Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Re: Focal Aria -hoz erősítő

Hozzászólás Szerző: mishow »

Zoli74 írta:
2023.01.13., pén. 11:05
Semmi nem zavar a rendszerben, sőt! Nagy változást kaptam a hangfal cserét követően, a zene mélységben /szélességben kitágult, kapkodom a fejem mit honnan hallok, előtte nem ezt kaptam. Talán pont ezért van a „bogár”, hogy itt-ott fejlesszek. Többször hallom, hogy nagyjából szinkronban illik lenni kategóriában (árban) a hangfalnak az erősítővel, itt most kb. 1/3-a az erősítő ára a hangfalhoz képest. Az általad leírtakat köszönöm, foglalkozom vele, de úgy érzem a komponensek között vannak minőségi különbségek, pl. hangfalkábel egy 40e ft-os Dynavox, erősítőnél gyári (alap) tápkábel van, kérdés hogy a Lindenmann Limetree lejátszó alap tápot vagy ethernet kábelt cseréljem.
Ez a legveszélyesebb bogár fajta, amikor valamilyen fejlesztés "wow" szintű előrelépést hoz, és ettől vérszemet kapunk!
Tapasztalataim szerint ilyenkor kell észnél lenni nagyon - tudnék mesélni, hány ilyen fejlesztést tettem tönkre, mert a jónál MÉG jobbat akartam.
A hifi nem mindig "egyenes vonal" mentén működik (sőt!), szóval csak óvatosan! :ohnoohnoohno:
Persze, vannak mindenféle "ökölszabályok", de ha a hang most tetszik és jó, akkor ne ugorj neki csak úgy a komponenseknek. Az, hogy a hf kábel mennyibe kerül a rendszer árfekvéséhez képest, az nem jelent semmit, persze vannak értékhatárok, de nekem is van olyan noname kábelem, ami bizonyos készülékek közt jobb szinergiát ad, mint egy másik drága és nagynevű cucc.
Ha már lépni szeretnél, akkor én is a Limetree tápolását fejleszteném, a TMP táp valóban jó, ha egy újat rendelsz, az is bőven megfizethető (45eFt most). Ahhoz próbálhatsz tápkábeleket, de ott sem esnék a ló túloldalára ;)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3278

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Zoli74 írta:
2023.01.13., pén. 11:05

Szia BLX!
Köszönöm a véleményed. Semmi nem zavar a rendszerben, sőt! Nagy változást kaptam a hangfal cserét követően, a zene mélységben /szélességben kitágult, kapkodom a fejem mit honnan hallok, előtte nem ezt kaptam. Talán pont ezért van a „bogár”, hogy itt-ott fejlesszek. Többször hallom, hogy nagyjából szinkronban illik lenni kategóriában (árban) a hangfalnak az erősítővel, itt most kb. 1/3-a az erősítő ára a hangfalhoz képest. Az általad leírtakat köszönöm, foglalkozom vele, de úgy érzem a komponensek között vannak minőségi különbségek, pl. hangfalkábel egy 40e ft-os Dynavox, erősítőnél gyári (alap) tápkábel van, kérdés hogy a Lindenmann Limetree lejátszó alap tápot vagy ethernet kábelt cseréljem. Ezekre is szívesen veszek tanácsot. Nincs tapasztalatom, ezért is végtelenül hálás vagyok minden tanácsért, pozitív kritikáért. Ha Biatorbágyra sodor az élet, egy kávéra szívesen látlak!
Szia!

