-hop megveszik. Oda miért nem linkelitek be hogy 2 vagy 3 éve ennyiért adták te most miért adod ennyiért????
Sokat segített a fórum anno nekem, sok kedves, inteligens és komoly embert megismertem, senkit nem piszkáltam ezért is rosszul esik hogy így nekem esett mindenki…
Ritkábban vagyok fent az utóbbi időben, de most már kezdem érteni hogy nagyon sok korábbi fórumos( általam nagyrabecsült emberek) miért nem aktívak már évek óta….
Nincs miért megvédeni magam vagy nem gondolom hogy meg kellene magyaráznom sem nekem sem másnak hogy ami 4 éve valamennyiért meg lett vásárolva azt most miért annyi amennyi.
Egyébként a válasz egyszerű, most ennyi a piaci ára, akkor meg annyi volt.
Egy autó hírdetésnél releváns hogy 4 éve mennyi volt és most miért több? Nem, mert most ezt diktálja a piac. Vagy akkor mindenki nyerészkedő aki a 4 éve vett autóját drágábban adja el mint amennyiért vette? Nyilván nem. Sőt van akinek 40%-al többet ér az autója mint két éve, mert annyi a piaci ára. Nem azzal hívják fel hogy te két éve ennyivel olcsóbban vetted most miért adod használtan az újhoz képest drágábban, hanem elfogadják hogy ennyi és akit érdekel megveszi.
Nyilván az más, ha valaki az egyik nap megveszi a másik nap 2x-es áron meghiredti, de ne hasonlítsuk már össze azzal amit valaki megvett és 4 év múlva eladja…nonszensz
Továbbra sem reagált senki arra, hogy az ugye teljesen rendben van hogy az isotek kábeleket 2 év után dupla árban adják el és hip-hop megveszik. Oda miért nem linkelitek be hogy 2 vagy 3 éve ennyiért adták te most miért adod ennyiért????
Sokat segített a fórum anno nekem, sok kedves, inteligens és komoly embert megismertem, senkit nem piszkáltam ezért is rosszul esik hogy így nekem esett mindenki…
Ritkábban vagyok fent az utóbbi időben, de most már kezdem érteni hogy nagyon sok korábbi fórumos( általam nagyrabecsült emberek) miért nem aktívak már évek óta….
Megkérhetted volna a moderátorokat, hogy miután segítettek kideríteni az általad hirdetett készülék típusát, meg, hogy kitől vetted, ha már te nem emlékeztél rá, akkor a maradék felesleges 18 hozzászólást is tegyék át az offba vagy máshova.
De ez a te döntésed, ha neked így jobb...
[/quote]
Megkértem,
Ennyi lett ide rakva:

[/quote]
Megkértem,
Ennyi lett ide rakva:
- Csatolmányok
-
- E6041D32-6F1A-4E32-BCA2-5EE83A10FB0C.jpeg (524.32 KiB) Megtekintve 1411 alkalommal
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5975
Jogod az van rá.tibikecsoki írta: ↑2023.03.07., kedd 12:33Én úgy gondolom,hogy a tisztességes hirdetést nem trollkodják szét.Én is hirdettem,hirdetek,és még sosem volt trollkodás a hirdetéseimben,de ha lesz,akkor majd megvédem magam.Ha meg valaki beáraz egy itt vásárolt terméket,jóval drágábban mint amennyiért vette,akkor legyen már jogom megkérdezni,hogy miért is tette ezt?
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- tibikecsoki
- Törzsvendég
Én úgy gondolom,hogy a tisztességes hirdetést nem trollkodják szét.Én is hirdettem,hirdetek,és még sosem volt trollkodás a hirdetéseimben,de ha lesz,akkor majd megvédem magam.Ha meg valaki beáraz egy itt vásárolt terméket,jóval drágábban mint amennyiért vette,akkor legyen már jogom megkérdezni,hogy miért is tette ezt?ANDS írta: ↑2023.03.07., kedd 11:53Nem tudsz olyan szabályzatot írni, ami mindenkinek tetszik.tibikecsoki írta: ↑2023.03.07., kedd 08:49....
Szerintem meg el kéne engedni,ezt a "megbüntetlek,ha be mered írni,hogy mi mennyi volt anno" hozzáállást. Igenis lehessen kiírni minden hirdetésnél,ha nem tetszik az aktuálisan hirdetett ára! ....
Ha megengedett az ár kritizálása, a nem hivatalosan kereskedők, meg a haverjaik, meg az unatkozó trollok teleszemetelik a hirdetéseket, és akkor folyamatosan takarítani kell.
