az általam feltett kértdésre nem válaszoltál..szóval,semmi '90 évek utáni ECM-et nem vásárolsz már,és nincs mondjuk '80 évek elejétől származó kiadásod sem a cégtöl?...csak azért kérdem mért a múltkor emlegetted Keith Jarrett két felvételét (Survivor's Suite,Bremen/Lausanne)...az ECM volt az elsők között aki átállt a full digitális rögzitéstehnikára,már a '80 évek elején/közepén...egy Jarrett,mint előadó,nem zárható csak úgy ki hogy,á ez digitális felvétel,még akkor sem ha felvételei egy részét,még a saját "kunyhójában" rögzitette egy Nakamichi kazin ("The melody at night,with You",vagy Jarrett/Haden "The last dance"...Rock60 írta: ↑2023.02.02., csüt. 21:56A nyolcvanas évek közepetáján és a kilencvenes évek elején többször átjárkáltunk haverokkal Bécsbe lemezboltokba, nagyrészt használt lemezek között túrkálni. Akkor, ott néztem át őket, kifejezetten A betűre vadászva.
És, ha véletlenűl átsiklottam fölötte és belenyúltam, legkésőbb az első meghallgatásnál lebukott a lemez.
/ Gumis mély, vékony közép, fedett magas./
Az lehet, hogy a digitális technika fejlődésével egy mai nyomású lemez jobban szól egy korai digitális fuserálásnál, de a mai új lemezek egyszerűen nem érdekelnek.
Túl drágák, görbék, félrefúrtak és még mindig rosszabbul szólnak, mint egy full analóg a hetvenes évekből.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2912
Re: Lemezjátszó
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Miközben az analóg világ évtizedek óta kifejlődött technikai szinten mozgott, voltak akkori csúcstechnológiai termékei, amik jobbak voltak a kezdeti digitálisnál, valószínűleg többet tudtak a mérnökök is róla.
Hogy aztán azóta melyik világ mekkorát és merre fejlődött, azon lehet vitatkozni azóta is.
Szerintem itt írta le valaki jó régen, hogy amikor a digitális technika megjelent, és elkezdték használni rögzítésre is nyilván voltak gyermekbetegségei. Anyagi meg tudományos meg akármilyen más szempontok miatt mégis ezt használták, lettek belőle mindenféle nívójú kiadványok.
Miközben az analóg világ évtizedek óta kifejlődött technikai szinten mozgott, voltak akkori csúcstechnológiai termékei, amik jobbak voltak a kezdeti digitálisnál, valószínűleg többet tudtak a mérnökök is róla.
Hogy aztán azóta melyik világ mekkorát és merre fejlődött, azon lehet vitatkozni azóta is.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1328
Figyelj... Nem vagyok "ráhangolódva a gondolataidra". Fejtsd ki akkor mire gondoltál . Én arra amit írtam. Ezt más is meg tudja csinálni ( azaz más is ért hozzá annyira, itthon is,vagy máshogyan: máshol is ilyenekkel "küzdenek" )
De ha neked ezek akadnak bent , hogy CSAKAJApánlemezjátszókmeghangszedők , ezzel úgysem lehet mit kezdeni. Te más nem tudsz, mi/én meg csak mosolygom rajta.
Biztos úgy van.
De ha már olyan jó az a digitális Nagra, vajon miért nem digitális formátumot játszik le ?
Miért bíbelődik a másolással, cipeli a dög nehéz orsós magnót ?
Egyébbként is elkanyarodtunk a témától. Én azt állítottam, illetve állítom, hogy amikor betette a lábát a digitális technika az analóg lemeziparba, érezhető minőségromlás történt. Ezt fenntartom.
Ezt is írtam:
" Az lehet, hogy a digitális technika fejlődésével egy mai nyomású lemez jobban szól egy korai digitális fuserálásnál..."
Ezt is lehetségesnek tartom, azok nagyon rosszak voltak.
Azóta arról győzködtök, hogy tuti tele vagyok digitális felvételekkel.
Hadd gondolkozzak...
. Nem... 
De ha már olyan jó az a digitális Nagra, vajon miért nem digitális formátumot játszik le ?
