Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heco
Heco
még 1 kérdésem van aztán igérem lekattanok a hülyekérdésemmel együtt...banánaljzatok vannak a hangfalakon? (500 - center2 - 200 -300)
Lehet banándugóval is bekötni. Csak a fekete és a piros műagyagpöcköt kell kiszedni. A többin is ugyan ilyen van.
Erősítő: Yamaha RX-V457, Hangfalak: Heco Vitas 6.1 szett [500, 200, Center 2, SUB 25A], DVD lejátszó: Yamada dvx-6600
Heco
na most megfogtál. ezt még nem is volt idom megnézni és a kép alapján el sem tudom donteni, de nagyon valoszinunek tartom. mivel nem volt idom banándugoért elmenni, ezért nem is néztem. de biztos találsz rola vhol vmi infot.
-
Vendég
Heco
még 1 kérdésem van aztán igérem lekattanok a hülyekérdésemmel együtt...
banánaljzatok vannak a hangfalakon? (500 - center2 - 200 -300)
Heco
8.
Heco
7.
Heco
6.
Heco
5.
Heco
4.
Heco
3.
Heco
2.
Heco
1.
-
Vendég
Heco
Tud felrakni valaki néhány közeli képet heco vitasról? (500 - center2 - 200 -300)
Heco
este elvileg le tudom fotozni és akkor holnap feldobom ide a képeket
Köszönöm előre is ... te megvagy velük elégedve?
én teljes mértékben. a másik topicban isrtam is hogy szerintem ezért az árért a legjobb. tobb falat is meghallgattam és ez volt a nyero kimagasloan.
-
Vendég
Heco
Köszönöm előre is ... te megvagy velük elégedve?
Heco
Gondolkodom egy heco vitas szett vásárlásán ... lenne olyan kedves valaki egy néhány kérdésre válaszolni...
Bikábelezhetőek a frontok (500-as)? A hangfalak alatt tüskék lennének?
Valaki körbefotózná nekem ... lusta vagyok ilyen hidegben 60 km-t utazni
nem bikjábelezhető
tüskének nem nevezném, inkább "lábai" vannak.
-
Vendég
Heco
Gondolkodom egy heco vitas szett vásárlásán ... lenne olyan kedves valaki egy néhány kérdésre válaszolni...
Bikábelezhetőek a frontok (500-as)? A hangfalak alatt tüskék lennének?
Valaki körbefotózná nekem ... lusta vagyok ilyen hidegben 60 km-t utazni
Heco
Az új Magnat katalógusban találtam egy képet a gyárépület homlokzatáról, annyira megtetszett, hogy beszkenneltem:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Heco
Elkelt a cuccos, BIG FOOT volt a nyerő!
Heco
Akit érdekel egy pár szupi Heco Argon 30, az nézzen át az Adás, vétel, csere fórumban zajló aukcióra.
Eredeti ára 114 ezer/pár volt, most 35 ezren áll a licit!
Tegnap vettem a Surányiéknál egy Heko Vitas szettet, idáig egész jónak tünik,bár azt mondták járassam kicsit.
irnál rola részletesebben is? most olcsobban hozzájuthatnék a fronthoz, de még nem volt idom meghallgatni.
Nagyon megvagyok idáig elégedve vele. :kiraly: Bár még nem sok időm volt tesztelgetni.Idáig a Gyűrűk Ura 1 :taps: bővitett változat volt, amit végignéztem a régi filmek közül.Nagyon sok apró zaj neszezés tünt fel amit idáig nem igazán hallotam,zenével is szép részletes hangja van,nekem bejön nagyon bár én nem vagyok "extra fülü emberke" ezért a pénzért nagyon jó vétel szerintem.
Heco
Tegnap vettem a Surányiéknál egy Heko Vitas szettet, idáig egész jónak tünik,bár azt mondták járassam kicsit.
irnál rola részletesebben is? most olcsobban hozzájuthatnék a fronthoz, de még nem volt idom meghallgatni.
Nagyon megvagyok idáig elégedve vele. :kiraly: Bár még nem sok időm volt tesztelgetni.Idáig a Gyűrűk Ura 1 :taps: bővitett változat volt, amit végignéztem a régi filmek közül.Nagyon sok apró zaj neszezés tünt fel amit idáig nem igazán hallotam,zenével is szép részletes hangja van,nekem bejön nagyon bár én nem vagyok "extra fülü emberke" ezért a pénzért nagyon jó vétel szerintem.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Heco
Heco
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Heco
Sziasztok!
Lehetőségem lenne kedvező áron Heco Krypton 200-as hangfalakat venni. Yamaha 657-es erősítőm van. Szerintetek érdemes beruházni 4 darabra (2 front, 2 háttér). Kryptin centert meg később megpróbálok szerezni hozzájuk. Jelenleg Orion HS-282-es frontjaim vannak :-), ennél vajon jobb a Heco?
Köszi a választ!
Jobb. Az én 282-esemnek a nagy hangszórója ellenére nem volt sok basszusa. A Heco hangja kiegyenlítettebb. Center nélkül is jó a rendszer, sokan nem is szeretik. Én nem akarlak lebeszélni róla, de zenéhez biztosan nem kell, mozinál is jól pótolható.
Heco
Sziasztok!
Lehetőségem lenne kedvező áron Heco Krypton 200-as hangfalakat venni. Yamaha 657-es erősítőm van. Szerintetek érdemes beruházni 4 darabra (2 front, 2 háttér). Kryptin centert meg később megpróbálok szerezni hozzájuk. Jelenleg Orion HS-282-es frontjaim vannak :-), ennél vajon jobb a Heco?
Köszi a választ!