Limetree esetében a külső táp csere hoz igazán a hangon, többet, mint az összes többi (RCA, tép, UTP) kábel egyidejű cseréje. És mivel nem is kerül sokba, mert használtan 25-30e Ft körül hozzá lehet jutni egy ilyenhez, nagyon megéri a kapott végeredmény tekintetében.
Legalább is én ezt tapasztaltam a saját, ugyanilyen eszközöm esetében.

amit írtam korábban, hogy másik doboz, az pl. Audio Physic Classic 20, vagy 30. Van is eladó ilyen a fórumon, ha jól emlékszem. Érdemes meghallgatni, ha van rá módod. Szerintem jobb hangú dobozok, mint az Aria.
Csak a Marantz! :-D

Zoli74
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Zoli74 »

BLX írta:
2023.01.12., csüt. 18:07
Zoli74 írta:
2023.01.12., csüt. 14:02
Sziasztok!
Erősítő cserén gondolkodom a jelenlegi Focal Aria 936 hangfalamhoz. Tapasztalat alapján kérnék segítséget aki Aria-t használt, milyen erősítővel volt megelégedve, alkotott jó párost. Kevés az időm tesztelgetni, ezért szűkíteném a kört (jelenleg Vincent SV227 -em van). Új ára legyen 1-1,5millió környéke. Hogy példát is írjak: Audia Flight S, Hegel, Advance Acoustic? Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv: Zoli
Szia Zoli!

Mi a baj a mostani osszeallitassal? Van valami konkret problema, ami zavar?

Szerintem ne kapkodj. Ez a mostani osszeallitas is nagyon jo, nagyon sokan orulnenek ha ilyen cuccuk lehetne otthon.

En azt javaslom hallgasd ezt az osszeallitast meg egy darabig. Szerezz egy kis tapasztalatot. Foglalkozz a szoba akusztikaval. A hangszorok megfelelo elhelyezesevel. Nagyon sokat szamit ez a ket dolog. Vannak akik ebben tudnak segiteni meresekkel.

Ha lesz tobb tapasztalatod, akkor mar magabiztosan fogsz tudni venni millios erositot is, ami a te "stilusodnak" megfelelo.

Kabelekkel kapcsolatban ne kolts tul sokat. Alap jo minosegu (akar pro audio) kabelek teljesen megfeleloek szerintem. Nem itt van a "kutya" elasva...
Szia BLX!
Köszönöm a véleményed. Semmi nem zavar a rendszerben, sőt! Nagy változást kaptam a hangfal cserét követően, a zene mélységben /szélességben kitágult, kapkodom a fejem mit honnan hallok, előtte nem ezt kaptam. Talán pont ezért van a „bogár”, hogy itt-ott fejlesszek. Többször hallom, hogy nagyjából szinkronban illik lenni kategóriában (árban) a hangfalnak az erősítővel, itt most kb. 1/3-a az erősítő ára a hangfalhoz képest. Az általad leírtakat köszönöm, foglalkozom vele, de úgy érzem a komponensek között vannak minőségi különbségek, pl. hangfalkábel egy 40e ft-os Dynavox, erősítőnél gyári (alap) tápkábel van, kérdés hogy a Lindenmann Limetree lejátszó alap tápot vagy ethernet kábelt cseréljem. Ezekre is szívesen veszek tanácsot. Nincs tapasztalatom, ezért is végtelenül hálás vagyok minden tanácsért, pozitív kritikáért. Ha Biatorbágyra sodor az élet, egy kávéra szívesen látlak!

rooland
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: rooland »

Sziasztok!
Újdonsült Quadral aurum galan 9 sztereó hangfalpáromhoz keresnék megfelelő sztereó erősítőt. Elengedhetetlen, hogy HDMI ARC funkciója/csatlakozója is legyen (nem szeretnék házimozi erősítőt).
Valakinek esetleg eladó, vagy ötlet mit lenne érdemes, merre nézelődjek kb? Köszi!

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

Zoli74 írta:
Sziasztok!
Erősítő cserén gondolkodom a jelenlegi Focal Aria 936 hangfalamhoz. Tapasztalat alapján kérnék segítséget aki Aria-t használt, milyen erősítővel volt megelégedve, alkotott jó párost. Kevés az időm tesztelgetni, ezért szűkíteném a kört (jelenleg Vincent SV227 -em van). Új ára legyen 1-1,5millió környéke. Hogy példát is írjak: Audia Flight S, Hegel, Advance Acoustic? Előre is köszönöm a segítséget.
Szia Zoli!

Mi a baj a mostani osszeallitassal? Van valami konkret problema, ami zavar?