Miért bíbelődik a másolással, cipeli a dög nehéz orsós magnót ?
Egyébbként is elkanyarodtunk a témától. Én azt állítottam, illetve állítom, hogy amikor betette a lábát a digitális technika az analóg lemeziparba, érezhető minőségromlás történt. Ezt fenntartom.
Ezt is írtam:
" Az lehet, hogy a digitális technika fejlődésével egy mai nyomású lemez jobban szól egy korai digitális fuserálásnál..."
Ezt is lehetségesnek tartom, azok nagyon rosszak voltak.
Azóta arról győzködtök, hogy tuti tele vagyok digitális felvételekkel.
Hadd gondolkozzak...
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1328
Ezt más is meg tudja csinálni. Ilyenkor mindig eszembe jut Szentiványi Nagrája és a felvételei. Küzdhettek a bemutatón a kiállítók bármivel, ahova az a magnó és a felvétel bekerült , más szintre állította a hangot. Aztán ebből mindenki vonja le a tanulságot amit akar, vagy amit tud......alfaati írta: ↑2023.02.03., pén. 09:02A digitális margójára még annyit -
ez főleg Rocknak szól -, hogy a képen Mike Valentine látható.
Aki minden Britanniában rendezett hi-fi shown bérel egy nagyméretű szobát.
Vinyl LP albumokat készít és mester szalagokat, saját bevett felvételi/rögzítési eljárással, módszerrel.
2000 környékén kezdte a bizniszt.
Kicsiben csinálja, de mégis egy megkerülhetetlen név és szaktekintély a szakmában.
A showkon a szoba állandóan tele. Egy üdítő színfoltja a Brit showknak! Sokat időztem nála minden évben. Vettem lemezeket is tőle.
Soha nem visz magával komplett láncot. Csak a szalagos magnót viszi és a ZenSati kábelezést. A többi cuccot ott kapja a kiállítóktól. Tehát, ott rakja össze gyorsban a láncot, amit előtte soha nem hallott.
A TOP 5-ben mindíg benne van a szobája a hangot és atmoszférát tekintve.
Egy hordozható digitális NAGRA felvevővel és két 50-es évekbeli Neumann mikrofonnal dolgozik.
Senkit nem fog érdekelni, mivel vette fel a műsor anyagot, ha mehallja amit a Chasing the Dragon felvételek produkálnak. Ezt garantálom.
-
alfaati
A digitális margójára még annyit -
Vinyl LP albumokat készít és mester szalagokat, saját bevett felvételi/rögzítési eljárással, módszerrel.
Kicsiben csinálja, de mégis egy megkerülhetetlen név és szaktekintély a szakmában.
A showkon a szoba állandóan tele. Egy üdítő színfoltja a Brit showknak! Sokat időztem nála minden évben. Vettem lemezeket is tőle.
Soha nem visz magával komplett láncot. Csak a szalagos magnót viszi és a ZenSati kábelezést. A többi cuccot ott kapja a kiállítóktól. Tehát, ott rakja össze gyorsban a láncot, amit előtte soha nem hallott.
Egy hordozható digitális NAGRA felvevővel és két 50-es évekbeli Neumann mikrofonnal dolgozik.
Senkit nem fog érdekelni, mivel vette fel a műsor anyagot, ha mehallja amit a Chasing the Dragon felvételek produkálnak. Ezt garantálom.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230203-081152_Photos.jpg (458.3 KiB) Megtekintve 1006 alkalommal
-
alfaati
Megvan nekem is. Mindegyik Zorán megvan. Tényleg jól szólnak.Voyager írta: ↑2023.02.03., pén. 07:27Igen, az egy remek munka! De akkor én is egyet :) és bocs a OFF-ért...gomolalaci írta: ↑2023.02.02., csüt. 20:25Az én etalonom továbbra is: Kaláka - Pelikán című lemeze 1984-ből. Ha néha (mert vigyázok rá) felteszem, borsódzik a hátam...![]()
Zorán – Tizenegy Dal (Pepita – SLPX 17739 Magyar rádió stúdió felvétel) Nálam van egy szinte sértetlen példány, ha eszembe jut(na) (hifizni), akkor (pl.) ezt felteszem és rájövök, hogy semmi probléma. :) Áldja meg az isten az ilyen szakembereket!