Ha nem megengedett az ár kritizálása, akkor meg a vevőjelölteknek kicsit keresgélni, olvasni kell. Meg gondolkozni.
Sikerült feladni egy hirdetést. A hirdető nem tudja a készülék pontos típusát. Nem baj, a moderátor segít.
Nem tudja, kitől vette itt a fórumon. Nem baj, a moderátor segít.
Hirdető megsértődik, és bezárja a hirdetést. Nem baj, a moderátor csak csendben káromkodik.
Megkérhetted volna a moderátorokat, hogy miután segítettek kideríteni az általad hirdetett készülék típusát, meg, hogy kitől vetted, ha már te nem emlékeztél rá, akkor a maradék felesleges 18 hozzászólást is tegyék át az offba vagy máshova.
De ez a te döntésed, ha neked így jobb...![]()
Nem tudsz olyan szabályzatot írni, ami mindenkinek tetszik.tibikecsoki írta: ↑2023.03.07., kedd 08:49....
Szerintem meg el kéne engedni,ezt a "megbüntetlek,ha be mered írni,hogy mi mennyi volt anno" hozzáállást. Igenis lehessen kiírni minden hirdetésnél,ha nem tetszik az aktuálisan hirdetett ára! ....
Ha megengedett az ár kritizálása, a nem hivatalosan kereskedők, meg a haverjaik, meg az unatkozó trollok teleszemetelik a hirdetéseket, és akkor folyamatosan takarítani kell.
Ha nem megengedett az ár kritizálása, akkor meg a vevőjelölteknek kicsit keresgélni, olvasni kell. Meg gondolkozni.
Sikerült feladni egy hirdetést. A hirdető nem tudja a készülék pontos típusát. Nem baj, a moderátor segít.
Nem tudja, kitől vette itt a fórumon. Nem baj, a moderátor segít.
Hirdető megsértődik, és bezárja a hirdetést. Nem baj, a moderátor csak csendben káromkodik.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Ne foglalkozz az öregedéssel. Idős korban is tudsz hülyeségeket csinálni, csak lassabban.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Aztán a vevőjelölt ez alapján el tudja dönteni, hogy az ár megfelelő e neki, vagy sem.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3260
Előző hirdetési link hirdetésben történő feltüntetése, nem az eladó által nem tiltott, ezért nem jár semmiféle büntetés.tibikecsoki írta: ↑2023.03.07., kedd 08:49Kedves moderátorok!
Szerintem meg el kéne engedni,ezt a "megbüntetlek,ha be mered írni,hogy mi mennyi volt anno" hozzáállást. Igenis lehessen kiírni minden hirdetésnél,ha nem tetszik az aktuálisan hirdetett ára! Aztán az eladó indokolja meg,hogy mi is az oka,hogy ő ennyit akar érte,védje meg a portékáját. Viszont a vevő jelölteknek is legyen joguk tudni,hogy az árult termék,és most jön a lényeg:itt,ezen a fórumon,-tehát nem a boltban,új áron- mennyiért cserélt gazdát. Persze lehet mondani,hogy olvasson vissza,keresse meg,de nem értem,miért kell a vevőnek hátrányból indulni a vásárlásnál. Vagy akkor lehessen minden,a fórumról származó terméknél belinkelni legalább egyszer egy előzményt,amiből kiderülhet a vevőjelölteknek,hogy honnan indult az ár,vagy legutóbb mennyi volt.Aztán mindenki eldöntheti,hogy az eltelt idő függvényében jogos e az ár emelkedése.
És hogy konkrét pédát írjak: Volt itt eladó hangfal,amit a fórumon vett meg az illető,majd 1 hét múlva dupla áron akarta eladni ugyanitt!!! Ilyen esetben szó sem lehet az inflációról,meg a többi blabláról. Szerintem érdemes lenne ezt is megfontolni,mert mostanában az inflációra hivatkozva,rengeteg lett az itt pörgő,használt cukkok irreális árazása,és a rendszer,jelen formájában csak az eladóknak kedvez.
Aztán a vevőjelölt ez alapján el tudja dönteni, hogy az ár megfelelő e neki, vagy sem.
Csak a Marantz! :-D
- tibikecsoki
- Törzsvendég
Kedves moderátorok!
