Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Általában a hifiről
- andarson
- V.I.P.
- Értékelés: 583
Re: Általában a hifiről
Az előző hirdetési klisékhez képest a következő ellenpélda lenne?... elnézést, de muszáj beraknom:
viewtopic.php?f=160&t=185763&p=2762297& ... ó#p2762297
viewtopic.php?f=160&t=185763&p=2762297& ... ó#p2762297
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6193
Megérkezett a következő adag a német lomis hangsugárzó konténerből:
search.php?keywords=&terms=all&author=d ... res%C3%A9s
A kulcsmondatok szemezgethetők a topikok szövegéből...
search.php?keywords=&terms=all&author=d ... res%C3%A9s
A kulcsmondatok szemezgethetők a topikok szövegéből...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 362
Az igénytelenség felsőfokon. Pedig ,,gazdagnak" sem kell lenni ahoz, hogy egy eladó holmit vonzóvá tegyek azzal, hogy legalább tiszta...-CB- írta: ↑2023.02.09., csüt. 18:04Van itt minden mint a búcsuban! A konyhai eszközszárítótól az üres boros üvegeken át a tűzoltó készülékig...zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 17:50Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116
A csatlakozópanel, a reflexnyílás, a membránokon még az tapogatás is meglátszik a porrétegben.
Igazán kívánatos portéka...
A gondolkodás nem megerőltető...
-
- Fórumlakó
Bekapcsolni? Azt meg minek? Kő vagy nem kő?

-
- Fórumlakó
Teljes mértékben egyet értek Veled! Sajnos ebben a tudatosan elbutított világban egyre több ilyen ember van. Erre van igény sajnos a tömegek is erre a vevők... Igénytelen a társadalom nagyobb része, nem érti az értelmesebb ember mondanivalóját és inkább megsértődik... Hajrá celebek tegyétek még jobban tönkre ezt a halódó társadalmat. Hogy miért? Mert ez a ,,menő".fererencz írta: ↑2023.02.09., csüt. 14:19Ha már ez a téma:
-Minden mondat végén indokokatlan felkiáltójel ,szóköz helytelen használata !!!!!
-"Menő"/drága portéka, a háttérben bevetetlen ágy, foltos szőnyeg, bútoron 5mm vastag por, amit a fotózás miatt forgatott készülék lába pár helyen felszántott,....
-Önmagát műveltnek, értelmiséginek beállító, feleslegesen "sznoboskodó" eladó, de értelmes magyar mondat egy sincs a hirdetésben (nem azért, mert külfőődi).
Bekapcs, bocs a Kikapcs-ért....
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1211
Van itt minden mint a búcsuban! A konyhai eszközszárítótól az üres boros üvegeken át a tűzoltó készülékig...zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 17:50Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116
A csatlakozópanel, a reflexnyílás, a membránokon még az tapogatás is meglátszik a porrétegben.
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 795
Azért az a poroltó (vélhetőleg a konyhában) olyan 10 éves porral mindent visz!zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 17:50Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116

- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3184
Példának okáért:https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33&t=176116
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
“Ólcsób nem lessz, akór inkáb meg tartom”
… meg hát …
“Legenda” vótmá?
… meg hát …

“Legenda” vótmá?
Mocskosan, a csatlakozókon évtizedes porral akar jó benyomást kelteni a portékájáról.
Számomra ez magas fokú igénytelenségre vall.
- zoli73
- V.I.P.
Sajnos az elég gyakori, hogy az eladó arra sem veszi a fáradtságot, hogy annyival megtisztelje a leendő vevőt, hogy letakarítsa az eladó készüléket.fererencz írta: ↑2023.02.09., csüt. 14:19Ha már ez a téma:
-Minden mondat végén indokokatlan felkiáltójel ,szóköz helytelen használata !!!!!
-"Menő"/drága portéka, a háttérben bevetetlen ágy, foltos szőnyeg, bútoron 5mm vastag por, amit a fotózás miatt forgatott készülék lába pár helyen felszántott,....
-Önmagát műveltnek, értelmiséginek beállító, feleslegesen "sznoboskodó" eladó, de értelmes magyar mondat egy sincs a hirdetésben (nem azért, mert külfőődi).
Mocskosan, a csatlakozókon évtizedes porral akar jó benyomást kelteni a portékájáról.
Számomra ez magas fokú igénytelenségre vall.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
"A magassugárzó porvédője benyomódott, de ez a hangzást nem befolyásolja".
"Az egyik mély pereme pár centin ki van szakadva. Én is így vettem már sok éve, de nem hallani különbséget a másikhoz képest."
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5011
Megelőztél.

