nemtomm írta: ↑2023.01.21., szomb. 21:33
Vinkler írta: ↑2023.01.21., szomb. 20:52
Shimano írta: ↑2023.01.21., szomb. 20:14
Akkor most mire ez a nagy magabiztosság.Eddig azt szajkóztátok hogy ilyen nincs,most meg hogy még is van,már az megy hogy van de kevés,gratulálok.
Én egy hasznos és sokakat is érinthető nem igazán köztudott dologra hívtam fel a figyelmet,erre meg azt kapom amit,köszi.
Egyébként meg teljesen hivatalos lesz a szervizem két utcányira tőlem egy márkafüggetlen szervizben,erről biztosított a tulaj is,mivel beszéltem vele erről közben.Nem egyet,és nem is kettőt csinált már,szóval csak óvatosan az ilyen én mindent jobban tudok kioktató dumákkal a jövőben.
Valami olyasmi volt egyébként a háttérben,hogy a márkaszervizek versenyelőnyét sikerült a márkafüggetleneknek csökkentenie valamilyen módon,+ a fogyasztók szabad döntési jogára is vonatkozott az a jogszabály,ami kimondja azt,hogy az sérül azzal hogy nem választhatnak csak a márkaszervizek közt.
Úúúúúúr Isten! Annnyira jó vagy! Egy úttörő! Soha, senkinek nem jutott még eszébe az, ami neked! A jogszabályt senki sem olvasta el, vagy senki sem úgy, ahogy te! Kérlek vezess minket! Te vagy a fény az éjszakában!
Ahogy látom szomorúan te is beálltál a cég érdekeit ( fogalmam sincs melyik márkánál dolgozol) képviselni
Gondolom nálad pitizni kell egy garis cserénél a legjavából , hogy megkapja az ember ami jár
Az irásaidból ez jön le sajnos nem vagy semennyire sem vagy ügyfélbarát csak a profit az a legfontosabb.
Kérlek ezt ne! Ez már nekem kellemetlen.
Ha valaki, akkor én a megoldások embere vagyok!
Nem ismersz, úgyhogy ne terjessz baromságokat kérlek! Főleg ne személyeskedj!
Elhiszem, hogy nem tudsz relevánsan érvelni, de ezt akkor sem kene!
Egy dolgot értsetek meg kérlek! Bár ezt is leírtam már!
Nekünk a garanciális javítás profitot hoz! Mi örülünk neki! Azt a gyár, vagy az importőr kifizeti! Nem kell “pitizni” érte, nem kell könyörögni!
Viszont, ha nem tudjuk elszámolni a javítást a gyár, vagy az importőr felé, vagy esetleg azt visszautasítják, mert nem teljesülnek az előirt garanciális feltételek, akkor azt nem tudjuk elszámolni, ergo nem fizeti ki senki! Nemhogy ingyen dolgoztunk, még az alkatrészt is ki kellene fizetnünk, szóval mi fizetjük és még dolgozunk is vele.
Szerintetek ez normális?
Lehet engem és a rendszert szapulni, én csak azt írom le, ami a tapasztalatom, ami a valóságban történik. Nem a hallottam, nem a szomszédom ismerőse mondta, hanem ezt csinálom, ez a munkám. Higgyétek el, ha valamit el tudok számolni, azt el is fogom! Viszont, ha nem tudom, azzal nem tudok mit kezdeni. Volt már bent nem egy sarki Józsi bácsi lobogtatva a jogszabályt, hogy neki joga van és lehetősége van a kötelező karbantartás elvégzésére, szóval garanciában cserélje ki a búgó váltót a gyár, higgyétek el, nem cserélte ki. Akkor sem, ha shimano fórumtárs szerint neki joga van bárhol elvégeztetni a karbantartásokat. Lehet, hogy egy-egy jó csillagzat alatt született perben ki tudja kaparni a gesztenyét valaki, de nem ez a gyakorlat. Ezt mutatja a statisztika! Az más kérdés, hogy ezzel én egyet értek-e, vagy sem.
Lehet, hogy ez számotokra érthetetlen “geci” hozzáállás, lehet, hogy ti szerettek ingyen dolgozni, vagy akár fizetni is érte, de az élet nem így működik.
Nekem még sosem jutott eszembe forrasztó ónt vinni az erősítőm javításához, vagy miután a szomszéd megforrasztotta, reklamálni a kereskedőknél, ha ezt követően tönkrement. Lehet én vagyok fordítva összerakva?!