Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony XA50ES Swoboda A+ tuning Gold színű CD lejátszó
Re: Sony XA50ES Swoboda 2+ tuning Gold színű CD lejátszó
Az ár a 2 db Synergetic Research Orange biztosíték nélkül, az eredeti biztosítékokkal 530.000 Ft, így is vihető.
A lejátszót hirdetem kinti vonalon is és úgy néz ki, hogy lenne rá vevőm. Nekem egyszerűbb lenne az itthoni eladás, így ha valakit komolyan érdekel akkor ne várjon, jelentkezzen minél előbb.
A lejátszót hirdetem kinti vonalon is és úgy néz ki, hogy lenne rá vevőm. Nekem egyszerűbb lenne az itthoni eladás, így ha valakit komolyan érdekel akkor ne várjon, jelentkezzen minél előbb.
T+A PA3100HV integrált; SABO STREAMER 23 SIGNATURE GOLD, Audio Physic Codex hangfal,Transrotor Fat Bob S TMD lemezjátszó, TMP-TEP phono; EMT JSD Pure Black,TR5009 hangkar,TEP kábelek,TEP trafó, Sony CDP XA50ES CD;Finalizer Lite,Hydra Ceramic Natural LAN
Itt van egy tegnapi felvétel a CD hangjáról (ami lehet, hogy inkább egy rendszer hangja......:-). Ez egy sima video a telefonomról, semmit nem állítottam . A telefonomon lejátszva nekem úgy tűnik, hogy a dinamika kissé túlzó és hogy a zene kicsit magasba húz, élőben jóval egységesebb és kontrolláltabb a hangkép. Azt is hozzá kell tennem, hogy én nem nagyon vagyok szakértője a videós zene elemzésének, sőt....
Ha privátban írtok, hogy mit hallotok, akkor azt megköszönöm.
https://drive.google.com/file/d/17PkKUo ... share_link
Ha privátban írtok, hogy mit hallotok, akkor azt megköszönöm.
https://drive.google.com/file/d/17PkKUo ... share_link
T+A PA3100HV integrált; SABO STREAMER 23 SIGNATURE GOLD, Audio Physic Codex hangfal,Transrotor Fat Bob S TMD lemezjátszó, TMP-TEP phono; EMT JSD Pure Black,TR5009 hangkar,TEP kábelek,TEP trafó, Sony CDP XA50ES CD;Finalizer Lite,Hydra Ceramic Natural LAN
Bocs, ezt beneztem, pontosabban a hifishark ezt dobta, en meg csak bemasoltam....
A fenti modelleket kell keresni.
A fenti modelleket kell keresni.
Sony XA50ES Swoboda 2+ tuning Gold színű CD lejátszó
Az XA55-ben van (lehet) ugyanaz a fej, nem az X55-ben. Utóbbi vagy egy évtizeddel korábbi modell.Zolee6969 írta: ↑2023.01.20., pén. 20:55itt van egy CD Bécsben 360 EUR ért, amiben ugyanaz a fej van....
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und ... -637476071
SONY TA-A1ES
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
SONY HAP-Z1ES
SONY CDP-X77ES
SONY MDS-JA50ES
+
KLIPSCH RP-280F
Re: Sony XA50ES gold Swoboda 2+ tuning
itt van egy CD Bécsben 360 EUR ért, amiben ugyanaz a fej van....
Re: Sony XA50ES gold Swoboda 2+ tuning
Valamiért az eredeti hirdetésben a képek nem töltődtek fel, így újra csatolom
- Csatolmányok
-
- 20230112_091854.jpg (282.7 KiB) Megtekintve 3875 alkalommal
-
- 20230112_091848.jpg (293.8 KiB) Megtekintve 3875 alkalommal
-
- 20230112_091811.jpg (274.48 KiB) Megtekintve 3875 alkalommal
-
- 20230112_091747.jpg (272.55 KiB) Megtekintve 3875 alkalommal
-
- 20230112_091737.jpg (267.49 KiB) Megtekintve 3875 alkalommal
Sony XA50ES Swoboda A+ tuning Gold színű CD lejátszó
Eladóvá vált Gold színű SONY CDP XA50ES Swoboda 2+ tuningos CD lejátszóm, amely a legmagasabb szintű tuningot kapta a ma is aktívan dolgozó Michael Swobodától. Tőlem is kapott egy tuningot, a 2 db Synergetic Research Orange biztosítékot, amitől a hangja megtáltosodott.
