Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8310

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

revox írta:
2023.01.19., csüt. 12:54

én azt mondom, kicsit több önbizalmat, mert a számaitok jók, ezt már be kell tudni váltani kézzelfogható menetteljestményre is.
Sebi! Nyugodtan menj el groupRide-ra (ha jól emlékszem ,így hívtad), max mégy hátul, vagy ha nagypn kakasnak érzed magad, kicsit elől, de azért óvatosan, maradjon erő visszaállni a sor végére is. Oda kell állni és menni, nem előre eldönteni, hogy ez Neked nem megy.
Kössünk alkut :) eljössz Hajdú Kupára (ha lesz) én rendezem a nevezésed, te cserébe megnyomod, mint állat :cheers1: (tom,nem versenyzel)
Sebit nem viszi el a Szilárd groupride-ra, amíg nem teljesíti a fenti számokat, mindegy Sebi mit akar/vállal/próbál. :)
Sebi nem versenyez. Sebi még csak 1.5 éve teker, semmilyen sportban nem lehet elérni 1,5 év alatt semmit, pláne 46 évesen.
Sebi számai szarok, átlag hobbi sport szint, versenyzői szinttől ég és föld távolságra van. ;)
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4861
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

asebestyen írta:
2023.01.19., csüt. 11:19
AAttila írta:
2023.01.19., csüt. 10:19
A 200w nem nagy szám. Nekem az most 2,5w/kg ha kiszámolja Ákos a sajátját, szerintem Ő is arra jut, hogy annyival végtelent bír. ;)
Én semmilyen W-on nem tudok a végtelenségig menni, sajnos. :( Anno, mikor 2 órákat mentem 200W-on és amikor először elmentem messzebbre, 2:20-nál majdnem letérdeltem, alig tudtam haza vánszorogni, pedig a 2h már meg se kottyant. :D 4óra felett már nem esik jól kb semmi, 3.5h pedig minden hetes szinte, kivéve a laza heteket. Az 5h pedig halál. Én ezeket javarészt egyedül csinálom és azért nem teljesen síkon. :)
Aztán a másik kérdés a pedálfordulat, mert az nagyban befolyásolja, milyen rostokat és milyen energianyerő rendszereket használ a szervezet. A legjobb nekem, ha felfelé alacsony rpm-en mehetek, lefele forgathatok, síkon meg 85rpm. Node ilyet fél éve nem csinálhattam már, hogy sweet spotban mehessek, szóval nem is tudom mi lenne most.
Nekem ahhoz, hogy hétvégi endurance-ra mehessek velük is avg 3W/tskg-t kell tudnom 3-4h-ra E1/Z2- en, avg90-100rpm, közben 6mp 1000W feletti sprintekkel. gondolkodik.gif És tavasztól a Pilisben kell majd a hosszúakat mennem, erős a gyanúm, hogy a szint miatt. :D
És a monti ennél sokkal többet kíván. Oda szerintem sose fogok tudni velük menni. :/ Outi endurance-ra talán.
nem kívánok erről érekezni (abból minidg veszekedsé van :D ), csak megjegyzem, ez a baj a számokkal. előre eldöntitek, mi menne és mi nem. Annakidején egy ideig magamnak bóklásztam, aztán kimentem a dksi edzésre. Első edzésen, nem is értettem, mi fog történni,amikor elindultak 50-el. mentem egy darabig, majd kiborítottam,hogy én ezt nem fogom bírni. kb elmentek 200métert és vége volt a résztávnak :D annyit még bírtam volna... Kövi edzésre már így mentem, tudtam mi vár, de azt is,egyelőre csak maradjak a soron, már az is valami. Aztán szép lassan kialakult és már be tudtam állni forogni, hogy ne csak utazzak, vontassak is. Cserébe az első versenyen már dobogón álltam. Biztos vagyok benne, soha életemben nem voltam wattkirály (jó, a mostanitól biztos erősebb), de ez legalább fejben nem is akadályozott semmiben.

xal jók ezek a számok, de pl én is,ha meglátom,hogy a pulzuson felment 170-re/szobában 180-ra, megáll a lábam. amíg xartam a pulzusra, verettem avg 185-öt is...

