Jó árban van.

Szia ,de jó csak gondoltam ha az analog részét kicsit fel fel lehetne javítani az segítene rajtamaudioline írta: ↑2022.12.05., hétf. 22:31Nem elég jó?szabo zsolt írta: ↑2022.12.05., hétf. 17:55Sziasztok !
Olyan dologhoz kérnék segítséget,tanácsot,véleményt hogy, ...
zidoo UHD2000 es készülékhez létezik valamilyen tuning?
Köszönöm előre is!
Nem elég jó?szabo zsolt írta: ↑2022.12.05., hétf. 17:55Sziasztok !
Olyan dologhoz kérnék segítséget,tanácsot,véleményt hogy, ...
zidoo UHD2000 es készülékhez létezik valamilyen tuning?
Köszönöm előre is!
Nekem sem a 103-as sem a 203-as nem problémázott még a hálózati megosztásokkal.DeLorean írta: ↑2022.11.30., szer. 11:54Az OPPO lejátszók egyik gondja a hálózatos lejátszás NAS-ról.LalaPasa írta: ↑2022.11.30., szer. 09:53Sziasztok!
Valaki tudna segíteni egy OPPO 95 és egy Synology NAS kapcsolatában? Eddig egy Dune HD max-ot használtam a NAS-al, de egy villámcsapás hazavágta a Dune lejátszót. Ennek pótlására vettem egy OPPO 95 készüléket. Látja a NAS-t, még azt is, hogy Synology, de nem látja a könyvtár tartalmát. Mit és hogyan kellene beállítani?
Köszönöm a segítséget!
Ha össze is jön, lehet a következő percben megint nem látja a NAS-t.
Érdemesebb egy újabb Dune-re, vagy Zidoo-ra beruházni - ott semmi gond.
Nincs.
2 év elég hosszú idő. Azóta már teljesen más a felülete és összegyűjti a filmek részeit, pl. a Gyűrűk urát is.
2 év elég hosszú idő. Azóta már teljesen más a felülete és összegyűjti a filmek részeit, pl. a Gyűrűk urát is.
Nem rossz, de most ennyit nem költenék rá, maradnék a 80.000-es kategóriánálKisMarci írta: ↑2022.10.17., hétf. 19:16Van hirdetve egy Zidoo X20, az nem jó erre?nagyantal1982 írta: ↑2022.10.17., hétf. 19:11Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Lejátszó vásárlása (cseréje) előtt állok.
Amiket nézegettem a Dune HD Real Vision 4K és a NVIDIA SHIELD TV PRO (2019).
Jelenleg egy mecool km9 pro van használatban, de nem boldogul a dd+-al és más gondok is vannak vele.
A lényeg NAS-ról játszok le filmeket, nincs streming jelenleg. Amit szeretnék szép kép és jó hang. A lejtászó egy yamaha rx-v375-re lesz kötve HDMI-vel.
Ha esetleg van jobb ajánlat ebben az árkategóriában azt is szívesen fogadom, de nem szeretnék mókolni vele, hogy ezt meg azt fel kell még rá telepíteni.
Előre is köszönöm a segítséget.
(Nem ismerem az eladót.)
viewtopic.php?f=31&t=181332
Már hogyne gyűjtené össsze.
Van hirdetve egy Zidoo X20, az nem jó erre?nagyantal1982 írta: ↑2022.10.17., hétf. 19:11Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Lejátszó vásárlása (cseréje) előtt állok.
Amiket nézegettem a Dune HD Real Vision 4K és a NVIDIA SHIELD TV PRO (2019).
Jelenleg egy mecool km9 pro van használatban, de nem boldogul a dd+-al és más gondok is vannak vele.
A lényeg NAS-ról játszok le filmeket, nincs streming jelenleg. Amit szeretnék szép kép és jó hang. A lejtászó egy yamaha rx-v375-re lesz kötve HDMI-vel.
Ha esetleg van jobb ajánlat ebben az árkategóriában azt is szívesen fogadom, de nem szeretnék mókolni vele, hogy ezt meg azt fel kell még rá telepíteni.
Előre is köszönöm a segítséget.
Realtek RTD1619DR, az már majdnem negyede teljesítményt tud mint az nvidia tegra x1 a Shield tv pro-ban.
Szokás kérdése...