Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1404

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: vazze »

Shimano írta:
2022.12.25., vas. 16:43
mishow írta:
2022.12.25., vas. 15:28
Shimano írta:
2022.12.25., vas. 13:52
Nem mozgat meg,és az emocionális hatások sem jönnek még át annyira.
Na majd meglátjuk hosszabb távon.
Nem, ez eldőlt. Te is tudod, már csak győzködöd önmagad bocs.gif
Még nem dőlt el,csak egyszerűen nehezen kötök barátságot az új hangzásokkal,és ez mindig is így volt.Most is azt érzem mintha egy gát lenne köztem és a hangzás közt,amit vagy én emelek,vagy a készülék,nem tudom,de ott van,és ameddig ez a gát át nem szakad,és nem tudok önfeledten lubickolni a zenei árban,addig az van ami most is.
Nem vagyok egy egyszerű eset. :D De ezt már átéltem többször is,pl akkor is mikor az első si2-est adta Zsolt,mert az sem tetszett egy ideig,és egy idő után szóltam is neki hogy én kérném inkább vissza azt a régebbi si-t amit beszámolt,de annak már csak a hűlt helye volt,mert oda adta közben másnak.Ezután az si2-vel végül is sikerült egy olyan barátságot kialakítanom,ami még most is tart,szóval korai még temetni ezt az si3-at,mert végül is tetszik,csak még nem tudom úgy élvezni is,ahogyan annak értelme is van..
Majd meglátjuk,időt adok neki,és remélem ledönteti velem azt a fránya akadályt is. :D
Ha meg nem,akkor meg úgy jártam,nem tragédia ez.

Nekem annak idején az si2 volt az első Heed erősítőm (x2-vel meg dt-vel fehérben) és azt a hangot nagyon szerettem. Amikor elkezdtem lépegetni és cserélgetni/uppgrade-elni akkor a konkrét okot nem tudtam megmondani (ma sem tudnám…) csak hoztam valamit Zsolt-tól mert volt. Amennyire vissza tudok emlékezni az si2-nél nem volt igazi hiányérzetem , később viszont hamar fészkelődni kezdtem talán azért mert nem szoktam hozzá az új hanghoz.
Azért ha szembetalálkoznék egy fehér si2-dt párossal hamar beadnám a derekam.
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Hozzászólás Szerző: mishow »

Alex_Aston írta:
2022.12.27., kedd 17:01
Az erősítő átadása 3,5 órás beszélgetés lett úgy, hogy életemben most találkoztunk először...
Igen, ő ilyen leborulok.gif

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Mathias »

mishow írta:
2022.12.22., csüt. 12:09
Szóval a Lagrange az Enigma5-tel is jól szól ám, és mivel minden egyéb Heed készüléket kivált, lehet nem is kellene olyan sokat hozzátenni az árakhoz.
Nekem pár éve DA+Si3-am volt Enigma5-el. És szóba jött a Grand Enigma + Lagrange váltás. Végül "csak" Grand Enigma lett belőle, mert akkor és ott nekem a DA+Si3 inkább volt az, amit hallani szerettem volna, mint a Lagrange+5.0-ás Dac kártya. De így utólag szerintem akkor már nagyon megszerettem a DA-t és nem jutott eszembe az az opció, hogy a DA marad és mellé a Lagrange. Na de majd egyszer...
De a lényeg, amiért írok. Szerintem ha Si3+Enigma5-ről kell két lépcsőben upgradelni, akkor én először a Grand Enigmát javaslom. Mert bár én is úgy voltam vele, hogy az Si3+Enigma5 olyan, amivel boldogan együtt lehet élni egy életen át, bármiféle hiányérzet nélkül, de azért a Grand Enigma más szint.*(az újat még nem is hallottam) És talán a 2.3 vs 5.0/5.1 dac card is eléggé különbözik, ahhoz hogy ezt a különbséget előbb kell figyelembe venni, mint a két erősítő közti különbséget.
*: Egyrészt érezhetően mélyebbre megy. Érzésre ez sokat számít. Bár én elégedett voltam az Enigma5-el is. Másrészt így utólag az Enigma5 doboza kicsit "jobban él". Értem ez alatt, hogy a Grand Enigma, ha megszólaltat két hangot, akkor az a két hang szól, semmi más. Az Enigma 5 ennél színesebb azért. Vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg a dolgot, de mintha levenne némi szinezetet a hangról. És talán épp ezért hangerőben kicsit feljebb jön meg az "élő", "ott vagyok a koncerten" érzés.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Alex_Aston írta:
2022.12.27., kedd 17:01
mondta, hogy egy nagyon jó erősítő a PM-11.
Igen, hallottam tőle ezt jópár évvel ezelőtt is. Nem újkeletű ez a véleménye. 36_1_11.gif

