Csak szereld fel,ha már ott van. Az éjjeliszekrény helyett jól mutatna
[/quote]
Vagy lemezjátszó falikonzol...
Csak szereld fel,ha már ott van. Az éjjeliszekrény helyett jól mutatna
Amúgy jó nyereg lenne, de bazi nehéz. 305g körül vanAAttila írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:23Sokat mocorog tekerés közben. Állandóan keresi a helyétmackohaz írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:18ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
egy fekete, 3ezres sárvédőszett híja van hátra amit az axxony legyalázott
20230220_195124.jpg![]()
így van kellő játéktere
![]()
Én seAAttila írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:30A képre pillantva valahogy az jut az eszembe,hogy az asszonyok nem biztos,hogy ilyen nappaliról álmodnakrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg![]()
Normál. 125 széles, 270-280 hosszú. Gondolom, perspektívában torzulmackohaz írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:18ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg![]()
A képre pillantva valahogy az jut az eszembe,hogy az asszonyok nem biztos,hogy ilyen nappaliról álmodnakrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg
és keresgélés közben egy-két halott német katona is felbukkanAAttila írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:23Sokat mocorog tekerés közben. Állandóan keresi a helyétmackohaz írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:18ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg![]()
így van kellő játéktere
![]()
Sokat mocorog tekerés közben. Állandóan keresi a helyétmackohaz írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:18ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg![]()
Lemezjátszó tuti csillapított felületenrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg
ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg

Off no.1.Rotox írta: ↑2023.02.20., hétf. 16:02Hátha segít, hogy nem vagy egyedül, kitartást...
Dec. első hetétől kezdődően engem is megfektetett egy - az orvos szerint nem covid, nem is influenza - dögvész, csak hőemelkedésem volt, de sokkal szarabbul voltam, mint korábban a "rendes" covidnál, ilyen gyengén még sosem voltam életemben. Aztán majdnem két hónap után jutottam el a laza 5-10 km-es erdei sétákig, bringáról nem is mertem álmodni. Végül pár hete egyszer-kétszer már felültem a bringára, erre megint megfertőzött a munkahelyen a sok kehes (meg én is a családot).
A környezetemben évtizedek óta sosem beteg emberek (sajnos magamat is beleértve) hónapok óta folyamatosan kecmeregnek be és ki a komoly felső légúti betegségekbe és -ből. Száműzzetek nyugodtan az ezo topicba (tegnap óta úgysincs nagy kedvem itt smúzolni), de ennek egyetlen okát tudom csak elképzelni (és ez nem az, hogy öregszünk...).
![]()
most én is érzem Sebi "hangján", hogy kicsit beborult... De majd jobb lesz, csak óvatosan lehet heveskedni. Ilyenkor azért még legalább 2 hétig hiába vereti az ember, az oxigénellátás nem olyan (ezt Sebi jobban tudja, de vörös és fehér vértest/sejt arány borul és annak helyre kell állnia, de ne mondjak hülyeséget, valami ilyesmi
offRotox írta: ↑2023.02.20., hétf. 16:02
A környezetemben évtizedek óta sosem beteg emberek (sajnos magamat is beleértve) hónapok óta folyamatosan kecmeregnek be és ki a komoly felső légúti betegségekbe és -ből. Száműzzetek nyugodtan az ezo topicba (tegnap óta úgysincs nagy kedvem itt smúzolni), de ennek egyetlen okát tudom csak elképzelni (és ez nem az, hogy öregszünk...).
![]()
amikor Parttal és Atival először mentünk Kékesre, 38,5 fokos lázzal is feltekertem. most egy 37,4-es, elvielg már nem is hőemelkedés (én ezt nemrég tudtam meg, az még semmi... biztos így van, én érzem, olyankor már a szemem izzik, doki szerint a 38 a hőemelkedésRotox írta: ↑2023.02.20., hétf. 16:02Hátha segít, hogy nem vagy egyedülasebestyen írta: ↑2023.02.20., hétf. 15:32...
Egyelőre el vagyok kenődve, kicsinált a kórság teljesen., kitartást...
Dec. első hetétől kezdődően engem is megfektetett egy - az orvos szerint nem covid, nem is influenza - dögvész, csak hőemelkedésem volt, de sokkal szarabbul voltam, mint korábban a "rendes" covidnál, ilyen gyengén még sosem voltam életemben. Aztán majdnem két hónap után jutottam el a laza 5-10 km-es erdei sétákig, bringáról nem is mertem álmodni. Végül pár hete egyszer-kétszer már felültem a bringára, erre megint megfertőzött a munkahelyen a sok kehes (meg én is a családot).
![]()
az a kormány alatti pohárban van
igen, ez így akkor még elég képlékenyasebestyen írta: ↑2023.02.20., hétf. 15:32Én se tudom, mit akarok ezzel. :) Ez egy cx bicaj volt gyárilag, de Szilárd outiasította.![]()
A célja igazából egy igazán kényelmes edzőbringa lenne nekem. Jelenleg 30mm széles outi gumi van rajta tubelessre szerelve. Kopott. De kaptam hozzá CX gumi szettet is.
Van a Fulcrum Quattro kerékszettem, amit még az alu Cube CX-hez vettem, de ez egy robosztus gép, nagyon hülyén néz ki benne a virsligumis szett. Eredendőan arra gondoltam, a gyári kerékre megy a cx gumi, és a Fulcrummal meg aszfaltozok, de miután hazavittem ezt el is vetettem. Kipróbáltam még este szabadgörgőn, marha kényelmes és simán fut a szabadgörgőn, nem ráz, mint az állat, ahogy a Speci outi.
Lehet megtartom az elvet és teszek rá én is széles aszfaltos gumit, passz. Lehet majd tákolni is bőven.
Egyelőre el vagyok kenődve, kicsinált a kórság teljesen.

