Valóban csak néhány negatív tapasztalaton alapul. Jónéhányon. Kb 100ezer - 2M kategóriában. És nem kell rajt többet gondolkodnom, maradok az LP mellett.zoli73 írta: ↑2023.01.01., vas. 12:36A streamerek "elég szarul szólnak"? Azzal együtt, hogy én nem tudok megbaratkozni a világukkal, a kezelésükkel, működésükkel sem vagyok tisztában, de ezt a kategórikus kijelentést nem értem.SoundMania írta: ↑2023.01.01., vas. 12:00Nem feltétlenül ellentmondás ez. A jó csövek el fognak fogyni. Mivel már nem gyártják őket és csak a meglevő készletek vannak. Kábelekre meg muszáj költeni ha valaki valami jót is akar hallani a streemerekből. (elég szarul szólnak egy bizonyos igényszinthez képest és ha ezt még nem túl jó "hangú" kábelekkel is társítanák, csak még kiábrándítóbb lenne a dolog)zoli73 írta: ↑2023.01.01., vas. 11:43
Nos igen, az új kiadasú lp, ha szigorúan vesszük egy átverés. Csak a végtermék, az utolsó láncszem analóg, ami előtte van, az mind digitális, de ma már szinte nem is létezik más megoldás a felvételre, keverésre, stb. Igen tudom, léteznek tisztán analóg felvételek ma is, de igen kis számban, és igen borsos áron.
Nem kérdés, egy stream szolgáltatás nagyon gazdaságos, és egy havi előfizetés bárkinek elérhető. Éppen ezért nem értem azokat, akik társakat toboroznak maguk mellé egy családi csomagba, csak hogy minél olcsóbb legyen.
Közben meg sok száz Watt teljesítményfelvetelű, sok 100e Ft értékű csőkészletű erősítőket hallgatnak, tartanak fenn. Temérdek pénzt költenek kábelekre, állvanyokra, alátétekre.
Itt érzek némi ellentmondást.
Amúgy sem feltétlen abból lehet meggazdagodni, amit megkeres az ember, hanem amit nem költ el.... Legalábbis leegyszerüsítve a dolgot.
Ezzel az erővel bármely forrásra, formátumra rá lehet húzni ezt a jelzőt, ha valakinek volt vele néhány negatív tapasztalata. A kábeles összefüggés számomra értelmezhetetlen. Nem a ruha teszi az embert.
Kábeles dolgon is van értelme tovább menni
, hogy a ruha azért nagyon le tudja rontani az összhatást. De az asszonykát sem mindig mackóban sem a legjobb nézegetni.