Szerintem ne kapkodj. Ez a mostani osszeallitas is nagyon jo, nagyon sokan orulnenek ha ilyen cuccuk lehetne otthon.

En azt javaslom hallgasd ezt az osszeallitast meg egy darabig. Szerezz egy kis tapasztalatot. Foglalkozz a szoba akusztikaval. A hangszorok megfelelo elhelyezesevel. Nagyon sokat szamit ez a ket dolog. Vannak akik ebben tudnak segiteni meresekkel.

Ha lesz tobb tapasztalatod, akkor mar magabiztosan fogsz tudni venni millios erositot is, ami a te "stilusodnak" megfelelo.

Kabelekkel kapcsolatban ne kolts tul sokat. Alap jo minosegu (akar pro audio) kabelek teljesen megfeleloek szerintem. Nem itt van a "kutya" elasva...

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6187

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Zoli74 írta:
Sziasztok!
A kérdés átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Zoli74
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nemrég cseréltem le, korábban triangle celius 902 hangfalam volt. Ég és föld. 2-3 hét Aria után visszatettem a Celiust, nem hittem a fülemnek, azt hittem valami elromlott, nem ilyen hangra emlékeztem. Ha már hangfal cserét említesz, mi lenne a tipped? Ha szembejön, teszek egy próbát. Illetve kábelezéssel is csehül állok hangfal szinten, ez is megérne egy misét. Amúgy köszi a véleményed.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Zoli74 írta:
Sziasztok!
Érdemes lehet esetleg hangfal cserén gondolkodni, lehet többet hozna a konyhára, mint az erősírtő variálás.

Zoli74
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Focal Aria -hoz erősítő

Sziasztok!

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1329

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Köszönöm, a sok jó tippet.
Az Aldi - fél gyűrűket, viszont lehet hogy kihagyom, mert ha rávulkanizálódik, bajos már lekapirgálni a csőről... :D
A legjobb, ha elporlad és magától leesik, vagy megvárom míg leég, de ammeg kicsit büdi... :kapdelm:

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2876
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

cannonball írta:
2023.01.09., hétf. 14:06
denesdr írta:
2023.01.09., hétf. 12:56
zoli73 írta:
2023.01.09., hétf. 12:12

Ez nekem is megfordult a fejemben, de nem tudom ezek a "normál" gumi "O" gyűrűk mennyire bírják a hőt. Mert ahová szánják őket(pl. csaptelelepek), ott max. 60-70C° a hőmérséklet, és az sem szárazon.
Viszont egy elektroncső ennél egész biztosan nagyobb hőmérsékleten üzemel, necces hogy ráég.
Tényleg, milyen hőfokon üzemel egy elektroncső? gondolkodik.gif
Csapágyboltokban általában árulnak magas hőtűrőképességű O gyűrűket pl szilikon (puhább) vagy viton (keményebb) anyagból, ezek kb 200 fok Celsiust bírnak tartósan, rövid ideig 300-at. A "mezei" NBR anyagú O gyűrű 120 C-ig jó.
Őket merem ajánlani pl: https://germalex.hu/
A Murányi utcában van egy szilikon szaküzlet. Lapok, csövek, gyűrűk# minden van..
Bondex Kft.
(06 1) 221 9212

https://g.co/kgs/5LS5bP

Ha mégsem, és vaskosabb csövekre kell, akkor csodákra lehet képes egy szilikon farokgyűrű;-)
Itt most az a kérdés, hogy mikor van nagyobb csoda: ha a csőre húzod vagy ha nem a csőre? :D
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1210

Hozzászólás Szerző: -CB- »

denesdr írta:
2023.01.09., hétf. 12:56
zoli73 írta:
sutemenyx írta:
2023.01.09., hétf. 11:12

