Megtudod mondani nekem az APP pontosan az nevét? Vagy a készülék megad egy QR kódot és azon keresztül kellene megatalállnia a tablet/telefonnak az appot?
Köszönöm szépen!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Oppo BDP 103EU
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
Re: Oppo BDP 103EU
Szia! Érdeklődnék, hogy a készülék Netflix tartalmat lejatszik e még? Ha igen, ez wifi-n is működik? Köszi!
Üdv,
Én a play áruházból töltöttem le a tabletomra az oppo alkamazást és aszt használtam. Ez az oppon lévő Tidalt használta.
János
Én a play áruházból töltöttem le a tabletomra az oppo alkamazást és aszt használtam. Ez az oppon lévő Tidalt használta.
János
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
Üdv!
Elnézést, egy buta kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatban, ha nem tartalak fel vele!
Nekem is ilyen készülékem van és az érdekelne, hogy te használtad e rajta a TIDAL-t? Ha igen akkor a készülékben lévő "app-on" keresztül vagy UpnP-n?
Köszönöm a választ!
Sok sikert az eladáshoz!
tisztelettel
Csányi Péter
Elnézést, egy buta kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatban, ha nem tartalak fel vele!
Nekem is ilyen készülékem van és az érdekelne, hogy te használtad e rajta a TIDAL-t? Ha igen akkor a készülékben lévő "app-on" keresztül vagy UpnP-n?
Köszönöm a választ!
Sok sikert az eladáshoz!
tisztelettel
Csányi Péter
Oppo BDP 103EU
Sziasztok,
Eladó a fent nevezett lejátszó szép esztétikai, tökéletes műszaki állapotban. Doboza sajnos nincs, de egyéb tartozékok megvannak. Optikai meghajtó része szinte nem is volt használva.
Ár 145000ft, Soponyán található.
János
Eladó a fent nevezett lejátszó szép esztétikai, tökéletes műszaki állapotban. Doboza sajnos nincs, de egyéb tartozékok megvannak. Optikai meghajtó része szinte nem is volt használva.
Ár 145000ft, Soponyán található.
János
- Csatolmányok
-
- 20230209_125446.jpg (3.39 MiB) Megtekintve 816 alkalommal
-
- 20230209_125521.jpg (3.21 MiB) Megtekintve 816 alkalommal
-
- 20230209_125620.jpg (3.05 MiB) Megtekintve 816 alkalommal