akkor sajna,vlszinű az,olcsó "féle"...sztem ildomos lenne lecserélni...a többi stimmLajos1966 írta: ↑2023.02.15., szer. 12:01Az enyémen is van egy ilyen pötty,fekete a test is és az AT microline tűjéhez képest baromi nagy.Akkor nagy valószínűséggel ez már egy utángyártott lenne?dixie-chicken írta: ↑2023.02.15., szer. 11:39közben találtam fényképet az olcsó,Thakker féle tűröl (balra)...látszik hogy vaskosabb a tűszár,a tűhegy is nagyobb,a tűszáron van egy jelzés is-fekete pont...amikor megreklamáltam,minden zokszó nélkül,visszavizették a vásárlás értékét![]()
...
Az AT-t szabad szemmel nem is látom szinte.
Ezek szerint mindenképp érdemes cserélni.
Amúgy hallgatózok most már.
Nos az AT után hallgatva,ami egyből feltűnik,hogy sokkal nagyobb teste van a zenének.Egy picit a legteteje le van talán csípve,olyan angolosan (tudom,a Shure amcsi),de én kedvelem az angol hangzást.
Be kell látni,hogy a 440-es nem igazán passzol ebbe a karba (legalábbis az én fülemnek),amit nagyon sajnálok.
Arról a résről lőttem képet,de nem tudom miképp tudom ide feltenni (főleg nem telóról).

kép csatolása: az irómező alatt ott balra lefele,van olyan hogy "csatolmányok",onnét egy szintet lefele-fájlok hozzáadása,onnét csak a tárhelyet kell kiválasztanod "hol a kép" amit csatolni szeretnél...nem árt átméretezni,hogy "befogadóképs legyen"...