Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 905

Re: Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Hi, egesz delelott kerestem de csak Aliexpresen talaltam olyan kabelt ami 30cm es ATX 24-Pin Male to 24-Pin Male. Tud valaki kozelebbit? Ez a kabel a tapegysegbol az alaplapra menne meg jo lenne ha a processzoros kabel is ilyen lenne. :(
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 289

Hozzászólás Szerző: st81 »

Köszönöm a válaszod!
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2643

Hozzászólás Szerző: supravox »

A clock komolyabb az újban.
Hangra jelentős előrelépés.
A régi is nagyon szerethető volt.
Mimdkettő volt azért merem ezeket kijelenteni.
Aztán lett egy SoTm...
A többiről nem nyilatkoznék..
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

st81
V.I.P.
V.I.P.

Abból most láttam egy használt eladót, Matrix audio X-hi néven. Nem tudom mennyi a különbség az új element h és az között...

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Matrix usb kártya.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

st81
V.I.P.
V.I.P.

Üdvözletem!

Tanácsot szeretnék kérni. Pc-m alaplapját, prociját kellett cserélnem, mert elhalálozott a lap. Eddig egy jó kis ESI Julia hangkártyán keresztül hallgattam Jriver-rel illetve Tidallal zenét a fejhallgató erősítőmmel. Az Audio-Gd NFB 29-et koax spdif-en kötöttem össze a hangkártyával. Mivel a mostani alaplapon már nincs PCI csatoló csak PCI-E, ezért valami kell a Julia helyett:-)
Az egyik elgondolásom hogy maradok (belső) hangkártya vonalon (pl. ESI Maya44). A másik, hogy elmozdulok audio USB-kártya irányában (PP, Fink Faun, Core Audio stb.). Az utóbbiról nincs tapasztalatom, hogy mennyire jó minőséget képviselnek, bár az árak elég kemények.
A fejhallgató erősítő/DAC bemenetei: usb, optikai, koax, I2S.
Melyik vonalon lenne érdemes elindulni?

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2119

Hozzászólás Szerző: wittao »

sutemenyx írta:
2023.01.05., csüt. 21:32
sutemenyx írta:
2023.01.02., hétf. 22:29
supravox írta:
2023.01.02., hétf. 22:02

Bővebben? :D
Csendebb lett a csend, valódibb a valóság és kitágult a tér, sokkal jobban le tud válni a hang a hangfalakról. Ez volt az első néhány óra, sokszori, sokféle zenével való meghallgatásának tapasztalata. Aztán másnapra elromlott, eltűnt a mély meg a test. Tekintve, hogy 0perces volt az alkatrész, így betudom a bejáratás közbeni változásnak. Mindig mindennel vannak ilyenek. BG, ezust, opamp, csatlakozo, minden. Miért épp az SSD lenne kivétel?!
Azóta nem is hallgattam, helyette inkább bekötöttem egy Lenco L65-ös lemezjátszót, amit ma vettem. Már csak lemezek kellenének hozzá. :)
Tegnap még nem volt oké, ugyhogy nem írtam. Mostmár rendben van. 127óra telt el a bekapcsolása óta, egyértelműen előnyös az M10-es Optane. Több a valódiság, csendesebb a csend, ezáltal nagyobb az érzékelt dinamika, de nem úgy, hogy most akkor veretősebben szól, hanem hogy sötétebb háttérből szólalnak meg ugyanazok a hangok, így jobban hallatszik, hogy mi történik. A tér is jobb valahogy, kifinomultabb az egész. Tonálisan is rendben van már.
Tegnap még nagyon meg akarta mutatni, kiabálgatott, ijesztgetett!
Basszus, meg jo, hogy nem tamadott meg! ;peace;
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2911
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