Tökéletesen működik, minden lemezt beolvas, a távvezérlője ugyan Sony, de nem a sajátja. Eredeti csomagolás nincs, de van egy doboza, amiben hozzám is érkezett, ezt adom vele. Az elején mintha nem lenne karc, a tetején van néhány, nem annyira zavaró.
Igazi nagyágyú a mai napig is, nem csak a súlya, de a hangja végett is. Az én rendszeremben az XA50ES -es a Sony CDP X77ES hez képest volt nyitottabb, testesebb. A fórumok szerint az XA7ES -nél is jobb a hangja, így elképzelhető, hogy a valaha gyártott legjobb hangú Sony CD-t árulom. Testes, energiadús hangjával, hatalmas terével és felbontásávál a mai napig is versenyképes ez a hajdani csúcsmodell. Nem tudom, hogy ennyi pénzért ma kapható e jobb CD lejátszó, akár újat nézünk, akár használtat.
Ha esetleg a lézer miatt parázol, akkor annyira nem kell: az alábbi lejátszók közül mindegyikben ugyanaz a lézer van ( KSS-273A KSS-273B), ami lejátszót jó esetben 600 EUR -körül már meg tudsz venni.
- CDP-XA5 ES
- CDP-XA7 ES
- CDP-XA50 ES
- CDP-XA55 ES
- CDP-XA555 ES
Ár: 600.000 Ft.
A Hifisharkot nézve jelenleg csak egy db ilyen tuningos lejátszó kapható 1595 UER ért, aminél az én áram a 2 biztosítékkal is olcsóbb.
A lejátszó Székesfehérváron várja új gazdáját, méltó környezetben meghallgatható és persze összevethető a te lejátszóddal is, ha elhozod. Súlya miatt nem postázom, de ha nagyon kell, elviszem.
Tel: 06305009egyegyegy
Tökéletesen működik, minden lemezt beolvas, a távvezérlője ugyan Sony, de nem a sajátja. Eredeti csomagolás nincs, de van egy doboza, amiben hozzám is érkezett, ezt adom vele. Az elején mintha nem lenne karc, a tetején van néhány, nem annyira zavaró.
Igazi nagyágyú a mai napig is, nem csak a súlya, de a hangja végett is. Az én rendszeremben az XA50ES -es a Sony CDP X77ES hez képest volt nyitottabb, testesebb. A fórumok szerint az XA7ES -nél is jobb a hangja, így elképzelhető, hogy a valaha gyártott legjobb hangú Sony CD-t árulom. Testes, energiadús hangjával, hatalmas terével és felbontásávál a mai napig is versenyképes ez a hajdani csúcsmodell. Nem tudom, hogy ennyi pénzért ma kapható e jobb CD lejátszó, akár újat nézünk, akár használtat.
Ha esetleg a lézer miatt parázol, akkor annyira nem kell: az alábbi lejátszók közül mindegyikben ugyanaz a lézer van ( KSS-273A KSS-273B), ami lejátszót jó esetben 600 EUR -körül már meg tudsz venni.
- CDP-XA5 ES
- CDP-XA7 ES
- CDP-XA50 ES
- CDP-XA55 ES
- CDP-XA555 ES
Ár: 600.000 Ft.
A Hifisharkot nézve jelenleg csak egy db ilyen tuningos lejátszó kapható 1595 UER ért, aminél az én áram a 2 biztosítékkal is olcsóbb.
A lejátszó Székesfehérváron várja új gazdáját, méltó környezetben meghallgatható és persze összevethető a te lejátszóddal is, ha elhozod. Súlya miatt nem postázom, de ha nagyon kell, elviszem.
Tel: 06305009egyegyegy