Nem figyeltél eléggé...venomer írta: ↑2023.02.10., pén. 14:13Vitatkozom a vitatkozással: dehaegyszertényleg. Egyszerűek mint a tök. Valamilyen módon meg mi vagyunk azok, de nekem rendszerint fájnak ők. Szívesen veszem az ellenpéldákat, szeretek meglepődni, lehet, hogy tényleg csak a megfelelő alkotások hiányoznak. Minden egyes darabnak adok esélyt elindításkor egyébként, a buták szemellenzője a skatulya.
Nem látok erre HBO/Cinemax beszámolókat. Hogy a többi csemegeirányról ne is szóljak. Mindenki csak Netlflix és kölcsönzés? Hátha akad pár filmélmény ebből az irányból.
Az új zombis sorozat HBO Max-on megy, én pl. ott néztem, már ameddig néztem. Nem mindig említem, hogy melyik szlgálttó adja, gontolom ezzel sokan vannak így, de itt elég sokan néznek mást is (persze mindegyiket lehet bittorrentezni is, amit valamiért a fórumon kölcsönzőek neveznek /ha jól tévedek/ nem is értem, miért nem szeretjük nevén nevezni a dolgokat...)
Ha a sugárzott tévéket hiányolod, megsúgom, hogy a HBO Max-on minden ott van, amit a HBO és Cinemax csatornáin megy, csak általában jobb minőségben.
Mostanában elég sok HBO-filmet néztem (Cyrano, Operation Mincemeat, The Electrical Life of Louis Wain, Jockey, Father Stu, After Yang), egyről írtam is beszámolót (Búcsú Yangtól), de sajnos valahogy eléggé gyenge a jelenlegi felhozatal. Nekem legalábbis egy kivétellel az említettek közül egyik sem igazán jött be. A kivétel a Father Stu volt, arról tényleg nem írtam, majd fogok.
Koreai filmek: rengeteg jó filmjük van, sorozatuk is. Ha csak egy nagy klasszikust kellene említsek számodra "ellenpéldának", akkor íme: Bin Jip (3 Iron). Számomra minden idők legjobb koreai filmje. De ott a "Tavasz, nyár, ősz, tél, és... tavasz", ha művészfilmeket kedveled, vagy pl. az Old Boy, ha a véres dolgokat...