sutemenyx írta:
2023.01.02., hétf. 22:29
supravox írta:
2023.01.02., hétf. 22:02
sutemenyx írta:
2022.12.31., szomb. 15:20
Há azé ez elégjó!
6CDF9360-74F6-48E6-B499-F39196F6AE37.jpeg
Bővebben? :D
Csendebb lett a csend, valódibb a valóság és kitágult a tér, sokkal jobban le tud válni a hang a hangfalakról. Ez volt az első néhány óra, sokszori, sokféle zenével való meghallgatásának tapasztalata. Aztán másnapra elromlott, eltűnt a mély meg a test. Tekintve, hogy 0perces volt az alkatrész, így betudom a bejáratás közbeni változásnak. Mindig mindennel vannak ilyenek. BG, ezust, opamp, csatlakozo, minden. Miért épp az SSD lenne kivétel?!
Azóta nem is hallgattam, helyette inkább bekötöttem egy Lenco L65-ös lemezjátszót, amit ma vettem. Már csak lemezek kellenének hozzá. :)
Tegnap még nem volt oké, ugyhogy nem írtam. Mostmár rendben van. 127óra telt el a bekapcsolása óta, egyértelműen előnyös az M10-es Optane. Több a valódiság, csendesebb a csend, ezáltal nagyobb az érzékelt dinamika, de nem úgy, hogy most akkor veretősebben szól, hanem hogy sötétebb háttérből szólalnak meg ugyanazok a hangok, így jobban hallatszik, hogy mi történik. A tér is jobb valahogy, kifinomultabb az egész. Tonálisan is rendben van már.
Tegnap még nagyon meg akarta mutatni, kiabálgatott, ijesztgetett!
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11178
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

tottyi írta:
2023.01.04., szer. 19:39
Sajnos fogalmam sincs hogyan nez ki beszerelve az FC10-be egy ilyen tapegyseg, egyenlore csak megrendelve van. Nemkaptam semilyen informaciot ezzel kapcsolatban es csak kb honap vegere keszul el. Gondoltam, jo lenne ha minden egy ido tajt jonne meg de ez kicsit bonyolultabb lesz mint ahogy en elkepzeltem.
Kedves Tottyi,

Ha kértél volna ilyen témájú segítséget, biztosan kaptál is volna, de a honlapunkon is több fotó van a készre szerelt egységről. Az elmúlt 2 napban 12 levelet váltottunk veled, ezekben igyekeztem válaszolni a kérdéseidre. Tájékoztattalak arról is, hogy a tápegység és a transzformátor gyártása kb egy hetet vesz igénybe. Az átvétel és fizetés módjára, időpontjára még nem adtál választ, erre türelmesen várunk, mielőtt elindítjuk a gyártási folyamatot. Továbbra is állunk rendelkezésedre, amennyiben még maradtak kérdéseid, írd meg őket bátran, de ha kérhetem, ne ide az AVX-re, mert itt nem biztos, hogy észreveszem!

Streacom FC10 gépházba szerelve bőséges hely marad a tápegységünk mellett bármilyen microATX, nanoITX és miniITX méretű alaplapnak. Mutatok két fotót az ilyen, illetve nagyon hasonló tápegységgel szerelt gépek belsejéről (mindkettőbe mATX méretű alaplap került), illetve beteszek egy ábrát az alaplapok szabványos méretéről:

MZperx tápegység.jpg
MZperx tápegység.jpg (129.65 KiB) Megtekintve 2746 alkalommal
MZperx tápegység 2.jpg
MZperx tápegység 2.jpg (328.42 KiB) Megtekintve 2746 alkalommal
Kép

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 551

Hozzászólás Szerző: adamthebrave »

juliush írta:
2023.01.05., csüt. 10:23
adamthebrave írta:
2023.01.04., szer. 07:52
Én úgy tudom, hogy a hardver minél közelebb legyen a feldolgozó egységhez, annál kisebb a lésleltetés, vagyis a jelfeldolgozásba sokkal kevesebb köztes eszköz kerül, ergo jobb a hang.
Egészen pontosan miért is? Ha már elkezdtünk a nyúl üregébe ereszkedni, miért állnánk meg félúton?
(Egyébként meg egy AudioPC-be nem túlzás ez egy picit? Ha már "kevesebb köztes eszköz, meg rövidebb jelutak", a felesleges sallangokról nem is beszélve...)
asus.jpg
Nekem az alábbi kártyák vannak a gépben:

a 4 db teljes hosszúságú van a CPU-ba bekötve, az vezérli, nem a déli híd:
- OS SSD
- zene SSD
- lan kártya Intel i350 t2
- USB kártya

A Taiko is hasonlóan szervezi a belső felépítését a gépeknek, ők még tovább mennek nagyon sok aspektusban. Pl. 2 db Xeon CPU-val dolgoznak.

A VGA pedig egy Matrox x1-es, amihez driver sem kell.

