Ez az úgy hallottam a VdH is jobb ez konkrétan mit jelent?Rock60 írta: ↑2023.02.01., szer. 13:25Ha jól értettem, feljebb lépésről volt szó.
A belinkelt ajánlatokat nem ismerem, nem hallottam, de ha Pali a Wireworld - tól szeretne feljebb kapaszkodni, aminél úgy hallottam a Vdh is jobb, akkor a Transparent-et továbbra is csak ajánlani tudom.
Azt nem tudom csak, hogy van-e gyári szerelésű 100 centis, nekem a 80 - as szerencsére pont elég.
Pali, az lenne a legszerencsésebb, ha próbára hozzá tudnál jutni, mielőtt kifizeted.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Re: Kábelezzünk
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Ha jól értettem, feljebb lépésről volt szó.
A belinkelt ajánlatokat nem ismerem, nem hallottam, de ha Pali a Wireworld - tól szeretne feljebb kapaszkodni, aminél úgy hallottam a Vdh is jobb, akkor a Transparent-et továbbra is csak ajánlani tudom.
Azt nem tudom csak, hogy van-e gyári szerelésű 100 centis, nekem a 80 - as szerencsére pont elég.
Pali, az lenne a legszerencsésebb, ha próbára hozzá tudnál jutni, mielőtt kifizeted.
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1018
Sorry, elnéztem. Azt hittem, hogy optikai digit kábelt keresel.BLX írta: ↑2023.01.31., kedd 21:48Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én lehet kipróbálnék egy kedvező árú pro audio digit kábelt, olyasmit, amit a stúdiók is szívesen használnak, adott esetben igen jó minőségű RME, MUTEC, AVID, stb. készülékekkel.gomolalaci írta: ↑2023.01.31., kedd 20:38Melyik tesztben lehet megbízni??? Egyikben sem! Szerintem megérne kipróbálnod egy ,,mezei" VanDamme drótot....pali923 írta: ↑2023.01.31., kedd 00:11Konkrét kérdésem lenne: egy jobbfajta digit koax kábelt keresek (1m hosszban). Most egy Wireworld Starlight8 kábelt használok, de egy fokkal megpróbálnék előrébb lépni, lehetőleg nem túl magas áron. Jó teszteket olvastam a QED Reference drótról. Van bennem némi szkepszis, mert ezek a jó tesztek leginkább angol magazinokban találhatók, nem bízom bennük teljesen.Nem tudom, előrelépés lenne-e ez egyáltalán, az a Wireworld szerintem elég jó zsinór, főleg ezért az árért.
Szóval van-e jobb ajánlat ennél, mondjuk a 100.000 Ft alatti kategóriában?
Pl.:
https://elimex.hu/termekek/2969/klotz_- ... ?catid=649
https://www.thomann.de/intl/mutec_optis ... bel_1m.htm

https://vandamme.hu/ Itt csinálnak neked egyedi igények alapján.
Esetleg ezek:
https://www.thomann.de/intl/cordial_cpd ... lkabel.htm
https://www.thomann.de/intl/vovox_link_ ... s_pdif.htm
Köszönöm a tippet, valóban a Kacsában több típus is van.
- BLX
- Törzsvendég
Szerintem létezik rá többféle egyszerű megoldás is. Én őket kérdezném meg mit javasolnak:Rock60 írta: ↑2023.02.01., szer. 00:18Nem pont kábel , de nem tudom, hol kérdezhetném máshol :
Adott az erősítőm, aminek oldalanként csak egy pár hanszórókábel-terminálja van, az is csak banándugót fogad.
Két pár kábelt szeretnék csatlakoztatni. Létezik - e olyan csatlakozó, adapter, vagy akármi, aminek a beiktatásával beköthető lenne mind a két pár kábel. Az egyiken gyárilag szerelt banándugó, a másikon lehet banándugó, vagy szereletlen is.
Köszi.
https://kacsa-audio.hu/kapcsolat
https://sonopart.hu/shop_contact.php
használata. A Kácsa árul ilyet, pl. Furutech FP-202G.
Kérdésedben szinte benne van a válasz. A legegyszerűbb megoldás lehet az Y banándugók (angle stacking)Rock60 írta: ↑2023.02.01., szer. 00:18Nem pont kábel , de nem tudom, hol kérdezhetném máshol :
Adott az erősítőm, aminek oldalanként csak egy pár hanszórókábel-terminálja van, az is csak banándugót fogad.
Két pár kábelt szeretnék csatlakoztatni. Létezik - e olyan csatlakozó, adapter, vagy akármi, aminek a beiktatásával beköthető lenne mind a két pár kábel. Az egyiken gyárilag szerelt banándugó, a másikon lehet banándugó, vagy szereletlen is.
Köszi.
használata. A Kácsa árul ilyet, pl. Furutech FP-202G.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
Nem pont kábel , de nem tudom, hol kérdezhetném máshol :
Köszi.
Köszi.