Szerintem meg el kéne engedni,ezt a "megbüntetlek,ha be mered írni,hogy mi mennyi volt anno" hozzáállást. Igenis lehessen kiírni minden hirdetésnél,ha nem tetszik az aktuálisan hirdetett ára! Aztán az eladó indokolja meg,hogy mi is az oka,hogy ő ennyit akar érte,védje meg a portékáját. Viszont a vevő jelölteknek is legyen joguk tudni,hogy az árult termék,és most jön a lényeg:itt,ezen a fórumon,-tehát nem a boltban,új áron- mennyiért cserélt gazdát. Persze lehet mondani,hogy olvasson vissza,keresse meg,de nem értem,miért kell a vevőnek hátrányból indulni a vásárlásnál. Vagy akkor lehessen minden,a fórumról származó terméknél belinkelni legalább egyszer egy előzményt,amiből kiderülhet a vevőjelölteknek,hogy honnan indult az ár,vagy legutóbb mennyi volt.Aztán mindenki eldöntheti,hogy az eltelt idő függvényében jogos e az ár emelkedése.
És hogy konkrét pédát írjak: Volt itt eladó hangfal,amit a fórumon vett meg az illető,majd 1 hét múlva dupla áron akarta eladni ugyanitt!!! Ilyen esetben szó sem lehet az inflációról,meg a többi blabláról. Szerintem érdemes lenne ezt is megfontolni,mert mostanában az inflációra hivatkozva,rengeteg lett az itt pörgő,használt cukkok irreális árazása,és a rendszer,jelen formájában csak az eladóknak kedvez.
Figyelj én ezt elengedtem azzal hogy reagáljak a hozzászólásra, hogy be lehet írni egy típust anélkül hogy bevágod az ezeréves hirdetést…
Továbbra is tartom azon megjegyzésem hogy az isotek premier kábeleknél soha nem láttam ilyen beírásokat, hogy 3 éve 25 ezer volt akkor most miért 45…
Bár lehet rosszul gondolom és rosszul értelmezem, amiért ne haragudj de csak egy egyszerű ember vagyok( vagyis nem) de itt nem fogok szakmázni és elemeire bontani a beírásokat, azok mögöttes értelmezési szándékát stb… elég ha egész nap ezt csinálom..
Szóval mindjárt zárom a hirdetést és akit érdekel ott az elérhetősèg…
Továbbra is tartom azon megjegyzésem hogy az isotek premier kábeleknél soha nem láttam ilyen beírásokat, hogy 3 éve 25 ezer volt akkor most miért 45…
Bár lehet rosszul gondolom és rosszul értelmezem, amiért ne haragudj de csak egy egyszerű ember vagyok( vagyis nem) de itt nem fogok szakmázni és elemeire bontani a beírásokat, azok mögöttes értelmezési szándékát stb… elég ha egész nap ezt csinálom..
Szóval mindjárt zárom a hirdetést és akit érdekel ott az elérhetősèg…
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6181
S miért is lett "bevágva"?
Mert te kértél segítséget: "Ha valaki segít beazonosítani hogy ez pontosan melyik típus akkor azt megköszönöm, mert nem szeretnék téves infót írni róla."
Arról hadd ne én tegyek, hogy az előzmény hirdetésben ott van az ár.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Mondjuk ezt nem nagyon tudom értelmezni hogy mire való, ha az én hirdetésemben kapásból bevágták hogy mennyiért vettem 4 éve és ez ki is lett vesézve…
De lehet ez a szabály nem mindenkire vonatkozik…
De lehet ez a szabály nem mindenkire vonatkozik…
- Csatolmányok
-
- 48DE5A5C-A118-498E-8A83-83A24E15B0DD.jpeg (651.82 KiB) Megtekintve 1514 alkalommal
Teljesen egyet értek veled.
Tudom hogy milyen, tudom hogy olyan mintha új lenne és ha két éve nem használom akkor nem vág hátba ha nem veszik meg egy hét alatt
Ha valakinek olyan kell ami két éve napi 10 órát megy akkor olyat vesz félárban
Tudom hogy milyen, tudom hogy olyan mintha új lenne és ha két éve nem használom akkor nem vág hátba ha nem veszik meg egy hét alatt
Ha valakinek olyan kell ami két éve napi 10 órát megy akkor olyat vesz félárban
Szia,
Annyiért árulod, amennyiért akarod, az ár meghatározása a te dolgod.
Mindenki azt értékeli túl, ami van neki. Akinek háza van, azt értékeli a piaci ár fölé.
Akinek pénze van, az meg úgy gondolja, hogy a pénze sokkal többet ér, mint amennyit kérnek az eladók a cuccaikért.
4 év alatt áremelkedés is volt, és a dac -ok is fejlődtek, a deviza árfolyamok is változtak.