Minden alaplapi eszköz (usb, ssd vezérlők, wifi, hangkártya, lan) letiltva. A lényeg, hogy az alaplap-cpu kombó 44 lane-et kezel, így direkt a kapcsolat.
asus x299 block diagram.jpg
asus x299 block diagram.jpg (313.29 KiB) Megtekintve 2695 alkalommal
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4178

Hozzászólás Szerző: juliush »

adamthebrave írta:
Én úgy tudom, hogy a hardver minél közelebb legyen a feldolgozó egységhez, annál kisebb a lésleltetés, vagyis a jelfeldolgozásba sokkal kevesebb köztes eszköz kerül, ergo jobb a hang.
Egészen pontosan miért is? Ha már elkezdtünk a nyúl üregébe ereszkedni, miért állnánk meg félúton?
(Egyébként meg egy AudioPC-be nem túlzás ez egy picit? Ha már "kevesebb köztes eszköz, meg rövidebb jelutak", a felesleges sallangokról nem is beszélve...)
asus.jpg
asus.jpg (160.99 KiB) Megtekintve 2574 alkalommal
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hi, van itt valakinek mz/x tapegysege audio pc-be ez a fajta?
https://luxoraudio.hu/index.php/aruhaz/ ... -18-detail
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1252

Hozzászólás Szerző: pali923 »

diagnet írta:
2023.01.05., csüt. 01:08
Felesleges jobban belemenni, mert nem lesz jó vége...
Alapvetően 2 féle iskola/piac alakult ki:

1.) Évtizedekkel korábban lefektetett alapelvek
2.) Az ezek már meglévő HW elemeiből önkényesen kiválasztott, netes prekoncepciók,
Biztos, hogy csak az audio PC-kről beszélsz? :fekverohog:
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.

diagnet írta:
2023.01.05., csüt. 01:08
adamthebrave írta:
Ezt szeretném, ha kicsit boncolgatnánk...

1.) Évtizedekkel korábban lefektetett alapelvek és a folyamatosan fejlődő technológia ötvözéséből szigorú fejlesztői kontrol mellett, kompromisszumokkal teli, de látványos tempóban haladó, csodáktól és ellentmondásoktól mentes konzumer & cél PC szegmens.

2.) Az ezek már meglévő HW elemeiből önkényesen kiválasztott, netes prekoncepciók, féligazságok és fordított diyerlogikák mentén összerakott pénztemetők, amiket műszaki előképzettség nélküli felhasználók szájhagyomány útján mutálnak az éppen aktuális izgalmi faktoruk függvényében jó, még jobb vagy éppen rossz hangú audioPC-vé.

Miért nem lesz jó vége? Még a végén tapasztalatokat cserélünk?

Az a problémám, hogy semmi konkrétumot nem írsz.

Nálam az alaplapi SSD vezérlőkre kötött SSD-k helyett PCI-E-s kártyákra került az OS (Axagon kártya + Samsung 980Pro 256GB SSD) és az zene (vezérlő kártya + U.2-es 8TB-os szerver SSD). Maga a rendszer is sokkal gyorsabb lett, a hang pedig sokkal dinamikusabb, nagyobb felbontású, vastagabb (aka nekem jobban tetsző). Én ezt 2 dologra tudom visszavezetni:
- a déli híd kiiktatásával direkt olyan PCI-E slotokba tettem a kártyákat, amik a CPU-hoz vannak bekötve, így rövidebb az alaplapon belül a jelút
- e fenti változás miattt a késleltetés a harmadára esett vissza, ami szintén komoly befolyásoló tényező

A tárolók ilyetén cseréjével abszolút elégedett vagyok, javaslom a kipróbálását. A OS SSD + az Axagon kártya nem egy komoly anyagi befektetés.

A végén álljon itt a gép fontosabb alkatrészeinek listája: Asus PRIME X299-DELUXE alaplap, i9-7900X CPU, 32 GB RAM
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 611

Hozzászólás Szerző: diagnet »

adamthebrave írta:

1.) Évtizedekkel korábban lefektetett alapelvek és a folyamatosan fejlődő technológia ötvözéséből szigorú fejlesztői kontrol mellett, kompromisszumokkal teli, de látványos tempóban haladó, csodáktól és ellentmondásoktól mentes konzumer & cél PC szegmens.

