Útvonalengedély edzésre, madzsarul menetitrány szerinti sáv legál. Na jó, néha átlógott a másikba is, de csak ritkán
Ja,valami kcsg vezetés közben mobilozik is
Útvonalengedély edzésre, madzsarul menetitrány szerinti sáv legál. Na jó, néha átlógott a másikba is, de csak ritkán
A bicajnak lelke van. Egy szalvétavèkony outit a hidegbe kivinni bűn

Na, ilyen egy igazi feketeöves hifib#zi: nem hajtja a gépet, hanem hallgatja.

Revi is not a rider now, he is a mechanic.
Nem a hideg a kedvence valsz. Bírja,de azért más hangok jönnek, mint nyáron. Olyan érzésem van rajta, mintha ridegebb lenne hidegen. De pl a cx tipics téli móka és ott is tolják a karbont.
Én saját utakat töltöttem fel tacxre és elforgattam a setelite kèpet, amit meg nem láttam, memóriából odatettem :) így a nyári görög utakat újra átélhettem :) tudtam, hol, mi jön :)asebestyen írta: ↑2023.01.17., kedd 15:31Én egyiket se szeretem. Zwifttel nem látom menet közben az átlag W-ot, pulzust, csak a pillanatnyit. Mikor meredekséget vált, az brutális, van hogy nem lehet elváltani a bicajt addig. A Tacx meg videófelvétel, többször kaptam hányingert, ahogy néztem a képet és hullámzott az út. Most ott tartok, hogy az 530-as computerrel fogom vezérelni a görgőt, full puritán, de halálbiztos.
Tettèl fel szenzort?
Nekem az edzésterv miatt,mindig az 530 vezérelte a görgőt/zwiftet. Máskülönben nem is igazán lehet megcsinálni. Tulajdonképpen a zwift csak egy unaloműző háttér volt.asebestyen írta: ↑2023.01.17., kedd 15:31Én egyiket se szeretem. Zwifttel nem látom menet közben az átlag W-ot, pulzust, csak a pillanatnyit. Mikor meredekséget vált, az brutális, van hogy nem lehet elváltani a bicajt addig. A Tacx meg videófelvétel, többször kaptam hányingert, ahogy néztem a képet és hullámzott az út. Most ott tartok, hogy az 530-as computerrel fogom vezérelni a görgőt, full puritán, de halálbiztos.
Spinning,jól esett,már rég tekertem,jöttek a +kilók

Én egyiket se szeretem. Zwifttel nem látom menet közben az átlag W-ot, pulzust, csak a pillanatnyit. Mikor meredekséget vált, az brutális, van hogy nem lehet elváltani a bicajt addig. A Tacx meg videófelvétel, többször kaptam hányingert, ahogy néztem a képet és hullámzott az út. Most ott tartok, hogy az 530-as computerrel fogom vezérelni a görgőt, full puritán, de halálbiztos.revox írta: ↑2023.01.17., kedd 15:24Az jó. Nekem az ingyenes 1 hónap volt, de szerettem, csak sóher vagyok előfizetnistrava,wikiloc,zwift, megálltam :)
Az jó. Nekem az ingyenes 1 hónap volt, de szerettem, csak sóher vagyok előfizetni

Jah, Tacx előfizu, desktop app.

kompozícióról eszembejutott az a Lampre-és öregúr kék-rózsaszínben asszem itt láttam a fórumon, beleégett a retinámba

lehet láma vagyok, de elmondanád miabánat az a "testkompozició" arányokra gondolsz, vagy talán szépségre??Alon írta: ↑2023.01.16., hétf. 19:19Az egyáltalán nem rossz, főleg 55 évesen. Persze attól is függ mik a célok. Én 51 évesen 187cm/88kg vagyok, de saját testsúlyos erősítő edzéseket végzek, nálam a testkompozíció fontosabb, mint a végsúly, igaz, csak hobbi bringás vagyok.Rotox írta: ↑2023.01.16., hétf. 17:25Hát ja, nem is merek megszólalni.asebestyen írta: ↑2023.01.16., hétf. 15:17A 178cm/70kg az mondjuk testtömegben a felső határ, amivel valahogy el lehet bóklászni emelkedőn. Még messze nem jó, de már nem nagyon rossz. ...
Irigykedem, 55 évesen, most 178 cm/81 kg (mentségemre szóljon; ebben azért közrejátszik egy nem covid, de annál sokkal sz@rabb, másfél hónapja elhúzódó "valami" is - az étvágyamat "sajnos"nem érintette), de az 1-2 évvel ezelőtti, akkor általam teljesen elfogadott 77 kg is már egyre távolibbnak tűnik...
Jól jönne egy kis akaraterő!![]()
Megértem…én is azt szeretem mikor van fogni valóAAttila írta: ↑2023.01.16., hétf. 17:36Nálam az a baj, hogy a csúcs 104,5kg volt, de évekig 92-95 voltam.(178cm) a sport miatt,nem kimondottan elhájasodott ember voltam, de azért volt fölös zsír bőven. (Igaz a jégkorongban nem volt akkora hátrány,mint a bringánál) Az asszony, azt a látványt szerette, így már a 85-re is kompromisszumként gondol, de én szeretnék 80 alatt lenni.![]()

Hát ja, nem is merek megszólalni.asebestyen írta: ↑2023.01.16., hétf. 15:17A 178cm/70kg az mondjuk testtömegben a felső határ, amivel valahogy el lehet bóklászni emelkedőn. Még messze nem jó, de már nem nagyon rossz. ...

Ott lehet jól fejlődni. Az óra is motivál, de amikor menni kell a sorral, ott fog összeszorít és nyomni kőasebestyen írta: ↑2023.01.16., hétf. 16:06Én csak azért nyomom, hátha elvisz egyszer Szilárd egy hétvégi groupride-ra, ez motivál. Nyilván versenyzőkhöz képest, fiatalokhoz meg aztán végképp, sehol se vagyok, meg nem is leszek, csinálhatok bármit. De ha esetleg elvisznek 1-1 hosszúra magukkal, az nekem baromi jó már falusi kocabringásként.