én azt mondom, kicsit több önbizalmat, mert a számaitok jók, ezt már be kell tudni váltani kézzelfogható menetteljestményre is.
Sebi! Nyugodtan menj el groupRide-ra (ha jól emlékszem ,így hívtad), max mégy hátul, vagy ha nagypn kakasnak érzed magad, kicsit elől, de azért óvatosan, maradjon erő visszaállni a sor végére is. Oda kell állni és menni, nem előre eldönteni, hogy ez Neked nem megy.
Kössünk alkut :) eljössz Hajdú Kupára (ha lesz) én rendezem a nevezésed, te cserébe megnyomod, mint állat :cheers1: (tom,nem versenyzel)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

AAttila írta:
2023.01.19., csüt. 10:19
A 200w nem nagy szám. Nekem az most 2,5w/kg ha kiszámolja Ákos a sajátját, szerintem Ő is arra jut, hogy annyival végtelent bír. ;)
Én semmilyen W-on nem tudok a végtelenségig menni, sajnos. :( Anno, mikor 2 órákat mentem 200W-on és amikor először elmentem messzebbre, 2:20-nál majdnem letérdeltem, alig tudtam haza vánszorogni, pedig a 2h már meg se kottyant. :D 4óra felett már nem esik jól kb semmi, 3.5h pedig minden hetes szinte, kivéve a laza heteket. Az 5h pedig halál. Én ezeket javarészt egyedül csinálom és azért nem teljesen síkon. :)
Aztán a másik kérdés a pedálfordulat, mert az nagyban befolyásolja, milyen rostokat és milyen energianyerő rendszereket használ a szervezet. A legjobb nekem, ha felfelé alacsony rpm-en mehetek, lefele forgathatok, síkon meg 85rpm. Node ilyet fél éve nem csinálhattam már, hogy sweet spotban mehessek, szóval nem is tudom mi lenne most.
Nekem ahhoz, hogy hétvégi endurance-ra mehessek velük is avg 3W/tskg-t kell tudnom 3-4h-ra E1/Z2- en, avg90-100rpm, közben 6mp 1000W feletti sprintekkel. gondolkodik.gif És tavasztól a Pilisben kell majd a hosszúakat mennem, erős a gyanúm, hogy a szint miatt. :D
És a monti ennél sokkal többet kíván. Oda szerintem sose fogok tudni velük menni. :/ Outi endurance-ra talán.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3819

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Versenyeken ennél egy kicsit nagyobb szokott lenni az utazó, a bolyban. Tehát nem az egész versenyre az átlag, hanem az utazó,belül. A nagy átlagot sok minden befolyásolja, mennyit mész elöl, mennyi rángatás van, sok minden. De bújkálva, az itthoni versenyeket le lehet utazni ennyivel. Persze nekem nem ez a célom ;)

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.01.19., csüt. 10:12
asebestyen írta:
2023.01.19., csüt. 10:07
AAttila írta:
2023.01.19., csüt. 00:42
Most kb 190-200 wattal kimegyek a világból.
Ez hány órát jelent?
Végtelen. Amíg nem unom meg.
mától legyen neved Vídia ;peace;
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

asebestyen írta:
2023.01.19., csüt. 10:07
AAttila írta:
Ez hány órát jelent?
Végtelen. Amíg nem unom meg.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

AAttila írta:
Ez hány órát jelent?

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.01.19., csüt. 00:26
Eszek azért,csak kicsit odafigyelek. Most még lehet. Bár most is kiviszem a görgőhöz a kókuszrudat, ha olyat edzek. ;peace; szezonban már nem lehet viccelni, enni kell 31_1_21.gif
Krafthoz kell a betáp. én még a fogyókúrás szakaszban vagyok,de lassan elkezdek az erőnövelésre is odafigyelni, de még enni nem akarok... bár, tegnap ettem egy gyrost este, de kiöntöttem a pitából.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
Most kb 190-200 wattal kimegyek a világból. Amikor laza edzés van akkor 170 wattig nem is látom a pulzusomat az órán. Olyan alacsony,hogy még az 1. zónát sem éri el. Mármint a számot látom, csak a zónasávon nem indul el a jel. Na de pont ez a lényege az alapozásnak, hogy legyen egy stabil,széles alap.
ez elég jóü alapnak tűnik. nem kell befalazni Kelemen nejét :smile32:
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

revox írta:
2023.01.19., csüt. 08:51
Tacx Vortex nem kell valakinek? 110et ment. Kollega ültette egy évig,miután szólt,mégse :D
Nektek 70, gorgoaproba 80lesz. Laptoptartóval, mindennel.