Én a Transparent vörös színű coax - kábelét használom, nagyon szeretem a hangját. Precíz, tiszta, természetes hangú, remek részletes térleképezéssel.
Igaz, nagyon drága kábelekhez nem tudtam hasonlítani, a Human Audio drágábbik, és a Vdh. digit coax-hoz képest viszont sokkal jobb.
Audiophil Szalonban 2 éve volt 80 körűl/ 80 cm. az ára.
Igaz, nagyon drága kábelekhez nem tudtam hasonlítani, a Human Audio drágábbik, és a Vdh. digit coax-hoz képest viszont sokkal jobb.
Audiophil Szalonban 2 éve volt 80 körűl/ 80 cm. az ára.
- BLX
- Törzsvendég
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én lehet kipróbálnék egy kedvező árú pro audio digit kábelt, olyasmit, amit a stúdiók is szívesen használnak, adott esetben igen jó minőségű RME, MUTEC, AVID, stb. készülékekkel.gomolalaci írta: ↑2023.01.31., kedd 20:38Melyik tesztben lehet megbízni??? Egyikben sem! Szerintem megérne kipróbálnod egy ,,mezei" VanDamme drótot....pali923 írta: ↑2023.01.31., kedd 00:11Konkrét kérdésem lenne: egy jobbfajta digit koax kábelt keresek (1m hosszban). Most egy Wireworld Starlight8 kábelt használok, de egy fokkal megpróbálnék előrébb lépni, lehetőleg nem túl magas áron. Jó teszteket olvastam a QED Reference drótról. Van bennem némi szkepszis, mert ezek a jó tesztek leginkább angol magazinokban találhatók, nem bízom bennük teljesen.Nem tudom, előrelépés lenne-e ez egyáltalán, az a Wireworld szerintem elég jó zsinór, főleg ezért az árért.
Pl.:
https://elimex.hu/termekek/2969/klotz_- ... ?catid=649
https://www.thomann.de/intl/mutec_optis ... bel_1m.htm
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 360
Melyik tesztben lehet megbízni??? Egyikben sem! Szerintem megérne kipróbálnod egy ,,mezei" VanDamme drótot....pali923 írta: ↑2023.01.31., kedd 00:11Konkrét kérdésem lenne: egy jobbfajta digit koax kábelt keresek (1m hosszban). Most egy Wireworld Starlight8 kábelt használok, de egy fokkal megpróbálnék előrébb lépni, lehetőleg nem túl magas áron. Jó teszteket olvastam a QED Reference drótról. Van bennem némi szkepszis, mert ezek a jó tesztek leginkább angol magazinokban találhatók, nem bízom bennük teljesen.Nem tudom, előrelépés lenne-e ez egyáltalán, az a Wireworld szerintem elég jó zsinór, főleg ezért az árért.
A gondolkodás nem megerőltető...
Konkrét kérdésem lenne: egy jobbfajta digit koax kábelt keresek (1m hosszban). Most egy Wireworld Starlight8 kábelt használok, de egy fokkal megpróbálnék előrébb lépni, lehetőleg nem túl magas áron. Jó teszteket olvastam a QED Reference drótról. Van bennem némi szkepszis, mert ezek a jó tesztek leginkább angol magazinokban találhatók, nem bízom bennük teljesen.
Nem tudom, előrelépés lenne-e ez egyáltalán, az a Wireworld szerintem elég jó zsinór, főleg ezért az árért.

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- BLX
- Törzsvendég
Ez a weboldal megnyilik masnak?
Ok is keszitenek konfekcionalt kabeleket egyedi megrendeles szerint?
Én meg a Canare DA202-t merem ajánlani, nálam bevált.
A komolyabbik - azt hiszem 175-ös típusú - digitális kábelük szerintem tök jól sikerült. Nekem is van itt a fiókban, nem ér annyit, hogy eladjam. Mármint a Van Damme-nak. A többit nem ismerem.
- BLX
- Törzsvendég
Valóban nem túl informatív a magyar oldal.

Itt lehet nézelődni:
https://www.van-damme.com
Jó kábelek, és szépen szerel a hazai forgalmazó. Persze lehet venni drágábbat is
- BLX
- Törzsvendég
Nagyon klassz, hogy ennyi digit kimenete van ennek a cd lejátszónak.
Én azt hiszem csináltatnék egy AES/EBU-t, jó minőségű pro audio kábelből Neutrik csatlakozókkal és kipróbálnám. Nem vennék "drága" AES EBU kábelt.
Itt vehetsz pl.: Canare AES/EBU kábelt, pro verziót:
https://sonopart.hu/spd/CAN-DA202-N-XX- ... o-kabel-1m
Itt Klotz pro kábelt találsz:
https://elimex.hu/
Van Damme pro kábelek:
https://vandamme.hu/
Kácsa:
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/szerel ... -osszekoto
Supra:
https://hifiboltonline.hu/Supra-Dac-XLR-Digital
Nem gondolnám, hogy "óriási" lenne a különbség a coaxhoz képest. Majd számolj be esetleg milyen, ha esetleg belevágnál a kísérletezésbe.