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3277

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Ma elmentem a vasért.
Mikor hívtam Zsoltot délelőtt, mondta, hogy épp bent van, mehetek most is. 5 perc tőlem, ezért máris odaugrottam. Az erősítő átadása 3,5 órás beszélgetés lett úgy, hogy életemben most találkoztunk először... Végtelenül szimpatikus úriember.
Mondjuk első fél óra témája a Skoda Octavia volt, mert nemrég vett egy utolsó szériás második generációsat, ami szó szerint mindent megkapott, ami akkor elérhető volt. Nekem is hasonló autóm volt 3 évig, ezért jót beszéltünk erről az elején. :D

A többi már a zenékről, hifiről szólt, sok régi történetét mondott a 80-as évekből, hogy szerinte mi változott azóta, mi az ami ugyanaz maradt, a hazai mentalitásról, általában a hifistákról, stb. Úgy vettem észre, hogy elég hasonló a világnézetünk, és a zenehallgatáshoz való hozzáállásunkról.
A beszélgetésünk csúcspontja az volt, mikor mondta, hogy egy nagyon jó erősítő a PM-11. Kész. Már megérte megszületnem :smile29:
Persze nem ez volt a lényeg, ez csak egy általa tett megjegyzés volt. Ez csak nálam végtelenül szimpatikus általános hozzáállást képvisel, mikor valaki a konkurenciát nem ócsárolja (idehaza sokszor megfigyelhető sajna), hanem tiszteletben tartja és/vagy elismeri. leborulok.gif

Meghallgattam nála a Lagranget a Grand Enigmával, és a szinten HEED DAC/streamaer eszközzel, Tidalon. Nagyon kellemes volt a hangja, simán elfogadám otthonra azt a hangot.
Egyedül a Depeche Mode - Question of Lust szólt úgy, ami szinte bántotta az ember fülét. De ez valami Remaster kiadás volt, amit ő is hallott, hogy borzasztó minőségű.
Ekkor került szóba az MQA, amire mondta, hogy nem foglkozik vele, szerinte nép átverő hülyeség, amivel csak pénzt akarnak kivenni az emberek zsebéből.

Ezen felül beszélgettünk az általános minőségéről, alkatrészekből is, hogy ő is látja, csak 10 évvel ezelőtt is mennyivel tartósabb volt egy neves gyártó kondija is, mint ma. Van, hogy valami 1-2 évet sem bír ki...

Szóval jól, és érdekesen telt nála a látogatásom, azt gondolom, sok hasonló mentalitású emberke kellene. :tutiok:

A nálam lévő eszköz hangjáról korai lenne bármit is mondani, majd jövőre tudok végső állást foglalni. 30-án reggel adom vissza, addig hallgatom, aztán majd vissza teszt pár napig.
Amit korábban is hallottam a Lagrangeból, már akkor meggyőzött, hogy nem valami középszerű cucc. Most még csak pár számot hallgattam, de tényleg jó a Dynokkal is. Sőt, nagyon jó.

Ha érdekel valakit, 29. kora délutánig szívesen látom.
20221227_165952.jpg
20221227_165952.jpg (2.07 MiB) Megtekintve 2606 alkalommal
Csak a Marantz! :-D

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Valójában volt itt egy kis félteértés.
A direkt jelút kifejezést az Obeliskbe közvetlenül integrált kártyára értettem, nem a DA kétféle kimenetének összevetésére.
A torzításra pedig nem durva hibaként hivatkoztam, hanem mint olyan jelenségre, amit a plusz erősítő fokozat szükségképpen bevisz a hangképbe.
Aminek vannak jó hozadékai is, hiszen tudjuk, ami hangosabb, azt a fülünk eleve jobban preferálja.

Bocs ha félreérthető voltam, de az ünnepek alatt telefonról fórumozok, és így nem mindig tudok minden mondatot aprólékosan kibontani :smile53:

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2126

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Mathias írta:
2022.12.26., hétf. 16:32

Nem mondanám, hogy a DA line level kimenete "torzítana", vagy hogy a direkt kimenet kevésbé torzítana.
Nyilván arról lehet szó,hogy az egyik erősített kimenet,még a másik nem,és hogy ezt ki miként és hová rakja a megítélése szerint,azt engedjük meg neki. ;)
Ha arról lenne valakinek konkrét infója,hogy a nagy dackártyák miért olyan szokatlanul kicsi kimeneti jelszinttel rendelkeznek,attól is csak okosodnánk egy kicsit. :D
Pre előfokban,vagy az újabb delta cd játszóban is (ezeket próbáltam) harapósabban reagál a nagykártya,a da-ban + az si3-ban meg szokatlanul nagyobb hangerő állás kell,vajon miért?Az ok hogy a kisebb kimeneti jelszint miatt,de miért lett ez ilyen? gondolkodik.gif
Most hogy beraktam egy kis dackártyát az si3-ba,szinte esküdni mernék rá hogy így ritmusosabb,és lendületesebb is lett a sound,de az is lehet hogy becsapás áldozatává váltam. :D

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
2022.12.26., hétf. 13:14
BLX írta:
2022.12.26., hétf. 11:59
Ha már DAC kártyák, szeretnék kérdezni:
Valaki próbálta az Obelisk Si3+X2 + belső 2.X-es nagy DAC kártyát vs. Obelisk Si3+X2 + DA + 2.X-es kártya?
Mik a tapasztalatok, labdába tud rúgni a belső DAC kártyás felállás is?
Igen, próbáltam, és igen, nagyon jó tud lenni a belső dac kártyás felállás.
A lényeget épp most írták meg előttem @dgab és @Mathias:
A DA “high” kimenetét használva hangosabb lesz a rendszer, és bejön a képbe az előfok hangja, ettől pl a zúzósabb zenék jobban zúznak, és fura mód a halk zenék is jobban “andalítanak”.
A direkt felállás halkabb, ezért ahogy előttem írták, gyakran “11-12 óra” hangerő potinál jön a “dög” viszont mivel direkt a jelút, nincs torzítás, tekerheted extrém hangosra is, bírni fogja. A DA “9 óránál” már szobahangerőt tol, 12-nél már majdnem sok.
A kisebb torzítás miatt a finomságok direkt üzemben jobban kijönnek, komolyzenén például szebbek, hitelesebbek a hangszerhangok, poprockzenén viszont néha az eszköztelen hangzást sterilnek lehet érezni - vagy fel kell tekerni a potit ;)
Nem mondanám, hogy a DA line level kimenete "torzítana", vagy hogy a direkt kimenet kevésbé torzítana.

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

mishow írta:
2022.12.26., hétf. 13:14
BLX írta:
Valaki próbálta az Obelisk Si3+X2 + belső 2.X-es nagy DAC kártyát vs. Obelisk Si3+X2 + DA + 2.X-es kártya?
A DA “high” kimenetét használva hangosabb lesz a rendszer, és bejön a képbe az előfok hangja, ettől pl a zúzósabb zenék jobban zúznak, és fura mód a halk zenék is jobban “andalítanak”.
A direkt felállás halkabb, ezért ahogy előttem írták, gyakran “11-12 óra” hangerő potinál jön a “dög” viszont mivel direkt a jelút, nincs torzítás, tekerheted extrém hangosra is, bírni fogja. A DA “9 óránál” már szobahangerőt tol, 12-nél már majdnem sok.
A kisebb torzítás miatt a finomságok direkt üzemben jobban kijönnek, komolyzenén például szebbek, hitelesebbek a hangszerhangok, poprockzenén viszont néha az eszköztelen hangzást sterilnek lehet érezni - vagy fel kell tekerni a potit ;)
Köszi Mishow! :smile53:

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Én most időközben a két változóból egyet kiiktattam,beraktam az si3-ba a jól ismert 1.2-es kártyát,és így most már valóban csak arra kell figyelnem hogy milyen érzéseket kelt si3 az si2 után.
Én csak cd lemezt hallgatok,és lehet erre nem is kell nagyobb felbontás annál amit a kiskártya nyújt,de ez majd kiderül hosszabb távon,így elsőre hozzám közelebb állónak tűnik a hangzás,de új ez még nagyon,idővel fog sok mindenre pont kerülni.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

BLX írta:

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 48

Hozzászólás Szerző: dgab »

Az új hangzás megszokásához: szerintem ez MINDIG megtörténik (talán akkor nem, ha minősíthetetlenül fos az új készülék, de még ebben sem vagyok biztos), a kérdés, hogy mennyi idő alatt. Ha sokkal jobb az új hang, azonnal, ha nem sokkal jobb, akkor telnie kell az időnek. De, ha nincs semmi az új készülék produkciójában, ami válóok, el fog jönni a pillanat. Pszichésen így működünk, és ez áll a downgrade-re is.

A dac-kártyákhoz: én pre-ben cseréltem 1.2-es kártyát 2.1-esre, hasonló tapasztalatokkal. A nagykártya sokkal finomabb, elegánsabb, részletesebb, jól neveltebb, mint egy évtizedes rutinnal játszi könnyedséggel muzsikáló kamarazenekar, de amikor a metálnak le kell tépnie az ember fejét, az feltekert hangerővel sem érkezett meg sokáig. Talán még mindig nem, de most már hozzáhajlottam :)

Az 1.2-es kártya sokkal direktebb, és szerintem is hangosabb.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Shimano írta:
2022.12.26., hétf. 10:30
Kevésnek,vagy szokatlannak tűnik a kimeneti jelszintje a nagykártyának az si-ben.
Nálam Si3 van DA-val. A DA-nak két kimenete van egy normál line level, meg egy alacsony szintű. Gondolom az alacsony szintű kimenet lehet kb az, amit a kártyából "jön". Tehát feltételezem, hogy az Si3 hangerő szabályzója a DA alacsony szintű kimenetét használva kb úgy működik, mint nálad a belső kártyával.
És elsőre kényelmetlennek tűnhet a nagy használható tekerési tartomány. Nekem is az volt sokáig. De csak azért, mert az erősítők 99%-a magas bemeneti érzékenységű. És nagyon megszoktuk, hogy 9 óránál a legtöbb már torzít. Annyira ez égett belénk, hogy furcsa feljebb tekerni a hangerő gombot. Még akkor is ha amúgy tisztában vagyunk az elmélettel, hogy legalább így finomabban állítható a hangerő. (Érdemes megemlíteni, hogy az Si3 viszonylag alacsony bemeneti érzékenységű, tehát ez még rádob a jelenségre, amit az alacsony Dac kártya jelszint okoz részben) Olyan érzés, hogy hiába tekerem, nincs elég hangerő, de csak azért ez az érzés, mert megszoktuk, hogy más erősítőnél egy pici elmozdulás is nagy hangerő különbséget jelent, ezért amikor azt látjuk, hogy relatíve sok tekerés után is még halk, pedig adott esetben már 12 óránál járunk, az szokatlan. A megoldás, hogy fülre kell tekerni és nem nézni hol áll a poti.
De szerintem ez a jó. Én ezt már szeretem. Én már nehezen állnék vissza mondjuk egy Elixir féle magas bemeneti érzékenységű erősítőre.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Shimano írta:
2022.12.26., hétf. 10:30
mishow írta:
2022.12.26., hétf. 10:09
Shimano írta:
2022.12.23., pén. 18:31
Nálam a dt,si3,enigma trió ….
Az si2 nálam annyi hátránnyal indul,hogy nincs benne a nagy dackártya ….
Hopp, ezt átugrottam, pedig fontos. Tehát nálad CD a forrás, és az Obelisk belső kártyája a dac. A Si3-ban gondolom v2.3 a kártya, az Si2 - ezek szerint, ahogy írod - kis kártyás. Lehet tudni, melyik v1… ?