Aldiban árultak mostanában O-gyűrű készletet, volt benne nagyobb is. Azzal lehet, hogy lehet próbálkozni.
Ez nekem is megfordult a fejemben, de nem tudom ezek a "normál" gumi "O" gyűrűk mennyire bírják a hőt. Mert ahová szánják őket(pl. csaptelelepek), ott max. 60-70C° a hőmérséklet, és az sem szárazon.
Viszont egy elektroncső ennél egész biztosan nagyobb hőmérsékleten üzemel, necces hogy ráég.
Csapágyboltokban általában árulnak magas hőtűrőképességű O gyűrűket pl szilikon (puhább) vagy viton (keményebb) anyagból, ezek kb 200 fok Celsiust bírnak tartósan, rövid ideig 300-at. A "mezei" NBR anyagú O gyűrű 120 C-ig jó.
A Murányi utcában van egy szilikon szaküzlet. Lapok, csövek, gyűrűk# minden van..
Bondex Kft.
(06 1) 221 9212

https://g.co/kgs/5LS5bP

Ha mégsem, és vaskosabb csövekre kell, akkor csodákra lehet képes egy szilikon farokgyűrű;-)

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1108

Hozzászólás Szerző: denesdr »

zoli73 írta:
sutemenyx írta:
Rock60 írta:
2023.01.09., hétf. 09:29
Árulnak valahol személyesen is elektroncsőre való rezgéscsillapító szilikongyűrűt, vagy csak webshopokban elérhetőek ?
Ha csak webáruház az opció, van esetleg tapasztalata valakinek, hogy honnan, konkrétan melyik terméket ajánlaná ?
ECC 82 - re, és EL 34 - re tennék gyűrűt, kísérlet képen.
Köszi.
Aldiban árultak mostanában O-gyűrű készletet, volt benne nagyobb is. Azzal lehet, hogy lehet próbálkozni.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3176

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

sutemenyx írta:
Rock60 írta:
Árulnak valahol személyesen is elektroncsőre való rezgéscsillapító szilikongyűrűt, vagy csak webshopokban elérhetőek ?
Ha csak webáruház az opció, van esetleg tapasztalata valakinek, hogy honnan, konkrétan melyik terméket ajánlaná ?
Köszi.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2876
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Rock60 írta:
Köszi.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1329

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Köszi.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2660

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

alto írta:
2023.01.07., szomb. 17:23
dixie-chicken írta:
2023.01.07., szomb. 17:07
alto írta:
2023.01.06., pén. 13:24

Ha már vintage holmikat nézegetsz, ezt is érdemes lenne:
https://www.jofogas.hu/pest/Elado_Luxma ... 489102.htm

Bár SC8/SM8 páros még a Marantz prémium gyártó korszakából valók, és tényleg nem rosszak, én azért a Luxmant választanám.
Dynohoz is ?...köztudott hogy az egész sorozat nem szereti már a sima 4Ohmos terhelést sem... ;)
A Dynok nem az én világom. A jelenlegi Luxman L-550 AX II-nek nincs semmi gondja a 4 ohmos hangfalakkal, ez a régi viszont nem járt még nálam.
ne keverjük a régit,és a mait ;) ...
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3158
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

dixie-chicken írta:
2023.01.07., szomb. 17:07
alto írta:
Alex_Aston írta:
2023.01.06., pén. 12:42
Na, ezen most elgondolkodtam.... :rolleyes:

https://www.jofogas.hu/veszprem/Marantz ... 697350.htm

Bár SC8/SM8 páros még a Marantz prémium gyártó korszakából valók, és tényleg nem rosszak, én azért a Luxmant választanám.
Dynohoz is ?...köztudott hogy az egész sorozat nem szereti már a sima 4Ohmos terhelést sem... ;)
A Dynok nem az én világom. A jelenlegi Luxman L-550 AX II-nek nincs semmi gondja a 4 ohmos hangfalakkal, ez a régi viszont nem járt még nálam.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2660

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

alto írta:
Alex_Aston írta:

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
Alex_Aston írta:

Félek túl nagy nyűg lenne egy 40+-os készülék (nagy eséllyel mindig lenne valami kontakt, vagy egyéb apróság).
Amellett, hogy egyátalán nem biztos a jobb hang a mostaninál. Próbához meg túl messze is van.

