Ez a legveszélyesebb bogár fajta, amikor valamilyen fejlesztés "wow" szintű előrelépést hoz, és ettől vérszemet kapunk!Zoli74 írta: ↑2023.01.13., pén. 11:05Semmi nem zavar a rendszerben, sőt! Nagy változást kaptam a hangfal cserét követően, a zene mélységben /szélességben kitágult, kapkodom a fejem mit honnan hallok, előtte nem ezt kaptam. Talán pont ezért van a „bogár”, hogy itt-ott fejlesszek. Többször hallom, hogy nagyjából szinkronban illik lenni kategóriában (árban) a hangfalnak az erősítővel, itt most kb. 1/3-a az erősítő ára a hangfalhoz képest. Az általad leírtakat köszönöm, foglalkozom vele, de úgy érzem a komponensek között vannak minőségi különbségek, pl. hangfalkábel egy 40e ft-os Dynavox, erősítőnél gyári (alap) tápkábel van, kérdés hogy a Lindenmann Limetree lejátszó alap tápot vagy ethernet kábelt cseréljem.
Tapasztalataim szerint ilyenkor kell észnél lenni nagyon - tudnék mesélni, hány ilyen fejlesztést tettem tönkre, mert a jónál MÉG jobbat akartam.
A hifi nem mindig "egyenes vonal" mentén működik (sőt!), szóval csak óvatosan!

Persze, vannak mindenféle "ökölszabályok", de ha a hang most tetszik és jó, akkor ne ugorj neki csak úgy a komponenseknek. Az, hogy a hf kábel mennyibe kerül a rendszer árfekvéséhez képest, az nem jelent semmit, persze vannak értékhatárok, de nekem is van olyan noname kábelem, ami bizonyos készülékek közt jobb szinergiát ad, mint egy másik drága és nagynevű cucc.
Ha már lépni szeretnél, akkor én is a Limetree tápolását fejleszteném, a TMP táp valóban jó, ha egy újat rendelsz, az is bőven megfizethető (45eFt most). Ahhoz próbálhatsz tápkábeleket, de ott sem esnék a ló túloldalára