Szóval te most igazából KÉT új készüléket tesztelsz, ezt is számold bele!
Csak egy új elem van,az si3.A futómű a dt,aztán az erősítő,+az enigma 5.Az si2-ben 1.2-es kártya van,az si3-ban meg egy 2.1-es.Mondjuk így igaz hogy mondhatjuk hogy két új elem is van,az si3 + a nagykártya.Egy pár mozdulattal egy új elemmé is tehetném,lehet meg is teszem,kiskártyát még úgy sem próbáltam si3-ba.
Szerintem próbáld ki. Ha már úgyis benne vagy a tesztelésben ;)

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
2022.12.26., hétf. 10:09
Shimano írta:
Hopp, ezt átugrottam, pedig fontos. Tehát nálad CD a forrás, és az Obelisk belső kártyája a dac. A Si3-ban gondolom v2.3 a kártya, az Si2 - ezek szerint, ahogy írod - kis kártyás. Lehet tudni, melyik v1… ?

Csak egy új elem van,az si3.A futómű a dt,aztán az erősítő,+az enigma 5.Az si2-ben 1.2-es kártya van,az si3-ban meg egy 2.1-es.Mondjuk így igaz hogy mondhatjuk hogy két új elem is van,az si3 + a nagykártya.Egy pár mozdulattal egy új elemmé is tehetném,lehet meg is teszem,kiskártyát még úgy sem próbáltam si3-ba.
Kevésnek,vagy szokatlannak tűnik a kimeneti jelszintje a nagykártyának az si-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shimano 2022.12.26., hétf. 10:40-kor.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

konok írta:
2022.12.25., vas. 23:14
Még nem dőlt el,csak egyszerűen nehezen kötök barátságot az új hangzásokkal
Én is váltottam (SI3 > Thesis), amiről írsz, az összes Heed-en belüli lépésnél hasonlóan éreztem, most is.
Hangerő tekintetében nem érzed úgy, hogy egyre feljebb kellene menned? Engem ez is kísért.
Na igen,ez is egy olyan pont ami szokatlan.Az si2-ben az 1.2-es kártya hangereje is teljesen másként működik mint az si3-ban a 2.1-es kártya.Utóbbi mintha erőltetné a minél nagyobb hangerőt ahhoz hogy jól essen.Az si2-nél ezt sem tapasztaltam.Már azon is agyalok hogy beleteszem a kiskártyát az si3-ba,már csak kíváncsiságból is.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Shimano írta:

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2281

Hozzászólás Szerző: cables »

alto írta:
2022.12.25., vas. 17:20

Ismert jelenség ez, ha sokáig élsz együtt egy készülékkel, a füled hozzászokik, rááll az adott hangzásra, és ezután egy másik készüléket bekötve - főleg ha az nem kategóriákkal jobb - egy ideig nem olyan komfortosan, idegenül hat a hangzása. El kell telnie egy kis időnek hogy hozzászokjon a füled, és megszeresd az új hangot.
A jobb hangzás nem hat idegenül.

konok
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 77

Hozzászólás Szerző: konok »

Még nem dőlt el,csak egyszerűen nehezen kötök barátságot az új hangzásokkal
Én is váltottam (SI3 > Thesis), amiről írsz, az összes Heed-en belüli lépésnél hasonlóan éreztem, most is.
Hangerő tekintetében nem érzed úgy, hogy egyre feljebb kellene menned? Engem ez is kísért.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK ! :)