"A magassugárzó porvédője benyomódott, de ez a hangzást nem befolyásolja".
"Az egyik mély pereme pár centin ki van szakadva. Én is így vettem már sok éve, de nem hallani különbséget a másikhoz képest."
- -CB-
- Beköltözött
Kifejező. Mai szócséplő világunkban a "makulátlan" már nem jut át az értelmezés-megértés vonalon a legtöbb embernél. Sőt úgy általában semmi sem. Funkcionális analfabéta az emberek jelentős hányada.
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 795
Nálam az viszi a pálmát, mikor a benyomott magassugárzójú, szakadt, így-úgy javított membránú hangsugárzóknál írják, hogy "nem szól bele a hangba"! Persze, sőt direkt így tervezték... 

- zoli73
- V.I.P.
A "Nagyon megvigyázott állapotú"-hoz mit szóltok?
Nem dohányzó, kisállatmentes gyermek
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
- -CB-
- Beköltözött
Majd ha postáznak egy macskakapart, ne adj isten hugyozott cuccot nikotintól büzlő távirányítóval, megtanulod értékelni! Nekem volt olyan hangfalam, amit 3 hónapig szellőztettem ventilátorral, hogy elmenjen a cigivel kombinált doh szaga. Szóval nekem hívó szavak a gyermek, füst és kisállat mentesség. Kocsinál méginkább.
- -CB-
- Beköltözött
Nekem az abszolút mélypont mikor egy finom, sérülékeny cuccot leb@sznak a kertben a betonra, ott fotózzák. Sok cucc már ettől azonnal sérül.
Meg a "fellelt" állapot. Hát baszki, kapcsold má be, hogy működik-e...
Ki mit ajánl is dobogós...
Meg a "fellelt" állapot. Hát baszki, kapcsold má be, hogy működik-e...
Ki mit ajánl is dobogós...
- fererencz
- Törzsvendég
- Értékelés: 878
Ha már ez a téma:
Nem szotkam hibázni.
Nekem a “kedvencem” a gyermek - kisállatmentes, nem dohányzó hirdetések .... 

- zoli73
- V.I.P.
Vagy félnek tőle!Alex_Aston írta: ↑2023.02.09., csüt. 12:49Vagy egy adminban talán jobban megbízik akár a messziről jött ember is![]()

- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3289
Vagy egy adminban talán jobban megbízik akár a messziről jött ember is

Csak a Marantz! :-D
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5992
Érdekes ez a szál, de legalább új
Ha már itt tartunk, nekem a "kedvencem" az "árcsökkenés csak a hétvégén" és ami utána általában következik.
A "kizárólag"-ra: én magam is szoktam ilyeneket írni, ha nem is pontosan ezzel a szóval (de lehet). Én pl. tuti, hogy nem adok meg telefonszámot publikusan (ennek a technikai veszélyeire már korábban felhívtam a figyelmet), de privátban is csak akkor, ha komolynak tűnik az érdeklődő (igen, eldöntöm én, és egy egyszerű "küldj egy tel. számot" is pl. sok esetben nem elég nekem). Azt sem csípem, ha privátba való üzeneteket - akár vételi szándékot - publikusan jelez valaki, ezért emlékeim szerint nálam is van "érdeklődni kizárólag privát üzenetben".
Érdekes, hogy mindezek mellett még mindig mindent viszonylag rövid időn belül eladtam, amit itt az AVX-en hirdettem, nagyon kevés macerával. Valahogy hatásos volt a mogorvának ítélhető stílusom.

Ha már itt tartunk, nekem a "kedvencem" az "árcsökkenés csak a hétvégén" és ami utána általában következik.
A "kizárólag"-ra: én magam is szoktam ilyeneket írni, ha nem is pontosan ezzel a szóval (de lehet). Én pl. tuti, hogy nem adok meg telefonszámot publikusan (ennek a technikai veszélyeire már korábban felhívtam a figyelmet), de privátban is csak akkor, ha komolynak tűnik az érdeklődő (igen, eldöntöm én, és egy egyszerű "küldj egy tel. számot" is pl. sok esetben nem elég nekem). Azt sem csípem, ha privátba való üzeneteket - akár vételi szándékot - publikusan jelez valaki, ezért emlékeim szerint nálam is van "érdeklődni kizárólag privát üzenetben".
Érdekes, hogy mindezek mellett még mindig mindent viszonylag rövid időn belül eladtam, amit itt az AVX-en hirdettem, nagyon kevés macerával. Valahogy hatásos volt a mogorvának ítélhető stílusom.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5992
First world problem

- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Igen, érthető, nem is ezért idéztem. KIZÁRÓLAG. Ezt le lehet írni pl. így is: ha lehet, légyszi telefonon keressetek. Köszönöm!trane írta: ↑2023.02.08., szer. 21:15nos, nekem pl. nincs kedvem napokig levelezgetni a legtöbb esetben úgy tűnik, pusztán időtöltésből irkáló 'vásárlók'kal, telefonon és párbeszédes formában sokkal hatékonyabban és gyorsabban lehet kommunikálni
, és ráadásul nem kerül egy vagyonba sem pár perc
- illetve mindig megkérdezem az érdeklődőt, visszahívjam-e
? akinek viszont annyija sincs/sajnálja rá a pénzét, hogy egy hívást megeresszen...
![]()

.