Az biztos

Gyanús miért adja el. Lehet china és nem pontos...
Vagy az órákat nem adja... drága egy ilyen óra, ha pl japó...
Az biztos
Jöhet
a lánc meredekségéből 39 kb
Lehet náluk a kistányér is 53-as.
mégaz,de a greenek kistányéron sprintelnek síkon?
na várjálcsak egykomám. először én is így láttam, de ránagyítottam, de csak telefonon, így ezt nem feszgettem. de ez ettől bonyolultabb, mert a lánc valóban úgy tűnik, jobb oldalon van, viszont hátul valami váltószerű mintha lenne, de az fix, a hátsóváltó bowdenje mindent takar, tehát az fixen bal oldalon van. picassotól kérte kölcsön mikibá
ui: most nézem, fejhallgatója is van... nat king cole karácsonyi válogatást fülel, de nem fél a forgalomban, mert garmin radart kért karirarevox írta: ↑2022.12.24., szomb. 10:46Na,ezoszt egy elcseszett mikulancs. Alig van szakálla és nem hordóhasú. A bringa meg speckó. Az első agy pályakerékre hajaz, úgy 99,9%, de hátul van váltó + a hajtás baloldalon van. Szakítva a trendekkel, kb 19es szingó van rajta![]()
Najó, azér mari krisnás mindenkinek![]()
Na,ezoszt egy elcseszett mikulancs. Alig van szakálla és nem hordóhasú. A bringa meg speckó. Az első agy pályakerékre hajaz, úgy 99,9%, de hátul van váltó + a hajtás baloldalon van. Szakítva a trendekkel, kb 19es szingó van rajta
Ja. Nem árt előtte néhány versenykili. Kell egy-két verseny, belőni, hol vagyunk és tudni, mire kell ügyelni, figyelni. Jó lesz az
Elég korán rendezik. Mielőbb ki kell menni tekerni. Hátha korán jön a tavasz
Van itt azért, aki még szintén sokat edz.
Most nézem csak,milyen hülyeséget írtam:
ez ilyen
egyébként hol volt?? a lemezjátszóknál?tonee73 írta: ↑2022.12.20., kedd 23:52A gondolatmenet átkerült a helyére a bicajos topikba.Snipi írta: ↑2022.12.19., hétf. 10:19OFF! Azért pár éve (már pontos évszámra nem emlékszem) Fabio Aru - amikor még az UAE-nél tekert - a Campa szettes Colnago-t is szép sanzén beb@tta az árokba amikor harmadszor esett le róla a lánc ...Rock60 írta: ↑2022.12.18., vas. 08:28Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.![]()
Persze, az árnyalja képet, hogy ki mennyi időt tölt a bringa nyergében.
Én már kevesebbet.![]()
![]()
az ilyeneket hívom én motivációs videóknak, tetszik hogy a videó készítője is csak hümmögni tud..