Elárulod kérlek 1958 és 68 között hol jelenik meg a digitális technika alkalmazása a felvételi eljárás folyamatában? Mert én arról beszélek! A felvételi eljárás folyamat során digitális technikát alkalmaznak. Ennek pedig az az elözménye, hogy Rock azt írta, hogy nem hiszi, hogy az olyan felvételek ahol ez a technkia a fenti formában megjelenik az hallgatható. Neki nem tetszik. Ssó sem volt digitálisan újrafeldolgozott analóg felvételkről. Már csak azért sem mert a 70-es, 80-as évek volt a téma. Ahol már megjelent a digitális technika a felvételi eljárás valamelyik szakaszában, valamilyen formában.SoundMania írta: ↑2023.02.03., pén. 13:55alfaati írta: ↑2023.02.03., pén. 13:09Tisztán látszik, hogy szelektíven olvasod a hozzászólásaim és ebből adódóan irreleváns reakciók illetve az üzenet lényegének meg nem értése következik.SoundMania írta: ↑2023.02.03., pén. 11:24
Figyelj... Nem vagyok "ráhangolódva a gondolataidra". Fejtsd ki akkor mire gondoltál . Én arra amit írtam. Ezt más is meg tudja csinálni ( azaz más is ért hozzá annyira, itthon is,vagy máshogyan: máshol is ilyenekkel "küzdenek" )
De ha neked ezek akadnak bent , hogy CSAKAJApánlemezjátszókmeghangszedők , ezzel úgysem lehet mit kezdeni. Te más nem tudsz, mi/én meg csak mosolygom rajta.
Az üzenet lényege az volt - és elsősorban Rocknak szólt -, hogy nem a digitális technika alkalmazása a kerékkötője a jó felvételnek. A gyökérokot inkább emberi hibára vezetném vissza. A Yamaha és Denon PCM lemezek a bizonyíték arra amit állítok.
Már korábban kifejtettem, hogy nekem a tömeges konstrukcióju szíjhajtásúak tetszenek. De azok amik nekem tetszenek, megfizethetetlen kategória.
Hogy miért a Japán akkor és nem valami általad favorizált vintage angol cumó?
Ezt is kifejtettem korábban. Most csak röviden: egyik sem felel meg az elvárásaimnak, a kritériumoknak.
Remélem ez így most átmegy.
Miből gondolod, hogy ellenpéldát nem lehetne állítani a digitális felvétellel szemben ? Elég lehetne az is , hogy olyan lemezt kiadnak ami 1955-1968 közötti felvételek mai kiadása ? Össze kellene vetni digitális feldolgozású verzióval. Hátha kiderülne mi a igazság!
DOL vs. WaxTime vs. MOV vs. BlueNote EU és USA, Sony Legacy EU és USA, Pure Pleasure, Speakers Corner, és még sokan
Szerintem megint nem olvastad el rendesen a diskurzust ami itt megy tegnap óta.
Jó, végül is ne csalódtam benned. Mindíg ez van. Megy a felesleges gépelés. Kezdem megszokni.