Elengedem ezt a témát, csak jó volt látni, hogy van még ilyen, látszólag egyben.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Hozzászólás Szerző: mishow »

szfi írta:
2023.01.02., hétf. 19:00
Több, mint egy éve nagy élvezettel hallgatok egy Advance Paris A10 Classic hibridet. Hallom, hogy csal a piszok ...
Tisztelt Családomnak több aktív zenész tagja van. Az egyik azt mondta: nem hazudik csak másként szól. A másik szerint, maradjunk a hasonlatnál: jól fogalmaz.
Ezek nagyon jó dumák! :D Amúgy az aláírásodban szereplő HiDiamond milyen fajta kábel, és melyik készülékek közt dolgozik? Mert a fenti megfogalmazás - kevés saját HiDiamond kábellel szerzett tapasztalatom szerint - erre a márkára is igencsak ráillik ;)
Megjegyzem, az általam korábban hallott AA elektronikákra (ezt az új családot már nem ismerem) talán inkább azt mondanám: szerethető. Ha már a szavakkal játszunk :rolleyes:
Biztosan lesz erősítőcsere, mert nagyobb térbe nagyobb teljesítményű kell, de ebben az irányban lesz a továbblépés, amit a jelenlegi képvisel
2x130W kevés? 30+ nm-en? Hááát, ott akkor lehet, hogy erősítő csere helyett a hangdoboz és/vagy a szobaakusztika körül kellene inkább szétnézni előbb gondolkodik.gif
A pillanat létezését csak ott helyben hallhatod. Résztvevő vagy! Ha passzív is. Ez a csoda. Marad belőle valami? Ki tudja mi és mennyi időre?
Előveszel egy konzervet .... ez szintén egy csoda, hogy konzervzene hallgatás után inspirációt kapsz arra, hogy hallgass zenét ismét élőben. Számomra a tanulság annyi, hogy amikor lehet elmegyek élő zenét hallgatni, de akkor sem esek kétségbe, hacsak konzervet tudok enni.
Nagyon jó megfogalmazás, ennél bővebben azért nem válaszolok, mert OFF lenne, de a leírtakkal egyetértek, sőt mi magunk is így vagyunk a zenehallgatással. A "Csoda"? Néhányat őrzünk a fülünkben, a "szívünkben", azok már biztosan örökre velünk maradnak, vagyis ameddig élünk ... de ettünk már sok finom készételt is, csak ott valahogy ritkábban szállnak felettünk az Angyalok ;)

Ps: Azért hogy ON legyek, és az AA témához is hozzászóljak: nem vagyok egy erőszakos típus, sőt inkább klasszikusan pacifista, de ezekért a kék ledekért lehet tudnék ütni :angry: főleg hogy középen ott "parázslik" két csodás lámpácska :smile51:

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3158
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Alex_Aston írta:

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1210

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Alex_Aston írta:

Ne gondolkozz, gombolkozz!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

szfi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: szfi »

Vannak élvezetes módszerek.
Például a koncertlátogatás. (Kissé kevésbé az amikor a rokonaid hallgatod meg.)
Tudomásul kell venned, hogy szerintük az adott akusztika MÁSODLAGOS.
És igazuk van. A pillanat létezését csak ott helyben hallhatod. Résztvevő vagy! Ha passzív is. Ez a csoda. Marad belőle valami? Ki tudja mi és mennyi időre?
Előveszel egy konzervet (Stream, CD, LP, vagy egy pendrive).
Magyarázat a hifistáknak: a technika függő leképezés adott szinten megmarad. Ezekből bányászik és él az AUDIO IPAR.
Félreértés ne essék, ez szintén egy csoda, hogy konzervzene hallgatás után inspirációt kapsz arra, hogy hallgass zenét ismét élőben.
Számomra a tanulság annyi, hogy amikor lehet elmegyek élő zenét hallgatni, de akkor sem esek kétségbe, hacsak konzervet tudok enni.
(Elindultam onnan, hogy milyen erősítőt vegyek 1-3 év múlva.)
Tisztelettel: szfi
NorstoneSpider,Pro-JectWMit5,KecesIQRP1500A,AVA KZH-8
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”