Van egy másik lenyűgöző könnyűzenei magyar felvétel 1982-ből! Vincze Lilla - Mámor, Quint kft. A zene is nagyon jó, a felvétel pedig kiemelkedő. A lemez anyaga az átlagosnál jobb mert síri csend van ott ahol nincs zene. Sokszor felkerűl a lemezjátszóra, mert nagyon élvezetes hallgatni.
Írtam már akkor is, hogy srry, tényleg több van abban a a Kenwood-ban, mint amit első látásra kinéztem belőle. / Nem idézem, ott van./
Tudom, mire valók a kurblik - most akkor ki az arrogáns ? - 45 év lemezjátszózás után azért sejteni vélem.
Miért ne lehetne drága ?
Egy öklömnyi Hold-kőért 20.000 dolcsit is elkérnek.
Csak vicceltem. Easy, easy...
Tudom, mire valók a kurblik - most akkor ki az arrogáns ? - 45 év lemezjátszózás után azért sejteni vélem.
Miért ne lehetne drága ?
Egy öklömnyi Hold-kőért 20.000 dolcsit is elkérnek.
Csak vicceltem. Easy, easy...
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Igen, az egy remek munka! De akkor én is egyet :) és bocs a OFF-ért...gomolalaci írta: ↑2023.02.02., csüt. 20:25Az én etalonom továbbra is: Kaláka - Pelikán című lemeze 1984-ből. Ha néha (mert vigyázok rá) felteszem, borsódzik a hátam...![]()
Zorán – Tizenegy Dal (Pepita – SLPX 17739 Magyar rádió stúdió felvétel) Nálam van egy szinte sértetlen példány, ha eszembe jut(na) (hifizni), akkor (pl.) ezt felteszem és rájövök, hogy semmi probléma. :) Áldja meg az isten az ilyen szakembereket!
-
alfaati
Érdekes módon mindíg a kognitív disszonancia arroganciájával közelíted meg ezeket a dolgokat mint a Kenwood L-07D karjával és más témában is tapasztalhattuk.Rock60 írta: ↑2023.02.02., csüt. 23:24Persze, hogy summás.
Nincs itt nagyon mód a véleményt szofisztikáltan, árnyaltan kommunikálni, mert a mondandó lényege sikkadna el.
Ha elmész egy étterembe, ahol svédasztalról válogathatsz, és 10 megkóstolt ételből 5 kifejezetten rossz, 3 meg nem is tudod miért, de nem ízlik, mit fogsz mondani a barátodnak ?
Azt, hogy persze, menjél, próbáld ki te is, hátha te nem hányod ki, vagy azt, hogy ha jót akarsz, be ne tedd oda a lábad ?
Az utóbbit fogod mondani, summa summárum.
Vagy egy még érzékletesebb példa :
Ha elmész léghajózni több alkalommal, és 5 - ből 4 - szer lezuhansz, mit ajánlasz a barátodnak ?
Menjél csak nyugodtan, egyszer én is megúsztam ?![]()
Vagy azt, hogy a helyedben én nem szállnék fel, mert lezuhansz.
Hááát, ez is elég summás kijelentés lenne.![]()
Hidd már el, hogy a nyolcvanas évek közepére már szinte minden lemezkiadó alkalmazta valamilyen formában a felvételi folyamat során a digitális technikát. Haladtak a korral. Kiaknázták az előnyeit, a benne lévő lehetőségeket.
Le sem tojták, hogy te mire vágysz. Teljesen más szempontok vezérlik az ilyen cégeket. Nem csináltak felmérést a vásárlók között, azzal a mondattal, hogy "tegye fel a kezét aki azt szeretné, hogy ne használjuk a digitális technikát!".
Nálunk jobban hozzá értők döntöttek ezekről a kérdésekről. A te lemezgyüjteményedben is ott vannak!
Csak tudod az van, hogy amiről nem tudsz az nem fáj. Amit pedig nem értesz attól félsz és viszolyogsz.
500ezerért ment el a Kenwood kar multhéten a "sok tekerentyűvel". Mert tudod, vaki érti mire vannak ezek a kurblik!