Ez mind lényegtelen, ha szerinted megéri az árát, annyiért adod.
Látni itt évek óta hirdetett készülékeket is, ami nekem azt mutatja, a vevőjelöltek az árakkal kapcsolatban nem annyira megértők, mint az eladók remélik.
Az a kérdés, melyik táborba akarsz tartozni, aki el akarja adni viszonylag hamar,
vagy van időd árulgatni jó sokáig.
Azt nehéz kitalálni, hogy a jövőben felfelé vagy lefelé megy valaminek az ára, mint pl.: USD.
Ez egy kényes téma. Mennyi volt 4 éve egy kiló kenyér vagy egy tej és mennyi most. Minden dupla vagy 3x annyi. Ugyanígy van ez egyes műszaki termékeknél vagy autónál is.Amikor én vettem 200 ft volt egy liter tej…
A 4 éve vett használt autó most több kilométerrel, idősebben drágább mint amennyiért vették. Én tavaly májusba vettem át az automat és most 10 e km után 5 millióval többet ér, konkrétan felhívtak a kereskedésből nem e adnám el ennyiért. Nem annyiért amennyiért vettem!!!
És legyen fórumos példa is:Az isotek premier kábel mennyi volt 3 éve? 25 e ft körül. Most mennyiért adják használtan? 45 körül és nem írogatnak be mennyi volt anno.
Szerintem ez az audio gd dac esetében is így van hiszen egy elismert, közkedvelt minőségi jó ár-értékarányú dac és itt mozog az ára..
A 4 éve vett használt autó most több kilométerrel, idősebben drágább mint amennyiért vették. Én tavaly májusba vettem át az automat és most 10 e km után 5 millióval többet ér, konkrétan felhívtak a kereskedésből nem e adnám el ennyiért. Nem annyiért amennyiért vettem!!!
És legyen fórumos példa is:Az isotek premier kábel mennyi volt 3 éve? 25 e ft körül. Most mennyiért adják használtan? 45 körül és nem írogatnak be mennyi volt anno.
Szerintem ez az audio gd dac esetében is így van hiszen egy elismert, közkedvelt minőségi jó ár-értékarányú dac és itt mozog az ára..
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Re: Audio Gd NFB-1P Dac
Átmozgattam, egyébként én jogosnak érzem Hody hsz-ét.Te a kisebb felbontással működő modellt árulod a másik körülbelüli árán, az alapján, hogy valaki két éve egy ugyanilyet beárazott 150e-re a (tévesen) komolyabb modellszámmal meghirdetve. Mindettől függetlenül a te cuccod, annyiért árulod amennyiért akarod, sok sikert!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Megkérhetem a moderátort hogy ezt a felesleget törölje ki vagy az egészet és nyitok egy újat?
Re: Audio Gd NFB-1P Dac97051
Kedves Sanyi,
Ez most komoly? Hogy valamit mennyiért vettünk 4 éve?
Neked mennyit ért a házad négy éve? Gondolom olcsóbban adnád el most…
175 az ára, ennyi a piaci ára.
Ki van írva.
Két éve 150-ért ment el egy ilyen.
Ha nem kell ennyiért minek írogatsz?
Én sem írogattam az isotek premier tápkábelekre hogy anno 25-ért megvették és 40-45 ért árulják.
Ez most komoly? Hogy valamit mennyiért vettünk 4 éve?
Neked mennyit ért a házad négy éve? Gondolom olcsóbban adnád el most…
175 az ára, ennyi a piaci ára.
Ki van írva.
Két éve 150-ért ment el egy ilyen.
Ha nem kell ennyiért minek írogatsz?
Én sem írogattam az isotek premier tápkábelekre hogy anno 25-ért megvették és 40-45 ért árulják.
95000 ft-ért vetted a DAC-t vagy talán olcsóbban is
Ott van leírva, és akkor most mennyiért is adnád ?
Üdv Sanyi
Ott van leírva, és akkor most mennyiért is adnád ?
Üdv Sanyi
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
„A zene lelket ad az univerzumnak, szárnyakat az elmének, menekülést a képzeletnek és életet mindennek”
„A zene lelket ad az univerzumnak, szárnyakat az elmének, menekülést a képzeletnek és életet mindennek”
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Kissé felment az Audio gd ára (valszeg nem a hozzá adott tápkábeltől)
:
viewtopic.php?t=130696
viewtopic.php?f=31&t=188075

viewtopic.php?t=130696
viewtopic.php?f=31&t=188075