Annyit nem ér az egész.
Aszpirin kitörli, ha akarja...

Nekem semmi bajom az e féle kendőzetlen őszinteséggel. Inkább ez, mintha valami népmesét költene a semmi köré.andarson írta: ↑2023.02.09., csüt. 22:15Az előző hirdetési klisékhez képest a következő ellenpélda lenne?... elnézést, de muszáj beraknom:
viewtopic.php?f=160&t=185763&p=2762297& ... ó#p2762297
OFF, de nemrég néztem ingatlanhirdetéseket az én falumban, csak kíváncsiságból, és találtam olyant, amelyiknél vagy 10 kép van a ház belsejéről, de egyetlenegy sem magáról a házról, kívülről, meg a telekről. Hmm, ilyenkor felmerül a kérdés az emberben, hogy vajon mit rejteget. Hasonló lehet a hifinél is az a szitu, amit írtál...Alex_Aston írta: ↑2023.02.10., pén. 06:52Nekem az a kedvencem, amikor olyan fotót raknak fel, aminél egy 15 éves Nokia telefonnal sötétben is jobbat készítek, emellé minden "részlet" le van fotózva, de az nem, hogy a készülék egyben miként mutat, mert valamelyik része mindig lelógó a képről.
Ezt sosem tudom megérteni. Arra nem veszi a fáradtságot emberünk, hogy megnézze, hogyan sikerültek a képek, és esetleg válogasson, ne adj isten, újat készítsen...?
Ez a legkönnyebben eladható cucc, a kedves vevő kiválaszthatja, milyen színűt szeretne. Ha tetszik neki így, akkor jó, ha meg mégsem, akkor leszedi a fóliát, és van egy fehér mélynyomója. Ha meg ezt is megunta, leszedi a fehér festéket egy hőlégfúvóval/vegyszerrel, és olyanra festi/fóliázza, amilyenre akarja.
Írd le, hogy az eredeti színe teljesen karcmentes és hibátlan állapotban lett megőrizve az utókor számára
Van egy mélynyomóm amit nem merek feltenni. Érdekessége, hogy eredetileg fekete volt, azt az előző tulaj szépen átfényezte fehérre ... én meg amikor megvettem okosan lefóliáztam bükkre. Na most erről kéne egy igényes hirdetést összerakni
Nem nepper, az tuti.andarson írta: ↑2023.02.09., csüt. 22:15Az előző hirdetési klisékhez képest a következő ellenpélda lenne?... elnézést, de muszáj beraknom:
viewtopic.php?f=160&t=185763&p=2762297& ... ó#p2762297
Természetesen ha tré cuccot küldenének, azt szó nélkül visszajuttatnám az eladónak, különösen akkor, ha előzetesen annak leharcolt állapotáról nem tájékoztatott. Az, hogy a bibit az eladó anyósa követte el porszívózás közben, vagy Pistike tologatta a kisautót az erősítőn gyakorlatilag mindegy. Egy igènyes hobbitárs tud vigyázni a dolgaira gyerektől, macskától, anyóstól függetlenül. Szerintem.-CB- írta: ↑2023.02.09., csüt. 14:58Majd ha postáznak egy macskakapart, ne adj isten hugyozott cuccot nikotintól büzlő távirányítóval, megtanulod értékelni! Nekem volt olyan hangfalam, amit 3 hónapig szellőztettem ventilátorral, hogy elmenjen a cigivel kombinált doh szaga. Szóval nekem hívó szavak a gyermek, füst és kisállat mentesség. Kocsinál méginkább.
Az igénytelenség felsőfokon. Pedig ,,gazdagnak" sem kell lenni ahoz, hogy egy eladó holmit vonzóvá tegyek azzal, hogy legalább tiszta...-CB- írta: ↑2023.02.09., csüt. 18:04Van itt minden mint a búcsuban! A konyhai eszközszárítótól az üres boros üvegeken át a tűzoltó készülékig...zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 17:50Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116
A csatlakozópanel, a reflexnyílás, a membránokon még az tapogatás is meglátszik a porrétegben.
Igazán kívánatos portéka...
Bekapcsolni? Azt meg minek? Kő vagy nem kő?
Teljes mértékben egyet értek Veled! Sajnos ebben a tudatosan elbutított világban egyre több ilyen ember van. Erre van igény sajnos a tömegek is erre a vevők... Igénytelen a társadalom nagyobb része, nem érti az értelmesebb ember mondanivalóját és inkább megsértődik... Hajrá celebek tegyétek még jobban tönkre ezt a halódó társadalmat. Hogy miért? Mert ez a ,,menő".fererencz írta: ↑2023.02.09., csüt. 14:19Ha már ez a téma:
-Minden mondat végén indokokatlan felkiáltójel ,szóköz helytelen használata !!!!!
-"Menő"/drága portéka, a háttérben bevetetlen ágy, foltos szőnyeg, bútoron 5mm vastag por, amit a fotózás miatt forgatott készülék lába pár helyen felszántott,....
-Önmagát műveltnek, értelmiséginek beállító, feleslegesen "sznoboskodó" eladó, de értelmes magyar mondat egy sincs a hirdetésben (nem azért, mert külfőődi).
Van itt minden mint a búcsuban! A konyhai eszközszárítótól az üres boros üvegeken át a tűzoltó készülékig...zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 17:50Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116
A csatlakozópanel, a reflexnyílás, a membránokon még az tapogatás is meglátszik a porrétegben.
Azért az a poroltó (vélhetőleg a konyhában) olyan 10 éves porral mindent visz!zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 17:50Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116
Sajnos az elég gyakori, hogy az eladó arra sem veszi a fáradtságot, hogy annyival megtisztelje a leendő vevőt, hogy letakarítsa az eladó készüléket.fererencz írta: ↑2023.02.09., csüt. 14:19Ha már ez a téma:
-Minden mondat végén indokokatlan felkiáltójel ,szóköz helytelen használata !!!!!
-"Menő"/drága portéka, a háttérben bevetetlen ágy, foltos szőnyeg, bútoron 5mm vastag por, amit a fotózás miatt forgatott készülék lába pár helyen felszántott,....
-Önmagát műveltnek, értelmiséginek beállító, feleslegesen "sznoboskodó" eladó, de értelmes magyar mondat egy sincs a hirdetésben (nem azért, mert külfőődi).
Megelőztél.