Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2921

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

-CB- írta:
2023.02.11., szomb. 13:01
dixie-chicken írta:
2023.02.11., szomb. 12:26
-CB- írta:
2023.02.11., szomb. 11:58

Volt nekem is jó Sony tv, aztán 20 éve Samsung, de ezek is már csak 5 évre készülnek, mint az összes többi. Legalább Magyar. A gyár parkolójában vettem az előfokomat😆 Pioneer fun voltam, de be kell látnom,az is csak egy átlag hifi. Viszont szép. Néha elgondolkozom, hogy kéne vegyek tőlük vmi felső kategóriát a régiekből -volt is itt m22- de nem mertem bevállalni.
C21+M22 :smile32: hja igen kérem..

https://www.jofogas.hu/pest/Elado_Pione ... 489397.htm..

kérdés hogy az A osztályban üzemelő végfok kondik hogy birták/birják a sarat +40 év eltelével...persze ki lehet cserélni azokat,de utánna...és nem folytatom tovább.. :kiss:
A 73 as Accuphase-ben is eredeti, és nincs hiba.Másfél éve hallgatom.
Amúgy a Sony utálatom anno az autóhifiből gyökerezik, mert már ott tiltólistás volt csakúgy mint a Kenwood. Előbbi túl fényes, utóbbi túl lapos hangú volt. A Pioneer volt az első, Blaupunkt az utolsó a kocsiban. Bár sztem a Ford gyári most is az.
jó de az Accu,nem A osztályban üzemel,tudtommal,a pio meg igen,igaz hogy nyitott konstrukció,jó a szellőzése,de alapjáraton magasabb üzemi hőmérsékleten vannak tartva az alkatrészek 40-50 éve...persze olyanokat használtak,amelyek ennek megfelelnek,csak amikor megtervezték,nem gondoltak arra hogy 40-50 évig fog menni a szekér..
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

zoli73 írta:
2023.02.11., szomb. 11:52
dixie-chicken írta:
2023.02.11., szomb. 11:08
zoli73 írta:
2023.02.11., szomb. 10:34

Ha valaki, akkor én valóban Sony bolond voltam, hosszú éveket, sőt inkább évtizedeket fecséreltem a márkára. Aztán saját káromon, keserű szájízzel kellett belátnom, hogy az élet igazából a Sony-n túl van.
Valóban példás kiviteli minőségben, jobbára tetszetősen megépítettek, ebből a felhasználó arra következtet, hogy a hangminőség is ugyanezt a minőséget hozza. Sajnos az esetek túlnyomó részében nem.
Sajnos a Sony készülékeknek van egy jellegzetes hangjuk, ami köszönö viszonyban sincs a természetes, életszerű megszólalással. Az a tipikus, rossz értelemben vett "hifis" hang, egyik barátom egyszerűen úgy jellemzi "iSzONY. Igen voltak azért a Sony-nak is kiemelkedő készülékei(pl. SCD-1), de csak egy maroknyi, és szó szerint high-end áron, annyiért a felhasználók már bármi mást is kaphattak, és nem Sony-t vettek.
Nem véletlenűl koptak ki ebből a felső kategóriából. Megmutatták, hogy tudnak Ők, ha akarnak, de erre az akarásra leginkább nem volt szükség, így nem is eröltették.
A közép kategóriában(ES), amelyben én is belemerültem, rendre azzal szembesültem, hogy adott áron más gyártótól jobb hangú készüléket kaptam. A legsúlyosabb zsákutcáim, legnagyobb csalódásaim mind a Sony-hoz köthetők.
kb 40 éve Sony TV-ket használok,most is van egy :D,sose,semmilyen gondom nem volt velük,elemben Panasonic,Grundig,Telefunken,Philips ...volt időszak amikor "fogalom" volt TV-knél ;).... hogy hifi?...sosem rajongtam a márkáért (ES sorozat),de volt egy egész jó előfok/végfok párosuk,amely nem volt csillagászati áron új korában,és egész jó volt...ma is tudok üzemképes példányokrol,az előfok részéröl,ma is urban legendek keringnek

https://zstereo.co.uk/2020/12/08/sony-ta-e86-ta-n86/

aztán ne feledjük,gyártottak FET-eket,amelyeket más cégek is használtak,sikeresen...a gonsz nyelvek szerint az Accuphase ma a Sony highend diviziója...

