Nem nepper, az tuti.andarson írta: ↑2023.02.09., csüt. 22:15Az előző hirdetési klisékhez képest a következő ellenpélda lenne?... elnézést, de muszáj beraknom:
viewtopic.php?f=160&t=185763&p=2762297& ... ó#p2762297

Nem nepper, az tuti.andarson írta: ↑2023.02.09., csüt. 22:15Az előző hirdetési klisékhez képest a következő ellenpélda lenne?... elnézést, de muszáj beraknom:
viewtopic.php?f=160&t=185763&p=2762297& ... ó#p2762297
Természetesen ha tré cuccot küldenének, azt szó nélkül visszajuttatnám az eladónak, különösen akkor, ha előzetesen annak leharcolt állapotáról nem tájékoztatott. Az, hogy a bibit az eladó anyósa követte el porszívózás közben, vagy Pistike tologatta a kisautót az erősítőn gyakorlatilag mindegy. Egy igènyes hobbitárs tud vigyázni a dolgaira gyerektől, macskától, anyóstól függetlenül. Szerintem.-CB- írta: ↑2023.02.09., csüt. 14:58Majd ha postáznak egy macskakapart, ne adj isten hugyozott cuccot nikotintól büzlő távirányítóval, megtanulod értékelni! Nekem volt olyan hangfalam, amit 3 hónapig szellőztettem ventilátorral, hogy elmenjen a cigivel kombinált doh szaga. Szóval nekem hívó szavak a gyermek, füst és kisállat mentesség. Kocsinál méginkább.
Az igénytelenség felsőfokon. Pedig ,,gazdagnak" sem kell lenni ahoz, hogy egy eladó holmit vonzóvá tegyek azzal, hogy legalább tiszta...-CB- írta: ↑2023.02.09., csüt. 18:04Van itt minden mint a búcsuban! A konyhai eszközszárítótól az üres boros üvegeken át a tűzoltó készülékig...zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 17:50Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116
A csatlakozópanel, a reflexnyílás, a membránokon még az tapogatás is meglátszik a porrétegben.
Igazán kívánatos portéka...
Bekapcsolni? Azt meg minek? Kő vagy nem kő?
Teljes mértékben egyet értek Veled! Sajnos ebben a tudatosan elbutított világban egyre több ilyen ember van. Erre van igény sajnos a tömegek is erre a vevők... Igénytelen a társadalom nagyobb része, nem érti az értelmesebb ember mondanivalóját és inkább megsértődik... Hajrá celebek tegyétek még jobban tönkre ezt a halódó társadalmat. Hogy miért? Mert ez a ,,menő".fererencz írta: ↑2023.02.09., csüt. 14:19Ha már ez a téma:
-Minden mondat végén indokokatlan felkiáltójel ,szóköz helytelen használata !!!!!
-"Menő"/drága portéka, a háttérben bevetetlen ágy, foltos szőnyeg, bútoron 5mm vastag por, amit a fotózás miatt forgatott készülék lába pár helyen felszántott,....
-Önmagát műveltnek, értelmiséginek beállító, feleslegesen "sznoboskodó" eladó, de értelmes magyar mondat egy sincs a hirdetésben (nem azért, mert külfőődi).
Van itt minden mint a búcsuban! A konyhai eszközszárítótól az üres boros üvegeken át a tűzoltó készülékig...zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 17:50Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116
A csatlakozópanel, a reflexnyílás, a membránokon még az tapogatás is meglátszik a porrétegben.
Azért az a poroltó (vélhetőleg a konyhában) olyan 10 éves porral mindent visz!zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 17:50Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116
Sajnos az elég gyakori, hogy az eladó arra sem veszi a fáradtságot, hogy annyival megtisztelje a leendő vevőt, hogy letakarítsa az eladó készüléket.fererencz írta: ↑2023.02.09., csüt. 14:19Ha már ez a téma:
-Minden mondat végén indokokatlan felkiáltójel ,szóköz helytelen használata !!!!!
-"Menő"/drága portéka, a háttérben bevetetlen ágy, foltos szőnyeg, bútoron 5mm vastag por, amit a fotózás miatt forgatott készülék lába pár helyen felszántott,....
-Önmagát műveltnek, értelmiséginek beállító, feleslegesen "sznoboskodó" eladó, de értelmes magyar mondat egy sincs a hirdetésben (nem azért, mert külfőődi).
Megelőztél.
Majd ha postáznak egy macskakapart, ne adj isten hugyozott cuccot nikotintól büzlő távirányítóval, megtanulod értékelni! Nekem volt olyan hangfalam, amit 3 hónapig szellőztettem ventilátorral, hogy elmenjen a cigivel kombinált doh szaga. Szóval nekem hívó szavak a gyermek, füst és kisállat mentesség. Kocsinál méginkább.
Vagy félnek tőle!Alex_Aston írta: ↑2023.02.09., csüt. 12:49Vagy egy adminban talán jobban megbízik akár a messziről jött ember is![]()
Vagy egy adminban talán jobban megbízik akár a messziről jött ember is