Csatlakozom.zoli73 írta: ↑2023.02.13., hétf. 14:48A "Palotás" phono tényleg egy nagyon szuper, kiforrott, megbízható készülék!Rock60 írta: ↑2023.02.13., hétf. 13:21Az olcső integráltaknak jellemzően nagyon gyenge a beépített phono-juk.
Ha valaki szerint a ProJect annál is gyengébb, lelke rajta, biztosan megalapozott a véleménye, én valóban nem ismerem.
Minden esetre, bármit veszel, úgy próbáld letárgyalni, hogy letét ellenében elhozhasd, hogy ki tudd próbálni a rendszeredben.
Ha már a ProJect - et nevesíthettük, említsük meg talán a Clearaudio "olcsóbb "phonoit is, amit véletlenűl sem vegyél. Neves cég testetlen, vékony, ványadt hangú terméke.
Ellenpéldaként álljon itt sokak kedvence, az ARC kapcsoláson alapuló Palotás - phono, ami árkategóriáját tekintve lehet hogy több, mint amit most szánsz rá, de az már hosszabb távú befektetés, nagyon komoly rendszereket is kiszolgál.
Diy mivolta miatt a hangminősége az árán messze túlmutat, rajta túllépni csak eléggé zsebbe nyúlva lehet.
Persz én eléggé elfogult vagyok vele, mert már vagy 10 éve egy ilyet használok, és a készítőjével is jó baratságban vagyok.
Tehát nekem nem kell hinni.![]()
Jó pár integrált, erősítőbe épített után, egy felsorolás a teljesség igénye nélkül:
Pro-ject Tube Box, Ethosz csöves, Vincent, Pointe, stb...
A Palotás meghallgatása után ment a levesbe az összes, nagyon jó ez az ARC után építés
És a Palotás Ferenc egy igazi úriember! Telefonon beszéltünk, mondtam neki elmegyek hozzá, hagyok letétet, vagy kifizetem, hadd hozzam el a phonot egy próbára. Azt mondta: nem, dehogy, csak írjam meg a címet, majd ő elküldi és hallgassam.
Aztán ha tetszik, majd fizessem ki neki.
Ja és örök garancia. Egy feltétele van, ne turkáljuk/moddoljuk szét a készüléket. Ha hibás lesz, majd ő rendezi...!