- edzoba
- Fórumlakó
- Értékelés: 172
- Kapcsolat:
blx írta:
"Én az AES/EBU -ra tenném le a voksom.
Te milyen különbséget tapasztalsz a kimenetek között? Milyen CD aminek ennyi digit kimenete van?"
köszönöm, nuprime cdt 8 pro. csak 1xű koax kábelem van, nem tudok különbségről beszámolni.
"Én az AES/EBU -ra tenném le a voksom.
Te milyen különbséget tapasztalsz a kimenetek között? Milyen CD aminek ennyi digit kimenete van?"
köszönöm, nuprime cdt 8 pro. csak 1xű koax kábelem van, nem tudok különbségről beszámolni.
iFi audio Zen Stream+LHY Audio LPS ǀ Gustard R26+LHY Audio OCK-1 ǀ AUDIONET AMP I V2 ǀ Dynaudio Audience 40+REL T5i ǀ Perfect Acoustic elemek ǀ ENTREQ Vibbeater ǀ iFi audio DC Blocker ǀ Supra kábelek
- BLX
- Törzsvendég
Én az AES/EBU -ra tenném le a voksom.
Te milyen különbséget tapasztalsz a kimenetek között? Milyen CD aminek ennyi digit kimenete van?
- edzoba
- Fórumlakó
- Értékelés: 172
- Kapcsolat:
tiszteletteljes kérdésem lenne, ha cd-dac összekötésére minden lehetőség adott (AES/EBU, koax, toslink, i2s) akkor melyik a "legjobb"? Köszönöm!
iFi audio Zen Stream+LHY Audio LPS ǀ Gustard R26+LHY Audio OCK-1 ǀ AUDIONET AMP I V2 ǀ Dynaudio Audience 40+REL T5i ǀ Perfect Acoustic elemek ǀ ENTREQ Vibbeater ǀ iFi audio DC Blocker ǀ Supra kábelek
- livestrong
- Nincs visszaút
- Értékelés: 653
Szia!
Az Audioquest G2 ről érdeklődnék. A centerem azzal van bekötve, és van még 2x 3 méterem a frontokhoz. Kellene még kábelt vennem a B hangfalakhoz ( Jamo C97 ), és nem tudom, merre induljak. Vegyek még G2-t, vagy vegyek tök mást? 3e forint/m kategóriában gondolkozom, dugók nélkül.
Szerintem vegyél G2 kábelt, ha már mindenhol G2 kábelt használsz!
Az Audioquest G2 ről érdeklődnék. A centerem azzal van bekötve, és van még 2x 3 méterem a frontokhoz. Kellene még kábelt vennem a B hangfalakhoz ( Jamo C97 ), és nem tudom, merre induljak. Vegyek még G2-t, vagy vegyek tök mást? 3e forint/m kategóriában gondolkozom, dugók nélkül.Doky írta: ↑2023.01.01., vas. 17:20Vicces de pl ez a kábel kilóg az AQ családból!eszeky írta: ↑2022.12.31., szomb. 17:12Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a megoldás, de egy próbát megérne.
Az lenne a kérdésem, hogy ha több mélyet szeretnék varázsolni a hallani kívánt zene aljára milyen kábelt ajánlanátok?
Primare CD31 és Primare I22 erősítőt hajtok. Hangfalak Sonus Faber Toy széria. A tápkábeleim Suprák. Az összekötők Talán Fapaci féle. VDH Clearwater a jelenlegi hangfalkábelem.
Attila
Az AQ kábelek sajátossága (amikkel nekem tapasztalatom volt eddig) hogy magasba húznak, ez viszont pont fordítva, ez a kábel az Audioquest G2 hangfal kábel (még a régi világos színű).
Anno csináltattam hármat is de előtte teszt volt ezerrel és nagyon jó lett a végeredmény…mindegyik passzív és még az emészthető kategória volt árban is anno, most már az anyagár is elgondoltató lenne….összehasonlítottuk több nívós cuccal is nem volt jobb sok száz ehuf- Ig….gomolalaci írta: ↑2023.01.11., szer. 21:06Nekem is volt ,,nívósabb". Egy próbát szerintem megér! Nem kell hinni a reklámnak, meg a kamu teszetknek...nemtomm írta: ↑2023.01.10., kedd 21:38tgomolalaci írta: ↑2023.01.10., kedd 20:37
Elsőként javasolnám a tápszűrő kiiktatását. Utána jöhetnek a kábel próbák...
A tápszűrőt vajon miért? Azt sem tudjuk milyen fajta aktív passzív iec csatis netán fix bekötésű nívósabb darab netán pár ehuf tápszűrő ? A tápkábel vajon milyen fajta? Ezer kérdés volna de nem tudjuk miről van szó?
"Az igazi barát szemből támad."