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230203-043344_Samsung Internet.jpg (174.44 KiB) Megtekintve 1028 alkalommal
Persze, hogy summás.
Nincs itt nagyon mód a véleményt szofisztikáltan, árnyaltan kommunikálni, mert a mondandó lényege sikkadna el.
Ha elmész egy étterembe, ahol svédasztalról válogathatsz, és 10 megkóstolt ételből 5 kifejezetten rossz, 3 meg nem is tudod miért, de nem ízlik, mit fogsz mondani a barátodnak ?
Azt, hogy persze, menjél, próbáld ki te is, hátha te nem hányod ki, vagy azt, hogy ha jót akarsz, be ne tedd oda a lábad ?
Ha elmész léghajózni több alkalommal, és 5 - ből 4 - szer lezuhansz, mit ajánlasz a barátodnak ?
Menjél csak nyugodtan, egyszer én is megúsztam ?
Hááát, ez is elég summás kijelentés lenne.
Menjél csak nyugodtan, egyszer én is megúsztam ?
Hááát, ez is elég summás kijelentés lenne.

-
alfaati
Summás megállapítás ahogy azt már megszokhattuk tőled!Rock60 írta: ↑2023.02.02., csüt. 21:56A nyolcvanas évek közepetáján és a kilencvenes évek elején többször átjárkáltunk haverokkal Bécsbe lemezboltokba, nagyrészt használt lemezek között túrkálni. Akkor, ott néztem át őket, kifejezetten A betűre vadászva.
És, ha véletlenűl átsiklottam fölötte és belenyúltam, legkésőbb az első meghallgatásnál lebukott a lemez.
Az lehet, hogy a digitális technika fejlődésével egy mai nyomású lemez jobban szól egy korai digitális fuserálásnál, de a mai új lemezek egyszerűen nem érdekelnek.
Túl drágák, görbék, félrefúrtak és még mindig rosszabbul szólnak, mint egy full analóg a hetvenes évekből.
- ottoisis
- Fórumlakó

- Értékelés: 98
Frankoo fórumtárs megtalálta helyettem. Nagy köszönet érte! - ide is másolom, hátha másnak is szüksége lenne rá.
Globusbau Kft.
Pécs, Zsolnay Vilmos u. 25, +36 72 333366
A rendszer. Townshend II Rock + Moth 250/AN-Ai + Roksan Corus Black, Cyrus dAD-7, Palotás phono, TMP Audio ANT, Audio Note AX-Two
B rendszer. Wiim Pro Plus, Douk Audio P-7 + A-5/OPA-1656, DiY Dragonweed
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden, Canare, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
B rendszer. Wiim Pro Plus, Douk Audio P-7 + A-5/OPA-1656, DiY Dragonweed
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden, Canare, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
A nyolcvanas évek közepetáján és a kilencvenes évek elején többször átjárkáltunk haverokkal Bécsbe lemezboltokba, nagyrészt használt lemezek között túrkálni. Akkor, ott néztem át őket, kifejezetten A betűre vadászva.
-
alfaati
A PHILIPS elsőként vette át Európában a digital processing eljárást. Senki nem kötelezte őket, hogy tüntessék fel ezért az elején még mint újdonság fel volt tüntetve.Rock60 írta: ↑2023.02.02., csüt. 20:31Alfaati, a lényeget mindenki érti, aki akarja.
Nem tudom, a Denon mit hozott ki 1973 - ban, de nem is kivánok számháborúba bocsátkozni az évszámok terén.
De, ha jól rémlik - majd kijavítasz - kb. '88 - ig vettek fel a stúdiókban analóg magnókkal, azt folyamatosan leváltották a digit magnók.
Számomra egy a lényeg, egyetlen "A " betű se szerepeljen a felvételi technikát népszerűsítő betűsorban. Minden más másodrendű kérdés - nekem.
Természetesen később, amikor már evidenciává vált a digitális felvételi technika, már eltűntek a lemezborítóról az azt népszerűsítő beetető betűk.
Ha átnéznéd rendesen a lemezeid meglepődnél.
A Passion, Grace & Fire 1983-ból!