Hátha segít, hogy nem vagy egyedülasebestyen írta: ↑2023.02.20., hétf. 15:32...
Egyelőre el vagyok kenődve, kicsinált a kórság teljesen.

Abba' bizony! Szerintem az Revi kólakiváltó gyümölcsteája. Ha működik ebben a minőségében, akkor igazi csodaszer.

Én se tudom, mit akarok ezzel. :) Ez egy cx bicaj volt gyárilag, de Szilárd outiasította.revox írta: ↑2023.02.20., hétf. 15:11na,beszéljünk komoly dolgokról... mit akarasz ezzel csinálni? Ebből akarsz gravelt? de ez nem egy készrehúzott CX bringa és jobb, mint a másik? Talán kisebb is (irányíthatób technikás úton)asebestyen írta: ↑2023.02.20., hétf. 08:08Nálam van a Szilárd bicaja, illetve már nem az övé.Méret jó. De hát ennek is kell majd egy generál.
![]()
Pärt kollégának jelzem, igen, előtte még ki fogom próbálni.De hogy mikor fogom tudni megtekerni, passz, még mindig nem vagyok olyan állapotban. :/
![]()
na,beszéljünk komoly dolgokról... mit akarasz ezzel csinálni? Ebből akarsz gravelt? de ez nem egy készrehúzott CX bringa és jobb, mint a másik? Talán kisebb is (irányíthatób technikás úton)asebestyen írta: ↑2023.02.20., hétf. 08:08Nálam van a Szilárd bicaja, illetve már nem az övé.Méret jó. De hát ennek is kell majd egy generál.
![]()
Pärt kollégának jelzem, igen, előtte még ki fogom próbálni.De hogy mikor fogom tudni megtekerni, passz, még mindig nem vagyok olyan állapotban. :/
ettől nem kell tartaniAAttila írta: ↑2023.02.20., hétf. 14:03Én megyek,résztávozok egyet,mert a végén még Revi apó is alázni fog a tuningolt 60 kilós testével és a hiper-szuper alkatrészekből épített bicójával, ami ugrik mindenre is, a sebességet is tartja, nem is gumizik,talán még fel is frissíti Revit a tekerés végére![]()
Gumibogyószörp alapanyagasebestyen írta: ↑2023.02.20., hétf. 14:05Szerintem abba' a lila gyömölcsös zacskóba' van a titok.AAttila írta: ↑2023.02.20., hétf. 14:03Én megyek,résztávozok egyet,mert a végén még Revi apó is alázni fog a tuningolt 60 kilós testével és a hiper-szuper alkatrészekből épített bicójával, ami ugrik mindenre is, a sebességet is tartja, nem is gumizik,talán még fel is frissíti Revit a tekerés végére![]()
![]()