U.I..jah és volt a WM6 (?) walkman,elég drága volt a többihez viszonyitva,de eszméletlen jó volt,amikor zugfelvételeket készitettünk,Oregon,vagy Art Ensemble of Chicago koncerteken valahol a '80 években vele.. ;)
A tévékhez nem tudok hozzászólni, Sony-m nem volt.
A téma indító hozzászólásban a 90' évek Sony hifi készülékei lettek felemlítve, nekem ezekkel volt elég beható kapcsolatom.
Az, hogy a 70' években, és a 80' évek elején miket kínált a Sony, arra nekünk, itt a "vasfüggöny" mögött nem sok rálátásunk volt.
Később használt a importból bekerült néhány "fecske", alig néhányukhoz jutott el.
Ami alapján Mi meg tudjuk ítélni, az az ami a rendszerváltás után megkezdődött , hazai forgalmazás termése.
Nem állítom, hogy minden Sony sz@r, de ha az akkori kommersz hifi készülékekből kellene összeállítanom egy rendszert, akkor utosóként gondolnék a Sony-ra.
Ahogy mondtam, sokféle Sony készülék átment a kezeim között, és utólag be kellett látnom, hogy van 1-2 hangzásbeli hiányosságuk, furcsaságuk ami a felismerésük után már nagyon írritálóvá válnak. Csak még eddig a felismerésig eljut az ember, és beismeri magának a tévelygését, az tart soká.
Valamint a rá pótolhatatlanúl elvesztegetett évek, így utólag ez fáj leginkább.
valahol a '90 évek elején kölcsönkaptam 2 CD lejástzót,egy NAD 502,és vlmilyen ES sorozhatoz tartozó példányt(333?),megépitve mint egy tank,fa oldallapok stb...az ES sorozathoz tartozó példány,sokat volt a parkolópályán :smile49:
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

-CB- írta:
2023.02.11., szomb. 11:58
dixie-chicken írta:
zoli73 írta:

Ha valaki, akkor én valóban Sony bolond voltam, hosszú éveket, sőt inkább évtizedeket fecséreltem a márkára. Aztán saját káromon, keserű szájízzel kellett belátnom, hogy az élet igazából a Sony-n túl van.
Valóban példás kiviteli minőségben, jobbára tetszetősen megépítettek, ebből a felhasználó arra következtet, hogy a hangminőség is ugyanezt a minőséget hozza. Sajnos az esetek túlnyomó részében nem.
Sajnos a Sony készülékeknek van egy jellegzetes hangjuk, ami köszönö viszonyban sincs a természetes, életszerű megszólalással. Az a tipikus, rossz értelemben vett "hifis" hang, egyik barátom egyszerűen úgy jellemzi "iSzONY. Igen voltak azért a Sony-nak is kiemelkedő készülékei(pl. SCD-1), de csak egy maroknyi, és szó szerint high-end áron, annyiért a felhasználók már bármi mást is kaphattak, és nem Sony-t vettek.
Nem véletlenűl koptak ki ebből a felső kategóriából. Megmutatták, hogy tudnak Ők, ha akarnak, de erre az akarásra leginkább nem volt szükség, így nem is eröltették.
A közép kategóriában(ES), amelyben én is belemerültem, rendre azzal szembesültem, hogy adott áron más gyártótól jobb hangú készüléket kaptam. A legsúlyosabb zsákutcáim, legnagyobb csalódásaim mind a Sony-hoz köthetők.

kb 40 éve Sony TV-ket használok,most is van egy :D,sose,semmilyen gondom nem volt velük,elemben Panasonic,Grundig,Telefunken,Philips ...volt időszak amikor "fogalom" volt TV-knél ;).... hogy hifi?...sosem rajongtam a márkáért (ES sorozat),de volt egy egész jó előfok/végfok párosuk,amely nem volt csillagászati áron új korában,és egész jó volt...ma is tudok üzemképes példányokrol,az előfok részéröl,ma is urban legendek keringnek

aztán ne feledjük,gyártottak FET-eket,amelyeket más cégek is használtak,sikeresen...a gonsz nyelvek szerint az Accuphase ma a Sony highend diviziója...

U.I..jah és volt a WM6 (?) walkman,elég drága volt a többihez viszonyitva,de eszméletlen jó volt,amikor zugfelvételeket készitettünk,Oregon,vagy Art Ensemble of Chicago koncerteken valahol a '80 években vele.. ;)
Volt nekem is jó Sony tv, aztán 20 éve Samsung, de ezek is már csak 5 évre készülnek, mint az összes többi. Legalább Magyar. A gyár parkolójában vettem az előfokomat😆 Pioneer fun voltam, de be kell látnom,az is csak egy átlag hifi. Viszont szép. Néha elgondolkozom, hogy kéne vegyek tőlük vmi felső kategóriát a régiekből -volt is itt m22- de nem mertem bevállalni.
C21+M22 :smile32: hja igen kérem..

https://www.jofogas.hu/pest/Elado_Pione ... 489397.htm..

kérdés hogy az A osztályban üzemelő végfok kondik hogy birták/birják a sarat +40 év eltelével...persze ki lehet cserélni azokat,de utánna...és nem folytatom tovább.. :kiss:

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3442

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

dixie-chicken írta:
zoli73 írta:
venomer írta:
2023.02.11., szomb. 06:23

Vannak érdemes nagyvasai a Sony-nak, de alapjáraton számomra sem vonzó. Mi a baj a tévéikkel?

A tévékhez nem tudok hozzászólni, Sony-m nem volt.
A téma indító hozzászólásban a 90' évek Sony hifi készülékei lettek felemlítve, nekem ezekkel volt elég beható kapcsolatom.
Az, hogy a 70' években, és a 80' évek elején miket kínált a Sony, arra nekünk, itt a "vasfüggöny" mögött nem sok rálátásunk volt.
Később használt a importból bekerült néhány "fecske", alig néhányukhoz jutott el.
Ami alapján Mi meg tudjuk ítélni, az az ami a rendszerváltás után megkezdődött , hazai forgalmazás termése.
Nem állítom, hogy minden Sony sz@r, de ha az akkori kommersz hifi készülékekből kellene összeállítanom egy rendszert, akkor utosóként gondolnék a Sony-ra.
Ahogy mondtam, sokféle Sony készülék átment a kezeim között, és utólag be kellett látnom, hogy van 1-2 hangzásbeli hiányosságuk, furcsaságuk ami a felismerésük után már nagyon írritálóvá válnak. Csak még eddig a felismerésig eljut az ember, és beismeri magának a tévelygését, az tart soká.
Valamint a rá pótolhatatlanúl elvesztegetett évek, így utólag ez fáj leginkább.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3442

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

venomer írta:
-CB- írta:
2023.02.10., pén. 14:44
Mik a gondolatok?
-Iszom egy sört.
-Nem veszek Sonyt. Már tv ben is szar.
Vannak érdemes nagyvasai a Sony-nak, de alapjáraton számomra sem vonzó. Mi a baj a tévéikkel?
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4236

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

-CB- írta:
2023.02.11., szomb. 08:46

Nem hozzák a számokat😄
Amúgy belül már semmi nem Sony...
De miben voltak ők jók a Walkmanon, videokamerán meg a CRT tévéken kívül? Ki használ high end hangcuccban bármilyen Sonyt?
A legtöbb elismert gyártó nem képviseleti magát a High Endben. Attól még lehet jó valami a saját kategóriájában.
Ezek anno emlékeim szerint egész jó erősítők voltak
https://audio-database.com/SONY-ESPRIT/ ... 55esa.html

TV-ben ma is gyárt igen jó modelleket a Sony. Sőt, a belépő szinten nem is képviseli már magat.

Én magamnak nem vennék szinte semmilyen Sonyt, de ettől még nem köpködöm, mert nincs rá okom.
Csak a Marantz! :-D

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1451

Hozzászólás Szerző: -CB- »

venomer írta:
-CB- írta:
Mik a gondolatok?
-Iszom egy sört.
Nem hozzák a számokat😄
Amúgy belül már semmi nem Sony...
De miben voltak ők jók a Walkmanon, videokamerán meg a CRT tévéken kívül? Ki használ high end hangcuccban bármilyen Sonyt?

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

-CB- írta:
Mik a gondolatok?
-Iszom egy sört.

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1114

Hozzászólás Szerző: BLX »

Hatha masnak erdekes lehet:

Keszult nehany darab uj fejlesztesu remek hangu Alisca Orange phono erosito. Ha valakit esetleg erdekel ilyesmi keszulek, erdemes lehet keresnie Bese Attilat.
http://www.retroaudio.hu/doc/rolunk.php

:drum:

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: franz »

Sziasztok!
Elfogult vagyok az alábbi két gyártót illetóen, de érdekelne tanács, vélemény másoktól.

Mit gondoltok róluk?

1, sony ta-zh1es
2, technics su-g700m2

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

venomer írta:
2023.02.10., pén. 14:25
Mit csinált a Sony egyébként '90 körül? Éktelen THD-kkel találkozni. Van 1% és 5% is a budget kategóriában, igazán művészi, de a GX70 ES 0.7-jén azért megütköztem. Tiszta sor, hogy helyén kezelendő, de valahol mégis csak olyan ez, mint a mai kijelzők villogása, hogy a végén frusztráltabban kerülünk ki a cselekményből mint ahogy nekiültünk. Más továbbá, ha tranzisztor hozza össze a magas értéket, meg más, ha cső. Mik a gondolatok?
Mik a gondolatok?
-Iszom egy sört.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Mit csinált a Sony egyébként '90 körül? Éktelen THD-kkel találkozni. Van 1% és 5% is a budget kategóriában, igazán művészi, de a GX70 ES 0.7-jén azért megütköztem. Tiszta sor, hogy helyén kezelendő, de valahol mégis csak olyan ez, mint a mai kijelzők villogása, hogy a végén frusztráltabban kerülünk ki a cselekményből mint ahogy nekiültünk. Más továbbá, ha tranzisztor hozza össze a magas értéket, meg más, ha cső. Mik a gondolatok?

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

-CB- írta:
2023.02.09., csüt. 08:41
trane írta:
2023.02.09., csüt. 08:02
tmboy írta:
2023.02.09., csüt. 07:35
Nálam a Hattor Audio passzív preamp igencsak bevált...
valamit tudhatnak a fijjuggg, az biztos :rolleyes: > http://www.hattor.com/index2.html :smile32: :smile53:
Már a Khozmo is nagyon jó még megfizethető is. Viccesnek tartom a félmillás árat egy passzív eszköznél.
vannak olyan opciók ahol a belső huzalozás ezüst...ez meredeken elviheti az árát..és gondolom azon része is megvan hogy egy kész termék árát,ma már nem a felhasznált anyag értéke határozza meg..

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

trane írta:
2023.02.09., csüt. 08:02
tmboy írta:
2023.02.09., csüt. 07:35
Nálam a Hattor Audio passzív preamp igencsak bevált...
valamit tudhatnak a fijjuggg, az biztos :rolleyes: > http://www.hattor.com/index2.html :smile32: :smile53:
Már a Khozmo is nagyon jó még megfizethető is. Viccesnek tartom a félmillás árat egy passzív eszköznél.

tmboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 21

Hozzászólás Szerző: tmboy »

Nálam a Hattor Audio passzív preamp igencsak bevált. Előtte TMP volt és Tamás szerint lehetett volna még rajta finomítani, de ez teljesen más szint. Hétvégén bekerült egy Plinius rendszerbe, ahol a Kaitaki (2+ milla) helyén zenélve, a házigazda szerint sem volt semmilyen hiányérzet. Az tény, hogy a Hattor a náluk elérhető legjobb ellenálláskészlettel szerelt változat volt (AMRG Trans). Némileg pénztárca kímélőbb változatuk Khozmo Acoustic néven fut, itt az adás-vételben is felbukkant az utóbbi időben.
MacMini (Roon • Qobuz) • Triode DAC • NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance +1 TMP Ant

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5642

Hozzászólás Szerző: pärt »

Ezeket a készülékeket a minimális alkatrész miatt lehetséges nagyon kompaktra készíteni, ami rezonanciák minimalizálása és a jelutak rövidítítése miatt is előnyös - gondolom én laikusként. Egy ilyen kis felületű, extrudált, csavavarozott alu doboz elképesztően merev tud lenni. Mindez viszont behatárolja a formavilágot is.

hzola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 82

Hozzászólás Szerző: hzola »

BLX írta:
2023.02.07., kedd 21:31
Lehet, hogy nem olcsó és nem a legdizájnosabb, de lehet jókat olvasni az Icon Passive Pre Amp-okról. Én drukkolok Nagy Pálnak, hogy még sok sikert érjen el ezen a területen. :drum:
Én szívesen kipróbálnám egyszer...

Itt a FB oldaluk is: https://www.facebook.com/iconpassivepreamp/

Itt egy review és némi belső kép: https://6moons.com/audioreview_articles/passivepreamp/
Mielőtt beszereztem volna egy townshend allegrit "ronda de fincsi" (egyébként nekem tetszik, hogy ilyen pici és baromi egyszerű, semmi flinc - flanc, bár mi tagadás kicsit lehetett volna még a designon és a felhasználói élményen finomítani, de arra ott van a reference).
Előtte komolyan gondolkoztam egy ilyen beszerzésén. Egyeztettem is Pállal és mivel időnként jön családlátogatásra Magyarországra szó volt róla, hogy próbára hoz egyet. Anno eléggé utána néztem, hogy mit tud a készülék és elolvastam, jó néhány vásárlói visszajelzést amely alapján igen komolyan megépített kis kütyü, és jó benne az autotransformer (most nem ugrik be a gyártó akitől beszerzi, de neten megtalálható) melyet használ, illetve a sokkal jobban, finomabb lépésekben szabályozható a hangerő mint az allegrin, mely egyébként számomra problémát is okoz az erősítő + érzékeny hangfalaim miatt.
Analóg:Garrad 401
Kar1:Rabco SL-8E+EMT-TSD15
Kar2:FR 24 mkII+Ortofon SL 15 mkII/SUPEX 900 super plus E (MALFOX)
Rádió:Fisher FM-200-B
Digi1:TJ. v-fet Philips demo CD 100
Digi2:Human Audio Libretto
Erősítő:Sutemenyx Hybrid végfok
Hangsugárzó:JBL 4344
Kábelek:Human Audio, Luxor

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2945
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

“ elfogadhatatlan küllemű korcs kutyákkal”

:fekverohog:
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1114

Hozzászólás Szerző: BLX »

Lehet, hogy nem olcsó és nem a legdizájnosabb, de lehet jókat olvasni az Icon Passive Pre Amp-okról. Én drukkolok Nagy Pálnak, hogy még sok sikert érjen el ezen a területen. :drum:
Én szívesen kipróbálnám egyszer...

Itt a FB oldaluk is: https://www.facebook.com/iconpassivepreamp/

Itt egy review és némi belső kép: https://6moons.com/audioreview_articles/passivepreamp/

323920854_845987496632477_1911051038174633193_n.jpg
323920854_845987496632477_1911051038174633193_n.jpg (171.29 KiB) Megtekintve 2411 alkalommal
325659802_552192736857564_477458302910043572_n.jpg
325659802_552192736857564_477458302910043572_n.jpg (133.3 KiB) Megtekintve 2411 alkalommal
329542812_694565712131908_272706366048439437_n.jpg
329542812_694565712131908_272706366048439437_n.jpg (53.54 KiB) Megtekintve 2411 alkalommal

pärt
Őslakos
Őslakos

juliush írta:
2023.02.07., kedd 20:36
pärt írta:
2023.02.07., kedd 20:20
Talán a Townshend Allegri lóg ki dizájnban felfelé.
Ezt komolyan gondolod? Évekig éltem együtt egy első generációs Allegrivel, és a vitathatlan audiofil kvalitásai mellett az egyik leggagyibb eszköz volt házának kinézetét, anyagválasztását tekintve. Ahhoz képest a képek alapján ez már Porsche Design. Persze ez szigorúan szubjektív vélemény!
Ok, ronda és gagyi. :smile53:
Nem birtokoltam, mi több, kézbe sem vettem. Nekem tetszik a kinézete és pont. :rolleyes: Ezt érdemes kiegészíteni azzal, hogy én viszont egy Exposure VI/VII/VIII trióval éltem együtt évekig, szeretem a látszóbetont, továbbá hosszasan tudok játszani elfogadhatatlan küllemű korcs kutyákkal - szóval magas az ingerküszöböm, de legalábbis más az esztétikai preferenciám - sokkal inkább funkcionalitáshoz kötődik.

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4388

Hozzászólás Szerző: juliush »

pärt írta:
2023.02.07., kedd 20:20
Talán a Townshend Allegri lóg ki dizájnban felfelé.
Ezt komolyan gondolod? Évekig éltem együtt egy első generációs Allegrivel, és a vitathatlan audiofil kvalitásai mellett az egyik leggagyibb eszköz volt házának kinézetét, anyagválasztását tekintve. Ahhoz képest a képek alapján ez már Porsche Design. Persze ez szigorúan szubjektív vélemény!
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

pärt
Őslakos
Őslakos

Ez rétegműfaj, a célcsoport már valószínűleg sok mindent végigpróbált, talán kevésbé gerjednek a vizuális tobzódásra, és ezért a gyártókat sem feszíti a dolog. Amik rémlenek, azok nincsenek külsőleg túlbonyolítva - elég kisipari kinézetűek. Talán a Townshend Allegri lóg ki dizájnban felfelé.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10200

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

No, meg azért 1-2M forintnak megfelelő összegért az ember szerintem elvárhat valamivel szofisztikáltabb, akár formailag is megtervezett készülékeket, a kínai ebay-es alkatrészekből összecsavarozott készülékház helyett. gondolkodik.gif
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2945
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

pärt írta:
2023.02.07., kedd 17:35
Továbbá:
"I’m an engineer and music lover too but like to stick with the scientific and engineering facts. Maybe I’m wrong with the science, who knows?"

Érzitek a materialista antikrisztus kénköves kipárolgását? Sehol a bullshit ismerős, bukolikusan meghitt istálószaga. :D

Persze ettől még nem feltétlenül jó, de nekem is szimpatikus a viszonyulás.
:)

Kérdés, hogy érvényesül-e a szokásos jó magyar - megoldjuk okosba’ tizedáron - hozzáállás. Az többet elárulna.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

pärt
Őslakos
Őslakos

Továbbá:
"I’m an engineer and music lover too but like to stick with the scientific and engineering facts. Maybe I’m wrong with the science, who knows?"

Érzitek a materialista antikrisztus kénköves kipárolgását? Sehol a bullshit ismerős, bukolikusan meghitt istálószaga. :D

Persze ettől még nem feltétlenül jó, de nekem is szimpatikus a viszonyulás.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”