A Philips demonstrációs lemez Digital VS Analóg pedig 1981-ből! Tehát 81-ben már eldőlt a kérdés! Más példával is előjöhettem volna. Most ezek voltak kéznél.
A lényeg szerintem, hogy jól szóljon. Kielégítse az igényeinket.
- Csatolmányok
-
- 20230202_205052.jpg (2.31 MiB) Megtekintve 1075 alkalommal
-
- 20230202_205023.jpg (1.98 MiB) Megtekintve 1075 alkalommal
A korai időkben annyira büszkék voltak a digitális rögzítésre, hogy kizárt, hogy eltitkolták volna.
Tehát, ahol nem tüntették fel, hogy a felvételi technika digitális eljárással történt, ott bizony a jó öreg analóg magnók forogtak.
/ Ez már számomra pozitívum./
Én speciál kifejezetten utálok egy-egy hosszabb hozzászólást többszörösen átolvasni, vagy csak átlapozni, ezért én nem alkalmazom az idézőjelet, tekintettel a hozzám hasonló csodabogarakra.
Inkább veszek egy kis fáradtságot két szó erejéig, hogy ki is az elsősorban érdekelt fél. / Általában lehet sejteni./
Tehát, ahol nem tüntették fel, hogy a felvételi technika digitális eljárással történt, ott bizony a jó öreg analóg magnók forogtak.
/ Ez már számomra pozitívum./
Én speciál kifejezetten utálok egy-egy hosszabb hozzászólást többszörösen átolvasni, vagy csak átlapozni, ezért én nem alkalmazom az idézőjelet, tekintettel a hozzám hasonló csodabogarakra.
Inkább veszek egy kis fáradtságot két szó erejéig, hogy ki is az elsősorban érdekelt fél. / Általában lehet sejteni./
Alfaati, a lényeget mindenki érti, aki akarja.
Nem tudom, a Denon mit hozott ki 1973 - ban, de nem is kivánok számháborúba bocsátkozni az évszámok terén.
De, ha jól rémlik - majd kijavítasz - kb. '88 - ig vettek fel a stúdiókban analóg magnókkal, azt folyamatosan leváltották a digit magnók.
Számomra egy a lényeg, egyetlen "A " betű se szerepeljen a felvételi technikát népszerűsítő betűsorban. Minden más másodrendű kérdés - nekem.
Természetesen később, amikor már evidenciává vált a digitális felvételi technika, már eltűntek a lemezborítóról az azt népszerűsítő beetető betűk.
-
József1960
- Törzsvendég

- Értékelés: 158
Ez a másik: https://www.discogs.com/release/2321049 ... C3%A9pzenegomolalaci írta: ↑2023.02.02., csüt. 20:25Az én etalonom továbbra is: Kaláka - Pelikán című lemeze 1984-ből. Ha néha (mert vigyázok rá) felteszem, borsódzik a hátam...![]()
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
Lemezjátszó
Az én etalonom továbbra is: Kaláka - Pelikán című lemeze 1984-ből. Ha néha (mert vigyázok rá) felteszem, borsódzik a hátam... 
A gondolkodás nem megerőltető...
Digitális felvétel....
-
József1960
- Törzsvendég

- Értékelés: 158
A legjobb hangú lemezem: https://www.discogs.com/release/1297867 ... antastiqueVoyager írta: ↑2023.02.02., csüt. 20:08Én meg mostanában azt tapasztalom (miután kezem közé került pár jobb reissue), hogy inkább jobban örülök, ha jó fülű hangmérnök áll a keverőpult mögött a stúdióban s felőlem lehet digitálisan is a master. Egy elcseszett keverésnek/rekordnak már tök mindegy, hogy mikor lett nyomva...(szerencsére nem ezen múlik)
Digitális felvétel....
