Valószínűleg ezt innen csak találgatni tudjuk. Minden esetre most azzal a furcsa helyzettel szembesültem, hogy az irodában a honlapon csak egy üzenetet tudtam elérni, miszerint a szolgáltatás nem elérhető az országomban (semmi proxy vagy bármi furcsa nincs ott). Itthon viszont (ugyanaz a laptop) olvasható a honlap, és el lehet indítani a regisztrációt is, ami persze nem lehetséges, a végén kiderül.
Mostanában nem panaszkodtok akadozásra (ami nem jelent semmit). Lehet, hogy fejlesztettek? Akkor azt a kevés új jelentkezőnek ez nem lenne elég? Vagy sok lenne a jelentkező, akkor meg miért nem éri meg fejleszteni?
Én azért el tudnék képzelni az ottani marketingesek helyében egy olyan akciót, hogy az ingyenes próbát lehetővé tenném az ilyen világvégi országokban is, aztán utána kéne igényfelmérést csinálni. Akár a próbálkozókat is megkérdezni, hogy fizetnének-e érte. Ez így csak a sötétben tapogatózás a cég részéről.
Szerintem. Na mindegy, megoldani úgysem tudjuk.
Most 10,83Ł az induló összeg, ennyit tényleg ki lehetne bírni egy jó szolgáltatásért.