Mennek,mint a birkák
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
A bicajnak lelke van. Egy szalvétavèkony outit a hidegbe kivinni bűn
Egyébként a karbon tényleg ridegebbé válik téli hidegben. Nem fog eltörni, de pl kavicsfelverődésre érzékenyebb. De volt, hogy erkélyen tartott, hideg fulcrum kereket szervizeltem és a máskor rugalmas csapágyvédő kis műanyag levételkor elpattant. Felkeményedett. A müanyagok ilyenek. Vasárnap, amikor az egyik felüljáróról jöttem le, a keresztrepedések jobban felütöttek.
Montiban több az anyag,de ne télen dobjuk el a sziklás részen. Egy biztos, rendes bringás tart télikerót, ha nem puding és kimegy, ha esik, ha fúj
https://m.facebook.com/media/set/?set=a ... 556&type=3

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5618
Na, ilyen egy igazi feketeöves hifib#zi: nem hajtja a gépet, hanem hallgatja.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8313
Revi is not a rider now, he is a mechanic.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Nem a hideg a kedvence valsz. Bírja,de azért más hangok jönnek, mint nyáron. Olyan érzésem van rajta, mintha ridegebb lenne hidegen. De pl a cx tipics téli móka és ott is tolják a karbont.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kint az igazi. Vasárnap kimentem, el is döntöttem, mivel a téliből görgős bicajt csináltam, lenyúlom az axony télijét és átalakítom magamnak méretre
Kiadja,felsőcső kb 510, az nekem kb 110 stucnival pont jó lex. Ykarbonbicaj a hidegben nem OK.
halfnote.hu
halfnote.hu
Én saját utakat töltöttem fel tacxre és elforgattam a setelite kèpet, amit meg nem láttam, memóriából odatettem :) így a nyári görög utakat újra átélhettem :) tudtam, hol, mi jön :)asebestyen írta: ↑2023.01.17., kedd 15:31Én egyiket se szeretem. Zwifttel nem látom menet közben az átlag W-ot, pulzust, csak a pillanatnyit. Mikor meredekséget vált, az brutális, van hogy nem lehet elváltani a bicajt addig. A Tacx meg videófelvétel, többször kaptam hányingert, ahogy néztem a képet és hullámzott az út. Most ott tartok, hogy az 530-as computerrel fogom vezérelni a görgőt, full puritán, de halálbiztos.
de kicentizett wattedzésre nyilván nem használtam. Nálam az nem értelmezett, térdem úgyse bírja. De jatéknak nekem strava is jó,van egy kis mezőny feelinge.
Nálam a hűtés nincs megoldva és idővel, ha tartok egy tempót, a pulzusom egyre feljebb mászik, a végén már kifejezetten magas, de ventillátort nem akarok. A hifis szobában férek el, de ott a venti ne kavarja a port.
halfnote.hu
halfnote.hu
Tettèl fel szenzort?
halfnote.hu
halfnote.hu
wahoo-t belövöm 220 FTP-re ERG-módba 1-óra Provenci tájakon, lassan terhelem a csuklómat tavaszi burgenlandi tájakra...
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Nekem az edzésterv miatt,mindig az 530 vezérelte a görgőt/zwiftet. Máskülönben nem is igazán lehet megcsinálni. Tulajdonképpen a zwift csak egy unaloműző háttér volt.asebestyen írta: ↑2023.01.17., kedd 15:31Én egyiket se szeretem. Zwifttel nem látom menet közben az átlag W-ot, pulzust, csak a pillanatnyit. Mikor meredekséget vált, az brutális, van hogy nem lehet elváltani a bicajt addig. A Tacx meg videófelvétel, többször kaptam hányingert, ahogy néztem a képet és hullámzott az út. Most ott tartok, hogy az 530-as computerrel fogom vezérelni a görgőt, full puritán, de halálbiztos.
Spinning,jól esett,már rég tekertem,jöttek a +kilók
- asebestyen
- V.I.P.

Én egyiket se szeretem. Zwifttel nem látom menet közben az átlag W-ot, pulzust, csak a pillanatnyit. Mikor meredekséget vált, az brutális, van hogy nem lehet elváltani a bicajt addig. A Tacx meg videófelvétel, többször kaptam hányingert, ahogy néztem a képet és hullámzott az út. Most ott tartok, hogy az 530-as computerrel fogom vezérelni a görgőt, full puritán, de halálbiztos.revox írta: ↑2023.01.17., kedd 15:24Az jó. Nekem az ingyenes 1 hónap volt, de szerettem, csak sóher vagyok előfizetnistrava,wikiloc,zwift, megálltam :)
Az jó. Nekem az ingyenes 1 hónap volt, de szerettem, csak sóher vagyok előfizetni
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

Jah, Tacx előfizu, desktop app.
Mégaz, de straván Sebi kúlföldön, Lacee meg a Fóldön kívül (nincs térkép).
Ezt hogyé csináltátok? Vagy tacx előfizetés és Lacee görgőre pattant?
Ezt hogyé csináltátok? Vagy tacx előfizetés és Lacee görgőre pattant?
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Szerintem fiatalít ez a színkombináció. Mondjuk nem slankít...
kompozícióról eszembejutott az a Lampre-és öregúr kék-rózsaszínben asszem itt láttam a fórumon, beleégett a retinámba
- pärt
- Őslakos

Én sem értettem; azt hittem, hogy ez olyasmi lehet, hogy igyekezni kell elkerülni lábnapot kihagyó, gyúrótermi hústömbök testarányait, az arányos építkezés érdekében. De nem, rákerestem; ez egyidejű izomnövelés és a zsír csökkentése.
lehet láma vagyok, de elmondanád miabánat az a "testkompozició" arányokra gondolsz, vagy talán szépségre??Alon írta: ↑2023.01.16., hétf. 19:19Az egyáltalán nem rossz, főleg 55 évesen. Persze attól is függ mik a célok. Én 51 évesen 187cm/88kg vagyok, de saját testsúlyos erősítő edzéseket végzek, nálam a testkompozíció fontosabb, mint a végsúly, igaz, csak hobbi bringás vagyok.Rotox írta: ↑2023.01.16., hétf. 17:25Hát ja, nem is merek megszólalni.asebestyen írta: ↑2023.01.16., hétf. 15:17A 178cm/70kg az mondjuk testtömegben a felső határ, amivel valahogy el lehet bóklászni emelkedőn. Még messze nem jó, de már nem nagyon rossz. ...
Irigykedem, 55 évesen, most 178 cm/81 kg (mentségemre szóljon; ebben azért közrejátszik egy nem covid, de annál sokkal sz@rabb, másfél hónapja elhúzódó "valami" is - az étvágyamat "sajnos"nem érintette), de az 1-2 évvel ezelőtti, akkor általam teljesen elfogadott 77 kg is már egyre távolibbnak tűnik...
Jól jönne egy kis akaraterő!![]()
Megértem…én is azt szeretem mikor van fogni valóAAttila írta: ↑2023.01.16., hétf. 17:36Nálam az a baj, hogy a csúcs 104,5kg volt, de évekig 92-95 voltam.(178cm) a sport miatt,nem kimondottan elhájasodott ember voltam, de azért volt fölös zsír bőven. (Igaz a jégkorongban nem volt akkora hátrány,mint a bringánál) Az asszony, azt a látványt szerette, így már a 85-re is kompromisszumként gondol, de én szeretnék 80 alatt lenni.![]()
Nálam az a baj, hogy a csúcs 104,5kg volt, de évekig 92-95 voltam.(178cm) a sport miatt,nem kimondottan elhájasodott ember voltam, de azért volt fölös zsír bőven. (Igaz a jégkorongban nem volt akkora hátrány,mint a bringánál) Az asszony, azt a látványt szerette, így már a 85-re is kompromisszumként gondol, de én szeretnék 80 alatt lenni. 
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1503
Hát ja, nem is merek megszólalni.asebestyen írta: ↑2023.01.16., hétf. 15:17A 178cm/70kg az mondjuk testtömegben a felső határ, amivel valahogy el lehet bóklászni emelkedőn. Még messze nem jó, de már nem nagyon rossz. ...
Irigykedem, 55 évesen, most 178 cm/81 kg (mentségemre szóljon; ebben azért közrejátszik egy nem covid, de annál sokkal sz@rabb, másfél hónapja elhúzódó "valami" is - az étvágyamat "sajnos"
Jól jönne egy kis akaraterő!

Ott lehet jól fejlődni. Az óra is motivál, de amikor menni kell a sorral, ott fog összeszorít és nyomni kőasebestyen írta: ↑2023.01.16., hétf. 16:06Én csak azért nyomom, hátha elvisz egyszer Szilárd egy hétvégi groupride-ra, ez motivál. Nyilván versenyzőkhöz képest, fiatalokhoz meg aztán végképp, sehol se vagyok, meg nem is leszek, csinálhatok bármit. De ha esetleg elvisznek 1-1 hosszúra magukkal, az nekem baromi jó már falusi kocabringásként.
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

Én csak azért nyomom, hátha elvisz egyszer Szilárd egy hétvégi groupride-ra, ez motivál. Nyilván versenyzőkhöz képest, fiatalokhoz meg aztán végképp, sehol se vagyok, meg nem is leszek, csinálhatok bármit. De ha esetleg elvisznek 1-1 hosszúra magukkal, az nekem baromi jó már falusi kocabringásként.