strava_vortex.jpg
bocsi,tablettartó... keverem ezeket a biszbaszokat...
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Tacx Vortex nem kell valakinek? 110et ment. Kollega ültette egy évig,miután szólt,mégse :D
Nektek 70, gorgoaproba 80lesz. Laptoptartóval, mindennel.
strava_vortex.jpg
strava_vortex.jpg (75.67 KiB) Megtekintve 827 alkalommal
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Most kb 190-200 wattal kimegyek a világból. Amikor laza edzés van akkor 170 wattig nem is látom a pulzusomat az órán. Olyan alacsony,hogy még az 1. zónát sem éri el. Mármint a számot látom, csak a zónasávon nem indul el a jel. Na de pont ez a lényege az alapozásnak, hogy legyen egy stabil,széles alap.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Eszek azért,csak kicsit odafigyelek. Most még lehet. Bár most is kiviszem a görgőhöz a kókuszrudat, ha olyat edzek. ;peace; szezonban már nem lehet viccelni, enni kell 31_1_21.gif

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.01.18., szer. 23:59
A számaim alapján most olyan állapotban vagyok, mint tavaly március közepén. Pont ezekkel a számokkal kezdtem az edzőtábort. Októberben kezdtem a felkészülést, azóta mentem 3200kilit, 108 óra.
az teljesen jó szám. emlékeim szerint az alapozás nálunk is 3000 körül volt dec-jan-feb. nálunk a november teljes leállás volt, rekreáció :) Súlycsökkenés valsz jön magától, nálad az éhezés nem pálya, nem lesz kraft. inkább a közös tekeréseket kellene megoldani, az sokat lendít.
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

A számaim alapján most olyan állapotban vagyok, mint tavaly március közepén. Pont ezekkel a számokkal kezdtem az edzőtábort. Októberben kezdtem a felkészülést, azóta mentem 3200kilit, 108 óra.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Én most magam tuningolom. Ahogy Ákos mondta, a legjobb tuning, a fogyás. Ma 80,2 voltam. Hamarosan bemegyek 80 alá. Ez volt a célom február-márciusra. De mi lenne,ha énnis picit mennék még. :rolleyes: 77-78. Meglátjuk. Az erőmmel úgy gondolom nincs különösebb probléma. Jól megy a tekerés. Pulzusom is rendben van. Én az orrpolipom miatt sosem tudok úgy lélegezni,ahogy kellene, de egyelőre nem műttetem. Tekerek,ahogy tudok.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.01.18., szer. 23:16
revox írta:
2023.01.18., szer. 23:10
AAttila írta:
2023.01.18., szer. 22:43

Ilyet vettem a fiamnak. ;)
Csak nehogy Te is lenyúld 31_1_21.gif
Nekem kicsi. Mint amit az asszony vett spinning gépet. Nekem az is kicsi. Mondjuk gondolkoztam,hogy csinálok rá egy hosszabb nyeregvsövet. :napsut:
Amúgy van télre egy alubicóm, bár nincs felsárvédőzve. De szutyokba nem megyek ki azzal sem. Annyira nem az életem a bringázás. Utálom takarítani, de az pedig fontos.
Amúgy sok cumi a téli,márha,valaki kijár szutyokban is. Nem elég,hogy mégy 3-4-5 órát, utána még sterimó, aztán ha lecsepegett, lehetett mindent átkenni...

