A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az enyémen is van egy ilyen pötty,fekete a test is és az AT microline tűjéhez képest baromi nagy.Akkor nagy valószínűséggel ez már egy utángyártott lenne?
Az AT-t szabad szemmel nem is látom szinte.
Ezek szerint mindenképp érdemes cserélni.
Amúgy hallgatózok most már.
Nos az AT után hallgatva,ami egyből feltűnik,hogy sokkal nagyobb teste van a zenének.Egy picit a legteteje le van talán csípve,olyan angolosan (tudom,a Shure amcsi),de én kedvelem az angol hangzást.
Be kell látni,hogy a 440-es nem igazán passzol ebbe a karba (legalábbis az én fülemnek),amit nagyon sajnálok.
Arról a résről lőttem képet,de nem tudom miképp tudom ide feltenni (főleg nem telóról).
akkor sajna,vlszinű az,olcsó "féle"...sztem ildomos lenne lecserélni...a többi stimm
kép csatolása: az irómező alatt ott balra lefele,van olyan hogy "csatolmányok",onnét egy szintet lefele-fájlok hozzáadása,onnét csak a tárhelyet kell kiválasztanod "hol a kép" amit csatolni szeretnél...nem árt átméretezni,hogy "befogadóképs legyen"...
Ez lenne a rés,amit nem igazán értek.
Ez nekem nem normális.
ahhhaaammm..no olyanra is van képem ...sztem ne görcsölj vele,az is lehet hogy másik Shurehez való igazán a tű,de ezeknél az olcsóbb változatoknál,a mü.a.megmunkálása nem igazán példás,még akkor is ha "odavaló",hagy némi "kivánságot" a kivitelezésük...
mindent figyelembe véve,sztem,rendelj egy új cseretűt,Analogis legyen legalább..
Csatolmányok
IMG_4125.JPG (145.6 KiB) Megtekintve 1972 alkalommal
közben találtam fényképet az olcsó,Thakker féle tűröl (balra)...látszik hogy vaskosabb a tűszár,a tűhegy is nagyobb,a tűszáron van egy jelzés is-fekete pont...amikor megreklamáltam,minden zokszó nélkül,visszavizették a vásárlás értékét ...
Az enyémen is van egy ilyen pötty,fekete a test is és az AT microline tűjéhez képest baromi nagy.Akkor nagy valószínűséggel ez már egy utángyártott lenne?
Nos az AT után hallgatva,ami egyből feltűnik,hogy sokkal nagyobb teste van a zenének.Egy picit a legteteje le van talán csípve,olyan angolosan (tudom,a Shure amcsi),de én kedvelem az angol hangzást.
Be kell látni,hogy a 440-es nem igazán passzol ebbe a karba (legalábbis az én fülemnek),amit nagyon sajnálok.
Arról a résről lőttem képet,de nem tudom miképp tudom ide feltenni (főleg nem telóról).
akkor sajna,vlszinű az,olcsó "féle"...sztem ildomos lenne lecserélni...a többi stimm
kép csatolása: az irómező alatt ott balra lefele,van olyan hogy "csatolmányok",onnét egy szintet lefele-fájlok hozzáadása,onnét csak a tárhelyet kell kiválasztanod "hol a kép" amit csatolni szeretnél...nem árt átméretezni,hogy "befogadóképs legyen"...
Ez lenne a rés,amit nem igazán értek.
Ez nekem nem normális.
Csatolmányok
IMG_20230215_104427.jpg (1.89 MiB) Megtekintve 2043 alkalommal
közben találtam fényképet az olcsó,Thakker féle tűröl (balra)...látszik hogy vaskosabb a tűszár,a tűhegy is nagyobb,a tűszáron van egy jelzés is-fekete pont...amikor megreklamáltam,minden zokszó nélkül,visszavizették a vásárlás értékét ...
Csatolmányok
IMG_4309.JPG (1.88 MiB) Megtekintve 2065 alkalommal
" A tűtest nem teljesen fekszik fel a hangszedő testre..."
Átgondoltam egy párszor... Ezt csak én nem értem ?
Ja.
Ezt én sem..
Nem tudom pontosan a szakzsargont.
Úgy kell elképzelni,hogy mikor a tűtestet becsúsztatom a hangszedőbe, akkor nem teljesen fekszik fel.....marad egy kicsi rés.
oksa,ezt én is félreértettem....felül,koppanásig be van tolva ?...alul mivel ivelt az alsó része,marad egy kis hézag...ez egy 75-6-os..
Csatolmányok
IMG_5693.jpg (216.29 KiB) Megtekintve 2026 alkalommal
" A tűtest nem teljesen fekszik fel a hangszedő testre..."
Átgondoltam egy párszor... Ezt csak én nem értem ?
Ja.
Ezt én sem..
Nem tudom pontosan a szakzsargont.
Úgy kell elképzelni,hogy mikor a tűtestet becsúsztatom a hangszedőbe, akkor nem teljesen fekszik fel.....marad egy kicsi rés.
lehet mégis elő kéne venni azt a Shure 75-öst,és szerezni kéne bele egy normális cseretűt
Mindenképpen... Már csak azért is jó lenne, hogy milyen irányba mozdul a tonális karakter?
A szerelés megtörtént.Az AT-t ki-,a Shure-t beszereltem,beállítottam.Mivel már késő este volt,ezért (a család miatt) csak fejhallgatóval hallgattam bele.Az AT-hez képest talán mintha egy kicsit testesebb lenne a hang,de majd igazából a hangfalas hallgatózás lesz a mérvadó.Viszont most vettem észre,hogy :
-hiányzik a lehajtható tűvédő kis műanyag......honnan lehet ilyet szerezni vajon?
-a tűtest nem teljesen fekszik rá a hangszedő testre,van egy kis hézag
-nagyító alatt megnézve ugyan épnek néz ki a tű,de mintha meg lenne némileg feketedve.
Gondolom ezen észrevételek megerősítik egy tűcsere esedékességét.
1.) a hiányzó lehajtó ne zavarjon,az csak egy védőeszköz,hanghoz semmi köze..másik(Shure) hangszedőröl leszedheted,csak rá kell pattintani,ha nagyon igényt tartasz rá
2.) egy kis blue tac-ot tegyél a hangszedő és shell közé
3.) lehet a régi tű megérdemelne egy takaritást,és kiderülne,valóban kopott,vagy csak koszos...vannak spéci,tűtisztitó folyadékok,én a Clearaudio 003-ast használom,de van olyan eset,amikor az sem segit,szakember segitsége kell...tiszta alkoholt ne használj
lehet mégis elő kéne venni azt a Shure 75-öst,és szerezni kéne bele egy normális cseretűt
Mindenképpen... Már csak azért is jó lenne, hogy milyen irányba mozdul a tonális karakter?
A szerelés megtörtént.Az AT-t ki-,a Shure-t beszereltem,beállítottam.Mivel már késő este volt,ezért (a család miatt) csak fejhallgatóval hallgattam bele.Az AT-hez képest talán mintha egy kicsit testesebb lenne a hang,de majd igazából a hangfalas hallgatózás lesz a mérvadó.Viszont most vettem észre,hogy :
-hiányzik a lehajtható tűvédő kis műanyag......honnan lehet ilyet szerezni vajon?
-a tűtest nem teljesen fekszik rá a hangszedő testre,van egy kis hézag
-nagyító alatt megnézve ugyan épnek néz ki a tű,de mintha meg lenne némileg feketedve.
Gondolom ezen észrevételek megerősítik egy tűcsere esedékességét.