Elnézést, hogy ide posztoltam a grafikont stb... A későbbiekben készítek pontosabb méréseket, több hangszedővel stb...
(MM és MC topic-ba)

Elnézést, hogy ide posztoltam a grafikont stb... A későbbiekben készítek pontosabb méréseket, több hangszedővel stb...

Ügyesen kell csinálni. :) Ahogyan NJ_ mondta (írta) mindig, "ügyetlenek ne lemezjáccózzanak".dixie-chicken írta: ↑2023.02.05., vas. 14:01nem szeretem a mü.a.csavarokat ,hajlamosak a menet félrekapására,és nem lehet rendesen megszoritani sem azokat...nem vagyok annak sem a hive hogy addig kell szoritani ezeket a csavarokat amik be nem lilulnak az ujjak,de nekem nem gyere be...

nem szeretem a mü.a.csavarokat ,hajlamosak a menet félrekapására,és nem lehet rendesen megszoritani sem azokat...nem vagyok annak sem a hive hogy addig kell szoritani ezeket a csavarokat amik be nem lilulnak az ujjak,de nekem nem gyere be...régen elérhető volt ez a Nagaoka 7B féle csavar+anyakészlet,én ezeket használom+ van egy másik készletem is,ha esetleg "neheziteni kéne",ott van egy "combosabb anya"

Valóban. Nem is tudom honnan jött az M3mm?

M2.5 kell.zoli73 írta: ↑2023.02.05., vas. 13:09Google a barátod, meg én is. 6 sec. alatt ezt sikerült találnom.![]()
https://jakomodell.hu/m-anyag-csavar-m3-x-20mm-detail

Google a barátod, meg én is. 6 sec. alatt ezt sikerült találnom.
Műanyag csavarokat hol kell vásárolni?

Majd a végén még az én hibám lesz, hogy nem tematikusan használjátok a fórumot.

Denon hangszedőm még nem volt, de amik nekem voltak, ill. van azoknál egy bizonyos szint felett(pl. az Ortofon MC 15 super mkll-nek már igen), rozsdamentes acél csavarokat, és anyákat(már ameyikhez kell) mellékelnek. A rozsdamentes acél legtöbb(de nem mind) ötvözete nem mágnesezhető, de van a fiók aljában alumínium hangszedő csavarszettem is, ill. műanyaggal is találkoztam már.

Nekem nem az első példány a DL (valahogy mindig oda jutok, hogy szerzek ismét
Két jó hangszedő, Denon-om volt is.

DL 110-esem volt. Szerettem! Majd egy beszámoló a két hangszedőről jöhetne. Neked melyik tetszik jobban a te rendszeredben, s miért, stb, stb?

Nem (csak) neked szól "Utazó".Voyager írta: ↑2023.02.04., szomb. 08:38No! És még én vagyok figyelmetlen.Ha megtaláltad volna a gugliban, akkor már létezhetne a szó?
Amúgy indulat ingerlékenységet írtam, csak szándékosan egybe.
És a mellébeszélést nélkülözve, ha számodra csak a digitális eszközöket nélkülöző felvételek tetszenek, akkor lelked rajta. Élvezz arra, hogy a fenti felemelő gondolatot kibontsam.
Csak tudod ez a "Gumis mély, vékony közép, fedett magas" kijelentés eléggé ostobaság.
Egyébként íme néhány (AAA Vinyl) https://www.analogplanet.com/category/aaa-vinyl
Na mentem kikötni az antennákat, mert itt a szélvihar.

Hát kapaszkodni kell rendesen, mert tényleg komoly széllökések vannak. (a többire nem is reagálok)