trane írta: ↑2022.12.24., szomb. 12:21
Vinkler írta: ↑2022.12.24., szomb. 11:46
Jah, pont azt akartam kérdezni, hogy ez a balos hajtás nálatok a csapatnál mennyire jellemző? Utoljára ilyet a gyerekek tekerős gokartján láttam…
ha alaposabban megnézitek a képet, a lánc térben el van tolva 'hátrafelé' (a másik oldalra), úgyhogy csak a nagytányér van a bal oldalon, az épp' tekert kicsi a rendes helyén van, jobb oldalt

> okos

. mo
NNYuk a váltás elől kihívás lehet...
na várjálcsak egykomám. először én is így láttam, de ránagyítottam, de csak telefonon, így ezt nem feszgettem. de ez ettől bonyolultabb, mert a lánc valóban úgy tűnik, jobb oldalon van, viszont hátul valami váltószerű mintha lenne, de az fix, a hátsóváltó bowdenje mindent takar, tehát az fixen bal oldalon van. picassotól kérte kölcsön mikibá
(hogy okosat is mondjak, valsz a szöveg jobb elhelyezhetősége miatt valaki tükrözte az eredetit függöleges tengely mentén)
de nyugi Ati,értjük és köszönjük,csak évvégére lezsibbadtunk
lassan én is indulok családozni (unokaöcsinek két pénzestasakot csináltam. az egyikbe egy 50-est tettem, az megy a fa alá

)
míg nem dumálunk, mindenkinek boldog karit, búék meg még messze van

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu