nemtomm írta: ↑2023.02.22., szer. 16:55
sutemenyx írta: ↑2023.02.22., szer. 16:43
takiszer írta: ↑2023.02.22., szer. 14:33
És kötelező a Kácsában megvenni??? Van néhány európai dealer jobb árakkal
Ezért én kifizetem inkább, soha, egyszer sem vettem olyan cuccot külföldről, amit ők is árulnak. Mellesleg ha valaki elég kitartó, akkor azért jutalmazzák is kedvezménnyel simán. Szerintem ez tök kerek, ennek így van értelme.
A hifi kábeljaimat és a dugóimat szinte mindegyiket a kácsában vettem....ráadásúl garantáltan eredeti..

kicsit töb mint gondolná az ember de vannak akciók stb...ezt a neo 3080-ast is a kácsában venném inkább meg, mint kinről ki tudja mi jön....

ráadásul jól írja a süti dijazzák a visszatérő vásárlót...
A magam részéről én is az ilyen vásárlócentrikus helyeket szeretem, és a Kácsás vásárlásaim nagy részét személyesen bonyolítom. Szeretem látni, kézbe fogni, a kiszemelt terméket.
A szóban forgó kábelért(Neotech Nemos 3080) is személyesen mentem.
Ahogy írtam is, az egyik végét villásra kívántam átszerelni, ennek a kiválasztásában is segítettek, mi több, ajándékba adták a villákat!
Ezek a kábelár "kilengések" némileg elgondolkodtatók, a mai világban sok tényező befolyásolhatja. A meglepően kedvező ár engem sokszor elbizonytalanít, hogy nem hamisítvánnyal állunk-e szemben, a mai világban ez sajnos létező tényező.
Arról, hogy a kácsa Audió méltányolja a visszatérő vásárlóit, ugyan hallottam már több felől, de magam nem találkoztam vele.
Bőven milliós tétel amit már náluk hagytam, volt alkalom amikor 300e felett fizettem, de még sosem említették, hogy náluk lenne barmilyen törzsvárárlói rendszer, aminek részese lehetnék.
Ennek ellenére továbbra is respektálom Őket, és maradok a vásárlójuk.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech