Így jöttél, de már mindent jobban tudsz és folyton valami sablont emlegetsz. Nem hallgatsz azokra, akik keze között több ilyen lemezjátszó is volt már és jártasabbak a témában.
És ugye a buta Lenco mérnökök még a headshell-t is elrontották.

Így jöttél, de már mindent jobban tudsz és folyton valami sablont emlegetsz. Nem hallgatsz azokra, akik keze között több ilyen lemezjátszó is volt már és jártasabbak a témában.

“agyrém, amit csinálsz” - he? Mivan?dixie-chicken írta: ↑2023.02.11., szomb. 08:34nem igazán értem mit akarsz elforgatni ?...a hangszedőt a shellben nem forgatjuk el,helyes shell-t kell használnine,helyes túlnyúlási és "0" pontok beállitásával,ki fogja adni magábol,mi a helyes poziciója a hangszedőnek,az L-65 esetében,ha az eredeti shellt használod,párhuzamos kell hogy legyen a hangszedő teste,a shell oldalaival:sutemenyx írta: ↑2023.02.10., pén. 22:07Van valami műszaki indok, hogy amit én linkektem az miért nem jó? Csak mert látszólag a gyári shell 3 őrületesen béna hátrányát kapásból elhárítja. Az egyik, hogy a gyáriban az a közdarab alig forgatható (mert ütközik a shell oldalával), és nagyon a határon van már eleve az is, hogy a gyári hangszedő jó irányba álljon sablon szerint. A másik, hogy nem állítható a beszerelt hangszedő magassága a gyári shellel. A harmadik, hogy miliméter pontos hosszúságú csavart kell találni, hogy bele is kapjon a menetbe, de ne is lógjon túl a hajlított közdarabon.Voyager írta: ↑2023.02.10., pén. 17:10
Nem véletlenül csatoltam az e-bay-es linket, ismerem az eladót sokat üzleteltünk már (megbízható). És, ha figyelmesen megnézed a képet, láthatod, hogy a hangszedő rögzítése után egyetlen csavarral tudod fixálni a kívánt pozíciót.
(van egy kis félreértés a Te linked-en láthatót felejtsd el)
Képkivágás.JPG
https://www.ricardo.ch/de/a/lenco-l65-h ... 194792964/
ha megvan az eredeti csavarkészlete a shellnek,minden hangszedőt be lehet szerelni a shellbe,semmi trükközésre nincs szükség...
ajánlom a lencoheaven oldalaknak a böngészését,és egy pár YT video végignézését,ahol a lemezjátszók allapbeállitásaival foglalkoznak
https://www.lencoheaven.net/forum/index.php?www
agyrém amit csinálsz![]()

nem igazán értem mit akarsz elforgatni ?...a hangszedőt a shellben nem forgatjuk el,helyes shell-t kell használnine,helyes túlnyúlási és "0" pontok beállitásával,ki fogja adni magábol,mi a helyes poziciója a hangszedőnek,az L-65 esetében,ha az eredeti shellt használod,párhuzamos kell hogy legyen a hangszedő teste,a shell oldalaival:sutemenyx írta: ↑2023.02.10., pén. 22:07Van valami műszaki indok, hogy amit én linkektem az miért nem jó? Csak mert látszólag a gyári shell 3 őrületesen béna hátrányát kapásból elhárítja. Az egyik, hogy a gyáriban az a közdarab alig forgatható (mert ütközik a shell oldalával), és nagyon a határon van már eleve az is, hogy a gyári hangszedő jó irányba álljon sablon szerint. A másik, hogy nem állítható a beszerelt hangszedő magassága a gyári shellel. A harmadik, hogy miliméter pontos hosszúságú csavart kell találni, hogy bele is kapjon a menetbe, de ne is lógjon túl a hajlított közdarabon.Voyager írta: ↑2023.02.10., pén. 17:10Nem véletlenül csatoltam az e-bay-es linket, ismerem az eladót sokat üzleteltünk már (megbízható). És, ha figyelmesen megnézed a képet, láthatod, hogy a hangszedő rögzítése után egyetlen csavarral tudod fixálni a kívánt pozíciót.
Képkivágás.JPG

Van valami műszaki indok, hogy amit én linkektem az miért nem jó? Csak mert látszólag a gyári shell 3 őrületesen béna hátrányát kapásból elhárítja. Az egyik, hogy a gyáriban az a közdarab alig forgatható (mert ütközik a shell oldalával), és nagyon a határon van már eleve az is, hogy a gyári hangszedő jó irányba álljon sablon szerint. A másik, hogy nem állítható a beszerelt hangszedő magassága a gyári shellel. A harmadik, hogy miliméter pontos hosszúságú csavart kell találni, hogy bele is kapjon a menetbe, de ne is lógjon túl a hajlított közdarabon.Voyager írta: ↑2023.02.10., pén. 17:10Nem véletlenül csatoltam az e-bay-es linket, ismerem az eladót sokat üzleteltünk már (megbízható). És, ha figyelmesen megnézed a képet, láthatod, hogy a hangszedő rögzítése után egyetlen csavarral tudod fixálni a kívánt pozíciót.
Képkivágás.JPG

Nem véletlenül csatoltam az e-bay-es linket, ismerem az eladót sokat üzleteltünk már (megbízható). És, ha figyelmesen megnézed a képet, láthatod, hogy a hangszedő rögzítése után egyetlen csavarral tudod fixálni a kívánt pozíciót.

Én biztos nem kísérlezteznék utángyártottakkal, gyárit keresnék! Pl. ezt: https://www.ebay.com/itm/115675135821?m ... 3437363761sutemenyx írta: ↑2023.02.10., pén. 08:39A képet nem most, kérésre csináltam, hanem csak lefotóztam, amikor megpróbáltam betenni. Persze eléggé látszott, hogy esélytelen vagyok.
Amit betettél shell, abban sem nagyon forgatható a hangszedő.
Ez is jó lehet?
https://www.ebay.com/itm/352677538508?m ... media=COPY

A shell csatlakozó elvileg ugyanaz.

A képet nem most, kérésre csináltam, hanem csak lefotóztam, amikor megpróbáltam betenni. Persze eléggé látszott, hogy esélytelen vagyok.

Kb. erre gondoltam,de nem megy. Tudsz szerezni csőhajlítót? :)sutemenyx írta: ↑2023.02.09., csüt. 19:4255F046B7-A973-4714-A612-67AF2BD2B2F9.jpegJózsef1960 írta: ↑2023.02.09., csüt. 19:12Nem lehet szögben felszerelni a hangszedőt?Mert ha igen, veszel egy Ortofon beállító sablont,és....
Ez a MAKC, de ez még kevés. Ennél jobban be kéne dőlnie, hogy jó legyen. Szóval ez egyenes karra nemjó.

Ez a MAKC, de ez még kevés. Ennél jobban be kéne dőlnie, hogy jó legyen. Szóval ez egyenes karra nemjó.József1960 írta: ↑2023.02.09., csüt. 19:12Nem lehet szögben felszerelni a hangszedőt?Mert ha igen, veszel egy Ortofon beállító sablont,és....