2.) Az ezek már meglévő HW elemeiből önkényesen kiválasztott, netes prekoncepciók, féligazságok és fordított diyerlogikák mentén összerakott pénztemetők, amiket műszaki előképzettség nélküli felhasználók szájhagyomány útján mutálnak az éppen aktuális izgalmi faktoruk függvényében jó, még jobb vagy éppen rossz hangú audioPC-vé.

Elmo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 306

Hozzászólás Szerző: Elmo »

sutemenyx írta:
2023.01.04., szer. 19:53
Elmo írta:
2023.01.04., szer. 17:05
Még olyan kimenete sincs, ami megkerüli a Windows-t. Marad a Foobar és a Jriver. Ezekkel érdemes kísérletezni a DSD-re konvertálással, nekem bevált.
Kósza ötlet volt, nem ismerem az újat. A régiben még lehetett választani, hogy DirectSound vagy a másik rendszeri kimenet szóljon. Mintha lett volna wav fajl kimenet is. Ilyenek rémlenek 20-22évvel ezelőttről, de aztán lehet, hogy keverem valamivel. Gondoltam az újban biztos van direkt ASIO kimenet vagy valami.
Wasapi kimenete van, amit nem lehet konfigurálni, úgyhogy fátylat rá.
www.chiliout.hu

Silent Angel-Hegel-REL-Usher

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Elmo írta:
2023.01.04., szer. 17:05
Még olyan kimenete sincs, ami megkerüli a Windows-t. Marad a Foobar és a Jriver. Ezekkel érdemes kísérletezni a DSD-re konvertálással, nekem bevált.
Kósza ötlet volt, nem ismerem az újat. A régiben még lehetett választani, hogy DirectSound vagy a másik rendszeri kimenet szóljon. Mintha lett volna wav fajl kimenet is. Ilyenek rémlenek 20-22évvel ezelőttről, de aztán lehet, hogy keverem valamivel. Gondoltam az újban biztos van direkt ASIO kimenet vagy valami.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

wittao írta:
2023.01.04., szer. 19:33
tottyi írta:
2023.01.04., szer. 08:23
wittao írta:
2023.01.03., kedd 22:24

En egy joideje csak ASUS-t vasarolok, amiota ez van zero meghibasodas az utobbi par evben.
mATX vagy miniITX alaplap megy be a linearis tap melle… mondom ezt ugy, hogy nem tudom milyen linearis tapot hasznalsz.
Errol a tapegysegrul amirol meg a multkor beszeltunk. https://luxoraudio.hu/index.php/aruhaz/ ... -18-detail
Pontositani lehetne, hogy melyik konkret tipust?
Legyszi segitsd annyival a segitoket, hogy beteszel egy kepet, amint beszerelted a tapegyseget a helyere!
Ilyenkor latjuk, hogy az FC10-es haz alaplemezen melyik alaplaprogzito furatok maradtak szabadon, es lehetoseg nyilik a segitsegre. Onnan latszik mATX, vagy miniITX-nek maradt-e hely!
Plusz ha meg valamit bele akarsz tenni (SSD mondjuk, ami kivul van rogzitve), annak is kell hely.
Bocs, de hogy talaljuk ki mire gondolt a kolto, ha a verset sem olvashatjuk???
Sajnos fogalmam sincs hogyan nez ki beszerelve az FC10-be egy ilyen tapegyseg, egyenlore csak megrendelve van. Nemkaptam semilyen informaciot ezzel kapcsolatban es csak kb honap vegere keszul el. Gondoltam, jo lenne ha minden egy ido tajt jonne meg de ez kicsit bonyolultabb lesz mint ahogy en elkepzeltem.

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2119

Hozzászólás Szerző: wittao »

tottyi írta:
2023.01.04., szer. 08:23
wittao írta:
tottyi írta:
2023.01.03., kedd 20:38
Hi, tudtok ajanlani zenere egy jo alaplapot ami befer egy Streacom FC10-es gephazba amiben mar benne van a linearis tapegyseg toroid trafoval es passzol az Intel I9 13900T processzorhoz?
En egy joideje csak ASUS-t vasarolok, amiota ez van zero meghibasodas az utobbi par evben.
mATX vagy miniITX alaplap megy be a linearis tap melle… mondom ezt ugy, hogy nem tudom milyen linearis tapot hasznalsz.
Errol a tapegysegrul amirol meg a multkor beszeltunk. https://luxoraudio.hu/index.php/aruhaz/ ... -18-detail
Legyszi segitsd annyival a segitoket, hogy beteszel egy kepet, amint beszerelted a tapegyseget a helyere!
Ilyenkor latjuk, hogy az FC10-es haz alaplemezen melyik alaplaprogzito furatok maradtak szabadon, es lehetoseg nyilik a segitsegre. Onnan latszik mATX, vagy miniITX-nek maradt-e hely!
Plusz ha meg valamit bele akarsz tenni (SSD mondjuk, ami kivul van rogzitve), annak is kell hely.
Bocs, de hogy talaljuk ki mire gondolt a kolto, ha a verset sem olvashatjuk???
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Elmo írta:
2023.01.04., szer. 09:27
sutemenyx írta:
2023.01.03., kedd 19:48
Aszpirin írta:
2023.01.03., kedd 16:11
Ki szoktam vásárolni a munkához használt vindows-os gépeimet, de ezeket eddig mindig egy közeli családtag, vagy keresztgyerek kapta meg... így történt legutóbb az év elején is, az unokahúgoméké lett a gép, aki nagyon örült neki. Most viszont egy közvetlen kollégám nem tartott igényt a "lejárt" munkagépére, és én megkértem, hogy vásárolja ki... nekem. Az ok, hogy nemrég vettem egy Logitech rendszertávot, amit már csak Windows-zal lehet felprogramozni... de a lényeg, hogy hosszú idő óta először van gépem, amin Windows 10 Pro fut, és nincs rajta a céges környezet, így arra használom, amire akarom...
Gondoltam kipróbálom Roon Bridge-dzsel az M1 Macbook Air helyett... de ha van ötletetek, hogy még milyen lejátszót lenne érdemes kipróbálni rajta, azt szívesen olvasnám. Köszi előre is!
Nem az van, hogy van megint winamp? Ha van, én tuti kipróbálnám a helyedben.
Én kipróbáltam, hogy nektek már ne kelljen...
Szerintem ez Sütin kívül senkiben nem merült fel

Elmo
Törzsvendég
Törzsvendég

www.chiliout.hu

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Elmo írta:
2023.01.04., szer. 09:27
sutemenyx írta:
Aszpirin írta:
Ki szoktam vásárolni a munkához használt vindows-os gépeimet, de ezeket eddig mindig egy közeli családtag, vagy keresztgyerek kapta meg... így történt legutóbb az év elején is, az unokahúgoméké lett a gép, aki nagyon örült neki. Most viszont egy közvetlen kollégám nem tartott igényt a "lejárt" munkagépére, és én megkértem, hogy vásárolja ki... nekem. Az ok, hogy nemrég vettem egy Logitech rendszertávot, amit már csak Windows-zal lehet felprogramozni... de a lényeg, hogy hosszú idő óta először van gépem, amin Windows 10 Pro fut, és nincs rajta a céges környezet, így arra használom, amire akarom...
Gondoltam kipróbálom Roon Bridge-dzsel az M1 Macbook Air helyett... de ha van ötletetek, hogy még milyen lejátszót lenne érdemes kipróbálni rajta, azt szívesen olvasnám. Köszi előre is!
Előrevetítetted a véleményed, de azért mesélj…

Elmo
Törzsvendég
Törzsvendég

sutemenyx írta:
Aszpirin írta:
www.chiliout.hu

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

wittao írta:
tottyi írta:
2023.01.03., kedd 20:38
Hi, tudtok ajanlani zenere egy jo alaplapot ami befer egy Streacom FC10-es gephazba amiben mar benne van a linearis tapegyseg toroid trafoval es passzol az Intel I9 13900T processzorhoz?

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.

diagnet írta:
2022.12.30., pén. 19:46
sutemenyx írta:
2022.12.30., pén. 14:25

Így értelmet nyer supravox hozzászólása, hogy az M2-es SSD-je miert ver minden hagyományos SATA-sat. Egyszerűen alapból annyival közelebb van a CPU-hoz és annyival kevesebb köztes hardver termel zajt, hogy egyértelműen magasabb rendű megoldás.
Amúgy minél közelebb vagy a cpu-hoz annál "zajosabb", de ne is törődjetek vele...

Az biztos, amikor egyszerre átálltam a hagyományos SSD-kről (OS és adat) PCI-E kiegészítő kártyákba tett NVME tárolókra, akkor nagyságrenddel jobb lett a hang.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”