Vixobt ma rámértem. Nyeregcső rövidde van 3ezerért. Stucniból meg 100as jó,pont kiadja. Az én magasságomhoz a 100as stucni már race jellegű üléspozíciót ad. De pl a pinarellon 120 van. Az még jobb. Kicsit el vannak azok a tribanok méretezve, bár az is igaz, 60as stucnival adják, amivel kezdő csajnak kb tökmindegy, csak guruljon :D
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2023.01.18., szer. 23:10
AAttila írta:
revox írta:
2023.01.18., szer. 14:45
nálunk az axxonynak ilyen van XS méret, de az nekem direkt jó, egyel kisebb, mint ami a hivatalos méretem, így pont jó lenne.

https://www.decathlon.hu/p/noi-kerekpar ... FEH%C3%89R

Nekem kicsi. Mint amit az asszony vett spinning gépet. Nekem az is kicsi. Mondjuk gondolkoztam,hogy csinálok rá egy hosszabb nyeregvsövet. :napsut:
Amúgy van télre egy alubicóm, bár nincs felsárvédőzve. De szutyokba nem megyek ki azzal sem. Annyira nem az életem a bringázás. Utálom takarítani, de az pedig fontos.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
revox írta:
nálunk az axxonynak ilyen van XS méret, de az nekem direkt jó, egyel kisebb, mint ami a hivatalos méretem, így pont jó lenne.

halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

pärt írta:
2023.01.18., szer. 15:04
asebestyen írta:
2023.01.18., szer. 13:41
Gyűjtöm a kifogásokat innen, hogy mi mindenre hivatkozhatok, ha nem akarok majd tekerni. Úgy nézem kimeríthetetlen a kifogásraktár. :D
Ha elakadsz, írj rám; nagyon profi gyűjteményem van. Egészség, hőmérséklet, élvezeti faktor, anyagi megfontolások, tájesztétikai valamint komfortzóna védelmi tárgykörben tudok elsőrangú kifogásokkal szolgálni.
Ezeket az aranyköpéseket írni kellene, gyerekeimé is megvannak valahol……hűtőben a régi lejárt szavatosságú kaját mindig én ettem meg, egyszer szerettem volna frissebbet enni, a lányom rám szólt “ apa azt ne edd meg az még jó!” :D
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5618

Hozzászólás Szerző: pärt »

asebestyen írta:
Gyűjtöm a kifogásokat innen, hogy mi mindenre hivatkozhatok, ha nem akarok majd tekerni. Úgy nézem kimeríthetetlen a kifogásraktár. :D
Ha elakadsz, írj rám; nagyon profi gyűjteményem van. Egészség, hőmérséklet, élvezeti faktor, anyagi megfontolások, tájesztétikai valamint komfortzóna védelmi tárgykörben tudok elsőrangú kifogásokkal szolgálni.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

be van már sárvédőzve + Fukrum kerekek, de nekem a nyeregcső kb 1 centi híján adná ki, így vennem kell. A stucni cserés, de ezen a kormány nem OS, így vagy beteszek egy Pinarellot (van kettő,de nem annyira szeretem a hajlításukat), vagy veszek FSA-t. A kormányon van még női fékkar,azt el kell tüntetnem, így vennem kell bowdent (ha nem találok otthon ennyit valahol) és a nyereg is kicsit szélesebb. Karbonnal tele a szekrény alja és fehér SelleIt SLR van, de erre csak valami fekete kellene és nem karbon. Bandázs legalább van... Négyszöges a hajtány, ami helyett csapágyam lenne is, de csak 172,5-ös integrált kurblim van elfekvőben, így idővel kell egy hajtókar is... Monnyuk előnye az elől 40T lánckerék, télen azzal bármit ki lehet tekerni. 8speed új sorom és láncom legalább van...

egyetlen dolog, ami főleg visszafog, az axony magának vette. Ezt kivételesen Ő maga fizette :D 31_1_21.gif :fekverohog: sajnálom tőle elvenni, de lehet ráfanyalodok
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2023.01.18., szer. 14:12
revox írta:
2023.01.18., szer. 14:10
asebestyen írta:
csak szeretnéd. ott a CX bringád, nincs kifogás :D
Az görgős bringa. Revi kifogás 1.
akkó vegyél másikat (is) :kapdelm:
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”