Alex_Aston írta: ↑2023.02.10., pén. 06:52
Nekem az a kedvencem, amikor olyan fotót raknak fel, aminél egy 15 éves Nokia telefonnal sötétben is jobbat készítek, emellé minden "részlet" le van fotózva, de az nem, hogy a készülék egyben miként mutat, mert valamelyik része mindig lelógó a képről.
Ezt sosem tudom megérteni. Arra nem veszi a fáradtságot emberünk, hogy megnézze, hogyan sikerültek a képek, és esetleg válogasson, ne adj isten, újat készítsen...?
OFF, de nemrég néztem ingatlanhirdetéseket az én falumban, csak kíváncsiságból, és találtam olyant, amelyiknél vagy 10 kép van a ház belsejéről, de egyetlenegy sem magáról a házról, kívülről, meg a telekről. Hmm, ilyenkor felmerül a kérdés az emberben, hogy vajon mit rejteget. Hasonló lehet a hifinél is az a szitu, amit írtál...
(mellesleg a telefonos fotók minősége /gyengébb minőségű telefonnal/ tényleg lehet néha nagyon sz.r, ha rosszak a fényviszonyok, és ezen sokszor az tudna csak segíteni, ha kivenné a helyéről a cuccost, amit árul, és fényre vinné, vagy megoldaná valahogy másként a jó megvilágítást /a telefon ledes "vakuja" sok esetben csak ront a helyzeten/)