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Én meg mostanában azt tapasztalom (miután kezem közé került pár jobb reissue), hogy inkább jobban örülök, ha jó fülű hangmérnök áll a keverőpult mögött a stúdióban s felőlem lehet digitálisan is a master. Egy elcseszett keverésnek/rekordnak már tök mindegy, hogy mikor lett nyomva...(szerencsére nem ezen múlik)
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 647
Ezzel kapcsolatban, ugye mint kezdő lemezgyűjtő, kapásból rossz tapasztalatot sikerült szereznem. Kibattyogtam egy alkalommal a bp-i lemezbörzére és megvettem egy nagyon szép állapotú, első nyomású (asszem 1972-es), de német, Roxy Music lemezt. Otthon felrakva, piszok rosszul szólt, tompán és még sorolhatnám a hiányosságait. Magyarán kidobtam egy lemeznyi pénzt mondván régi és akkor az tuti jó. Aztán discogson rákerestem a kiadásra (ez az: https://www.discogs.com/release/1620171 ... Roxy-Music) és ott az első komment az hogy senkinek nem ajánlja ezt a nyomást, szóval bumm, megszívtam. Persze a második komment ugyanitt az, hogy nem érti az első kommentelőt, tehát még ez sem nagy segítség mindent egybevéve.dixie-chicken írta: ↑2023.02.02., csüt. 17:09én ehez csak annyit tudnék hozzáteni,hogy a mai reprint lemezek között is van nagyon sok jó,sajnos akad egy pár kókler kiadó cég amely valóban rontja az átlagotSzerintem nem kell annyira félni a régi lemezektől, max - ha már annyi lesz - veszel melléjük egy lemezmosót, viszont egy eredeti kiadvány valóban nagyon másképp tud ám szólni, mint egy mai reprint!...a "másképp" az egy igen érdekes dolog ám
...ez is natyon rendszerkérdése és hogy mit hogyan fog véleményezni a felhasználó egy adott esetben...nagyon sok pénzt el lehet tapsikolni eredeti kiadásra,és csalódást okozhatnak
![]()
Feldühödve előzőeken megvettem egy mai reissue-t. Sokkal jobban szól mint a 72-es német nyomás.
Tehát nem elég az előfok, sasszé, kar, hangszedő, futómű és még sorolhatnám milyen eszközök, a hanghordozó is rátesz egy lapáttal. Ennek ellenére öröm itt lennem és itt tartanom, tényleg :)
-
alfaati
Akkor elég sok lemezed lehet ahol alkalmazták a digitális technikát.
A Denon 1973-ban kijön a Pulse Code Modulation kódolásos/dekódolásos felvételi eljárással. Az ilyen és ehhez hasonló digitális 'processing' eljárások utána futótűzként terjedtek.
De, hogy a topic téméjahoz is hozzászóljak, a másik hozzaszólásodban felvetett, 70'-90' évek lemezeit gyűjtöd, és olyan nem is érdekel amihez a digitális rögzítésnek köze van.
Nos, ki kell ábrándítsalak, akkor neked nagyon sok digitális feldolgozású lemezed van.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3442
Ha válaszolni szeretnél valakinek, ill. idézni egy hozzászólást, akkor az aktuális hozzászólás jobb felső sarkában, a legszélső ikonra(kék mezőben "macskaköröm") kattintasz, és az idézett szöveg után beírod a mondandódat. Így könnyen értelmezhető, hogy kinek kívánsz válaszolni, illetve így a címzett értesítést kap a válaszodról.Rock60 írta: ↑2023.02.02., csüt. 18:21Szép jó estét mindenkinek !
Ottoisis kérdésére válaszolnék.
Én a Rock - ra a Plexi és Polikarbonát Bt - nél csináltattam a burkolatot.
Szerintem elég jól sikerült, bár kétségkívűl látszik, hogy nem gyári.
Több kört futottam, és máshol - legalább is Pesti viszonylatban - csak sokkal drágábban vállalták, sokkal hosszabb határidővel.
Ha jól rémlik, ez 16 ezres volt, és 2022 XI. 11. - én tettem fel képet róla, itt ebben a topicban.
Plexi és Polikarbonát Bt. Bp. IV. Attila u. 143. 06309314487
De, hogy a topic téméjahoz is hozzászóljak, a másik hozzaszólásodban felvetett, 70'-90' évek lemezeit gyűjtöd, és olyan nem is érdekel amihez a digitális rögzítésnek köze van.
Nos, ki kell ábrándítsalak, akkor neked nagyon sok digitális feldolgozású lemezed van.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech