És hogy jobb szerinted? A Node2i digit coaxon keresztül a Vincent beslő dac-jával, vagy a Node2i analog kijáratán keresztül? (Én arra tippelek, hogy az első verzió a jobb.) Ha jó a Vincent belső dac-ja, akkor érdemes inkább úgy használni. Jó dac-kal (akár külső) használva egész jó kis digit futómű lehet a Node2i.Tankerpatriots írta: ↑2023.01.22., vas. 22:44Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni sztereo erősítő témában. Jelenleg egy Vincent sv-227mk erősítő van. Nagyon szépen szól, sok erőtartalékkal. Csak zenehallgatásra használom. A Forrásom egy Bluesound node 2i. Digitalis koax és analóg RCA-val is össze van kötve ( tesztelgetem). Csak erről a forrásról hallgatok zenét ( nincs lemezjátszó sem CD lejatszo). A kérdésem, a következő: valakinek esetleg van tapasztalata az Arcam sa20 és a fent említett Vincentel erősítővel kapcsolatosan egyaránt? Nagyon sok jót hallottam az arcamról is, ezért is piszkálja a fantáziám de még nem volt lehetőségem meghallgatni!
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv
Én megtartanám a Vincentet és max. kipróbálnék 1-2 dac-ot otthon saját rendszerben, hogy kitapasztaljam mennyire jó a Vincent belső dac-ja.
P.S.: Egyébként simán lehet, hogy tök korrekt dac van a Vincentben és csak zenét kell hallgatnod