egy kis olvasnivaló:wittao írta: ↑2023.01.08., vas. 21:12Nekem van szerencsem jonehany KT90 csovet birtokolni, eredeti Jadis gyartmanyt is (amit az Ei Yugoslavia Nis-i uzemeben fejlesztettek a Jadisnak).kasumi írta: ↑2023.01.07., szomb. 14:51Üdvözletem!
Jadis Orchestra Reference - létezik KT90 és KT88 csövekkel szerelt verzió is. Milyen lehetőségek adódnak a csövek cseréjére, ha arra kerülne a sor? Valamiért (egy megérzés) azt gondolom, KT88 esetén nagyobb a mozgástér, de egy ideje már nem követem, mi történik a csövek világában.
Emellett, ha valakainek van egyéb meglátása a két típusra vonatkozóan, ne tartsa magában!
Köszönöm!
Az Ei KT90 es a Jadis KT90 alapvetoen nem kulonboztetheto meg szamomra egy-egy erositobe teve, paradesan jo hangjuk van. Muszakilag a ket cso kicsit elter egymastol a meresek alapjan (meredekseguk kicsit mas, mashogy vannak megfeszitve).
Az biztos, hogy akar EH, akar JJ KT90 csovet nezunk, azok nem tudjak az eredetit meg csak megkozeliteni sem.
Az erositod Jadis es ezek a csovek ezekhez lettek kifejlesztve, velhetoen ezekkel fognak ugy szolni, ahogy a Jadis mernokei megalmodtak. Hogy ez bejon-e Neked vagy sem, azt nehez megmondani.
KT88-bol sok ceg csinal uj gyartasut: KR, EAT, Sophia, amik kifejezetten jo csovek, olcsobbakbol nekem egyedul a Gold Lion jott be, utana szakadek es jon a tobbi (PEVane sem jott be nekem).
https://www.whatsbestforum.com/threads/ ... bes.14811/
több változata (is) volt az eredeti Ei KT90-snek...(lenyitni EveAnna Manley levelét)