Ahogy a Hajnal Tímea filmben mondják: másnap ugyanúgy felkel a Nap

Ahogy a Hajnal Tímea filmben mondják: másnap ugyanúgy felkel a Nap
ezért nem kell nézegetenitrane írta: ↑2023.01.05., csüt. 16:22no akkor legalább a szerelési oldalon tud valamit, mer' amúgy elég gáz a manusrevox írta: ↑2023.01.05., csüt. 16:17az néha mond okosat, de igazából nem követem a csoportokat,csak ha hirdetek,akkor látom,mi megy ott. meg velem nem szívózik,mert egyszer eladtam neki egy sram s40 szettet 70-ért,de volt rajta egy RED sor is, azóta nekem nyal. de beszéltem vele, versenyezni nem tudom,de szerelni szerelt sokat.![]()
az néha mond okosat, de igazából nem követem a csoportokat,csak ha hirdetek,akkor látom,mi megy ott. meg velem nem szívózik,mert egyszer eladtam neki egy sram s40 szettet 70-ért,de volt rajta egy RED sor is, azóta nekem nyal. de beszéltem vele, versenyezni nem tudom,de szerelni szerelt sokat.
az a főokos, meg valami campaBuzi csaj... folyton lestrapált xarokat vesznek netről és azt tekintik referenciaárnaklacee írta: ↑2023.01.05., csüt. 10:41Pisbá egyből megjelenik,jönne mint dögre a légyrevox írta: ↑2023.01.05., csüt. 09:29akkor meg beröhögnek nagypofával, oxt arra reagálni se lehet... a bikemagon szoktak elmenni a dolgok, a facebook csak egy törzsmag és főleg csak szájtátik és trollok gyülekezete. de majd melóhelyen, rendes gépen, most nincs kedvem benyomni a laptopot, ezekkel az androidos xarokkal meg inkább nem veszkődök képkicsinyítéssel, stb... nemrég már egy tabletett földhözbaxtam... vettem egy újat, ami sokkal jobb paraméterekkel fut, de ez még xarab, mint a régi voltennek is érik egy röptetés
![]()
![]()
az biztos, csak aki nézelődik és láma hozzá, azt gondolja, jogosan röhögnek... De eddig mindig én nyertem. Mindent beáraztak, hogy szerintük mennyit érne, én meg mindent pont annyiért adtam el, amennyire hirdettem
Pisbá egyből megjelenik,jönne mint dögre a légyrevox írta: ↑2023.01.05., csüt. 09:29akkor meg beröhögnek nagypofával, oxt arra reagálni se lehet... a bikemagon szoktak elmenni a dolgok, a facebook csak egy törzsmag és főleg csak szájtátik és trollok gyülekezete. de majd melóhelyen, rendes gépen, most nincs kedvem benyomni a laptopot, ezekkel az androidos xarokkal meg inkább nem veszkődök képkicsinyítéssel, stb... nemrég már egy tabletett földhözbaxtam... vettem egy újat, ami sokkal jobb paraméterekkel fut, de ez még xarab, mint a régi voltennek is érik egy röptetés
![]()
akkor meg beröhögnek nagypofával, oxt arra reagálni se lehet... a bikemagon szoktak elmenni a dolgok, a facebook csak egy törzsmag és főleg csak szájtátik és trollok gyülekezete. de majd melóhelyen, rendes gépen, most nincs kedvem benyomni a laptopot, ezekkel az androidos xarokkal meg inkább nem veszkődök képkicsinyítéssel, stb... nemrég már egy tabletett földhözbaxtam... vettem egy újat, ami sokkal jobb paraméterekkel fut, de ez még xarab, mint a régi volt
ja, köszi... igen, ez oldSchool. felnifék, max 25ös gumma és szingó
Ja, majd feldobálom pár helyre, csak idő kell hozzá... csak a sok xarrágó, meg okostojáslacee írta: ↑2023.01.04., szer. 18:22Országúti kerékpár és alkatrész hirdető,ide is pattintsd fel,ne csak a Triatlonosra……revox írta: ↑2023.01.04., szer. 15:49Hello skacok. Kicsit megszorultam, így eladok 1-2 dolgot. Ha tudtok rá embert, megköszönöm.
Merida Reacto vázszett, ahogy a képen van + átszerelem,bebowdenezem, ha kapok hozzá groupot és értelmes bowdent. 300.000huf
Ja, S/50 a méret, de inkább 52nek feleltethető meg. Felsőcső 530mm. 170-180 cm magassághoz jó.
Másik a Fulcrum SpeedXLR 50 kerékszett, kb 95%-os, már nem beszerezhető, de elég jó gumikkal. Ez is 300.000huf
![]()
Húzzák a fogam,de ez van sajna...
20220726_200802.jpg
20230104_124853.jpg
Bár valamelyik kollega biztos megveszi a kerekeket innen…![]()
Országúti kerékpár és alkatrész hirdető,ide is pattintsd fel,ne csak a Triatlonosra……revox írta: ↑2023.01.04., szer. 15:49Hello skacok. Kicsit megszorultam, így eladok 1-2 dolgot. Ha tudtok rá embert, megköszönöm.
Merida Reacto vázszett, ahogy a képen van + átszerelem,bebowdenezem, ha kapok hozzá groupot és értelmes bowdent. 300.000huf
Ja, S/50 a méret, de inkább 52nek feleltethető meg. Felsőcső 530mm. 170-180 cm magassághoz jó.
Másik a Fulcrum SpeedXLR 50 kerékszett, kb 95%-os, már nem beszerezhető, de elég jó gumikkal. Ez is 300.000huf
![]()
Húzzák a fogam,de ez van sajna...
20220726_200802.jpg
20230104_124853.jpg
Most konkrétan a fogak miatt adod el vagy valóban sajnálod?
Ne sportteljesítmény felől közelítsd a kérdést! Nem vered a feleséged, segítesz a háztartási munkában, játszol, tanulsz a gyerekkel, rendesen adózol, nem mérgezed meg a szomszéd kutyáját, nem lopsz mozdonyt...tehát megérdemled a Redet, Recordot, Dura Ace-t.Rotox írta: ↑2023.01.03., kedd 09:49Nagy duzzogvaazért Srammal is el tudnék egy ilyet képzelni itthon (bár azt hiszem, kb. az Apex 1-nél jobbat nemigen érdemlek...
)
youtu.be/LvQyTZHF80w
Nem volt finom