Mert az utóbbi pár év Marvel/DC ... csodaművei annyira nagy filmek lettek, ja nem. Én meg azokra mondom, ezt már megint minek kellett?
Ez jó:
"nem vagyok egy horror rajongó de ez már kiveri a biztit nálam rendesen "
Ki gondolná?
Mert az utóbbi pár év Marvel/DC ... csodaművei annyira nagy filmek lettek, ja nem. Én meg azokra mondom, ezt már megint minek kellett?

DeLorean írta: ↑2023.01.03., kedd 16:43
Mind koreai?
2023-ban is?
![]()
Egyet néznem kellene már, de le vagyok maradva sok mindennel.
Az utolsó mondatot és a filmet nehéz politika mentesen kommentelni, de én meg vmikor kedveltem a srácot.
Még a zenei TV csatornán - VIVA, vagy vmi olyasmi.
Kicsit változott a kép.
My name majd hamarosan következik, NF-en fent van.Alex_Aston írta: ↑2023.01.03., kedd 16:40Ezt végül megnézted anno?
viewtopic.php?p=2649908#p2649908
Ez meg csak úgy eszembe jutott.
A bosszú ura. Lassan indul, de amint beindul, egyre durvább lesz, amilyan koreai módra. Az Oldboy rendezőjének korábbi filmje. Méltó hozzá :)
https://m.imdb.com/title/tt0310775/?ref_=tt_mv_close

Ezt végül megnézted anno?

Gondolom az ajánlás volt a vicc.

Kinek a pap, kinek a papné... nekem Harrison Ford és Ben Affleck egész más karakterek, legalábbis másféle filmekben lettek híresek. Chris Pine és John Krasincki szerintem jobbak a szerepre. Mivel CIA elemzőről van szó, így nem egy alfa karaktert kell odaképzelni, hanem egy intellektuálisabb embert. John Krasicki kicsit magába fordultabb, analitikusabb karakter mint Chris Pine. Ő olyan alfább tipus... Tom Cruise magányos farkas, nem ide való. Nem az intellektuális szerepek a jellemzők rá...DeLorean írta: ↑2023.01.02., hétf. 14:45Eddig páran formálták meg a Jack Ryan "figurát".
Harrison Ford
Ben Affleck
Chris Pine
John Krasinski
Lehet volt több is, de nekem Ben Affleck volt a legjobb választás.
John Krasinski egy bamba tekintetű, nagy darab srác.
Sem az okostojás Jack Ryan, sem a Bunyós Pityu Jack Ryan képbe nem illeszkedik be.
A karakter valahogy a kettő között lenne, de ő nem a kettő között helyezkedik el, mint mondjuk Ben Affleck, hanem még távolabb a kettőtől.
Nekem ezért nem hitelesek sem az olyan jelenetek, amikor rájön valamire, mert penge és az olyanok sem, amikor meg kell magát védenie egy bérgyilkostól mondjuk.
Én mondjuk egy Tom Cruise Jack Reacher karaktert és színészt tudnék elképzelni a szerepre.
De így is tetszik a sorozat!!
Most nyomom a 2. évadot.
![]()
Szerintem jó a srác. Akciókban nem ő a legélesebb kés a fiókban. Ő egy intellektuális CIA-elemző, aki minden helyzetből kivágja magát. Vagy már megszoktuk, hogy ő a főszereplő mindhárom évadban.DeLorean írta: ↑2022.12.29., csüt. 11:38Nem egy Homeland, de profin kivitelezett sorozat.zx07 írta: ↑2022.12.27., kedd 13:17Jack Ryan 3. évad
Aki az első kettőt látta annak ez se okoz csalódást. Adrenalinos 8 epizód, kelet-európai történettel, ukránok, oroszok, magyarok, csehek, szlovákok érintésével. Néha fantasztikumba hajló történettel és jelenetekkel, de megbocsájthatóan. Sok jelenetet Budapesten vettek fel.
Egyszer nézhető, izgalmas, kémes, árulós, cselszövős sorozat.
Én most az első évadot nézem még csak, de rendben van.
Kicsit sablonos, nincs benne nagy csavar - talán az hiányzik belőle. Lehet a többi évad más lesz...
A szereplők nagyon jók színészileg is, de a főszereplő nem az igazi.
Kezdem megszokni, de először azt kérdeztem - ezt a srácot egy ilyen sorozatba? Komolyan?
![]()
Kozvetlenul egymas utan neztem meg a ket reszt. Az elso sokkal jobb. A masodik is egesz jo, de az utolso fel ora borzasztoan gyenge es ertelmetlen.Alex_Aston írta: ↑2022.12.25., vas. 00:02Tőrbe ejtve: az üveghagyma
https://m.imdb.com/title/tt11564570/
Akinek az első rész is tetszett, ez is fog. Nem jobb, nem rosszabb szerintem. Hozza azt a szintet, kissé más történet és megvalósítás mellett.
Kellemes kikapcsolódás.
torbe-ejtve-uveghagyma.jpg