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3158
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Shimano írta:
2022.12.25., vas. 16:43
mishow írta:
Shimano írta:
Még nem dőlt el,csak egyszerűen nehezen kötök barátságot az új hangzásokkal,és ez mindig is így volt.Most is azt érzem mintha egy gát lenne köztem és a hangzás közt,amit vagy én emelek,vagy a készülék,nem tudom,de ott van,és ameddig ez a gát át nem szakad,és nem tudok önfeledten lubickolni a zenei árban,addig az van ami most is.
Nem vagyok egy egyszerű eset. :D De ezt már átéltem többször is,pl akkor is mikor az első si2-est adta Zsolt,mert az sem tetszett egy ideig,és egy idő után szóltam is neki hogy én kérném inkább vissza azt a régebbi si-t amit beszámolt,de annak már csak a hűlt helye volt,mert oda adta közben másnak.Ezután az si2-vel végül is sikerült egy olyan barátságot kialakítanom,ami még most is tart,szóval korai még temetni ezt az si3-at,mert végül is tetszik,csak még nem tudom úgy élvezni is,ahogyan annak értelme is van..
Majd meglátjuk,időt adok neki,és remélem ledönteti velem azt a fránya akadályt is. :D
Ismert jelenség ez, ha sokáig élsz együtt egy készülékkel, a füled hozzászokik, rááll az adott hangzásra, és ezután egy másik készüléket bekötve - főleg ha az nem kategóriákkal jobb - egy ideig nem olyan komfortosan, idegenül hat a hangzása. El kell telnie egy kis időnek hogy hozzászokjon a füled, és megszeresd az új hangot. Lehet, hogy ez sose következik be, akkor mellényúltál.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
Shimano írta:

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Shimano írta:

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

BLX írta:
2022.12.23., pén. 17:41

@Mishow, @Shimano: Végül mindketten az Obelisk Si3 mellett döntöttetek? Önmagában vagy X2-vel?
Ha már gyűlt tapasztalat, még írhatnátok a miértekről.

Számomra egyértelmű volt már az első bekapcsolásnál, hogy X2-vel "jobb" és hasonlót olvastam egy külföldi review-ban is.
Nem jöttem még rá, hogy hangilag mi lehet a hátránya az X2-nek, ha egyáltalán van...? gondolkodik.gif
Ma visszakötöttem a tápot.Igaz hogy nincs még bejáratva az si3,ahhoz kéne még plusz egy hét legalább,de majd járódik így.
Az első benyomás ugyanazon a zenén szinte az mint az si2 esetében mikor azt tápoljuk.Több erő,dinamika,szélesebb sztereó kép,és egy dögösebb előadásmód.
Elsőre ez jött le most,jól szól,egyértelműen jobban is mint az si2 a táppal,csak egyelőre még mindig nem tud úgy hatni rám mint ahogyan az si2 tudott.Nem mozgat meg,és az emocionális hatások sem jönnek még át annyira.

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 580

Hozzászólás Szerző: Klaca »

iistván írta:
2022.12.23., pén. 17:20
Akkor én vagyok az egyik a 3-ból :rolleyes:
Haverom - szintén István - rendelt/vett egy Lagrange-Új-Envoy (Stradivarius?) párost már jó ideje Zsolttól. Remélem létrejött a dolog, a próba hallgatás óta egyikükkel sem beszéltem. Mindig invitál, hogy menjek el hozzá, de még nem jutottam el odáig. Valaki hallotta már ezt a komolyabb duót is esetleg?
(Őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy egy normál méretű dolgozószobában az x2-tlen si3 + enigma 5 -fogatot hajtva bárki vakaródzni kezdene, hogy valami jobbat akar. Egy ideje lustaságból (minden forrásomnak valami baja van) csak a youtube-ról hallgatok zenét (na jó átfolyatva egy allo digi-one-on és egy metrum octave-on, és előkapartam egy 8000 ft os toshiba dvd lejátszót, és néha ráengedek néhány cd-t is erről mint futóműről az octave-ra és az si-re), de tul. képpen az én igényeimet ez teljesen kielégíti még így is. Bár egy ideje olyan jellegű szellemi terhelésnek vagyok kitéve, hogy mást nem nagyon tudok csinálni - még olvasni sem -, egyedül a teljes szellemi hibernációban történő zenehallgatás maradt, de azért, hogy ez így is működik, asszem mégis főleg az si-enigma testvérpár a felelős. Biztos lehet valami ormótlan méretű, árú és kinézetű dolgot találni, amelyik egy 0.001 mm-es tűréshatárral beállított pozícióból, 1000000 Mb/sec felbontású anyagokat 'Mi a Q..A élet van?" formátumba átkódolva "érdekesebben" prezentál, ha "kicsontozzuk" a dologból a püspökfalatját és csak arra figyelünk, de ezt a sportot én tul. kép. még friss állapotban sem szoktam űzni... )

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”