Nem, ez eldőlt. Te is tudod, már csak győzködöd önmagad

Ma visszakötöttem a tápot.Igaz hogy nincs még bejáratva az si3,ahhoz kéne még plusz egy hét legalább,de majd járódik így.BLX írta: ↑2022.12.23., pén. 17:41
@Mishow, @Shimano: Végül mindketten az Obelisk Si3 mellett döntöttetek? Önmagában vagy X2-vel?
Ha már gyűlt tapasztalat, még írhatnátok a miértekről.
Számomra egyértelmű volt már az első bekapcsolásnál, hogy X2-vel "jobb" és hasonlót olvastam egy külföldi review-ban is.
Nem jöttem még rá, hogy hangilag mi lehet a hátránya az X2-nek, ha egyáltalán van...?![]()
Haverom - szintén István - rendelt/vett egy Lagrange-Új-Envoy (Stradivarius?) párost már jó ideje Zsolttól. Remélem létrejött a dolog, a próba hallgatás óta egyikükkel sem beszéltem. Mindig invitál, hogy menjek el hozzá, de még nem jutottam el odáig. Valaki hallotta már ezt a komolyabb duót is esetleg?

Igen, mondta is, hogy pár éve külföldön Dynoval közösen állítottak ki, és jól illettek egymáshoz.Gulka. írta: ↑2022.12.23., pén. 19:37Na végre!Alex_Aston írta: ↑2022.12.23., pén. 11:0327-étöl nálam lesz pár napig egy Lagrnge.
Ha valakit érdekel, milyen a Dynokkal, szívesen látom.
Zsolttal pont pár hónapja beszéltünk Dyno ügyben.
Kifejezetten ajánlotta a Heed erősítőket a Dynokhoz. (Régebben is megértették egymást)
Én egy másik irányba indultam el, de a Lagrange engem is lázba hozna.
Kiváncsian várom, hogy mennyire tetszik majd. Ha marad, akkor már csak jó kábelek kellenek.![]()

Na végre!Alex_Aston írta: ↑2022.12.23., pén. 11:0327-étöl nálam lesz pár napig egy Lagrnge.

Adjak kölcsön egy DA-t?Shimano írta: ↑2022.12.23., pén. 18:31
Meg attól is függhet hogy milyen a körítés.Nálam a dt,si3,enigma trió így a táp nélkül tűnik egy kerek egésznek első nekifutásra,de később mint írtam is,kipróbálom a táppal is.Az si2 nálam annyi hátránnyal indul,hogy nincs benne a nagy dackártya,egy da-val mindkét erősítő elött lehet nem érezném ennyire nyilvánvalónak az si3 jobb hangját.

Meg attól is függhet hogy milyen a körítés.Nálam a dt,si3,enigma trió így a táp nélkül tűnik egy kerek egésznek első nekifutásra,de később mint írtam is,kipróbálom a táppal is.Az si2 nálam annyi hátránnyal indul,hogy nincs benne a nagy dackártya,egy da-val mindkét erősítő elött lehet nem érezném ennyire nyilvánvalónak az si3 jobb hangját.mishow írta: ↑2022.12.23., pén. 18:11Én végül az Si3 mellett döntöttem, X2 nélkül.BLX írta: ↑2022.12.23., pén. 17:41@Mishow, @Shimano: Végül mindketten az Obelisk Si3 mellett döntöttetek? Önmagában vagy X2-vel?
Számomra egyértelmű volt már az első bekapcsolásnál, hogy X2-vel "jobb" és hasonlót olvastam egy külföldi review-ban is.
Nem jöttem még rá, hogy hangilag mi lehet a hátránya az X2-nek, ha egyáltalán van...?
Nincs előny vagy hátrány, nekem egyszerűen így kerek, az Enigma5-tel.
Az Si2 meg egyértelműen igényli az X2-t, de azt ugyanígy nem tudom szavakkal körbeírni, miért?
Az ok valahol a két Si eltérő tápolása körül lehet, de ez is csak spekuláció a részemről.
Igen, én is olvastam, hogy van aki meg az Si3 + X2 felállásra esküszik - azt hiszem, ez innentől tényleg ízlés dolga, és csak úgy lehet eldönteni, ha meghallgatja az ember.

Én végül az Si3 mellett döntöttem, X2 nélkül.BLX írta: ↑2022.12.23., pén. 17:41@Mishow, @Shimano: Végül mindketten az Obelisk Si3 mellett döntöttetek? Önmagában vagy X2-vel?
Nem jöttem még rá, hogy hangilag mi lehet a hátránya az X2-nek, ha egyáltalán van...?
Én most azt mondom hogy marad az si3,és le is rántom hamarosan az előlapról a fóliát róla.BLX írta: ↑2022.12.23., pén. 17:41
@Mishow, @Shimano: Végül mindketten az Obelisk Si3 mellett döntöttetek? Önmagában vagy X2-vel?
Nem jöttem még rá, hogy hangilag mi lehet a hátránya az X2-nek, ha egyáltalán van...?![]()

@Mishow, @Shimano: Végül mindketten az Obelisk Si3 mellett döntöttetek? Önmagában vagy X2-vel?mishow írta: ↑2022.12.23., pén. 11:36Mi azon az életszakaszon már túl vagyunkAlex_Aston írta: ↑2022.12.23., pén. 11:03És kinél enne nagyobb baj? Nálad, vagy asszonynál?
27-étöl nálam lesz pár napig egy Lagrnge.
Ha valakit érdekel, milyen a Dynokkal, szívesen látom.![]()
Igazán az van, hogy most járt készre az Si3, megszerettem és végre döntöttem az Si2/X2 vs Si3 kérdésben.
Mély fájdalommal tudatom, hogy az Si2 megy nemsokára piacra (sajnos nincs már sírós szmájli, mert akkor azt most idetenném).
Most nem keverném meg a kártyákat egy Lagrange-zsal.
Hamár-akkormár inkább az új Abacus![]()
![]()
de ne ugorjunk ekkorát előre

Engem érdekel nagyon, átugrom majd hozzád, igaz már hallottam, viszont kiváncsi vagyok a te Dynoiddal mit alkot...!Alex_Aston írta: ↑2022.12.23., pén. 11:03És kinél enne nagyobb baj? Nálad, vagy asszonynál?

Szerintem ott már bejön az, hogy "ennyiért már xy külföldit is vehetek, nem fogok magyart."alto írta: ↑2022.12.23., pén. 14:10Megerősítem, tényleg nagyon jó, Zsolték csúcsterméke, a forgalmuk tekintélyes részét a Lagrange adja. Ez a külföldi értékesítésre igaz, itthon kb. 3 db talált vevőre eddig, úgy tűnik a 2 milliós ár már elriasztja a magyar vevőket, pedig ennyiért vagy többért simán viszik a Luxmanokat, Sugdenek, Audio Research gépeket.

Kár..kicsit reménykedtem egy Győr környékében. Azért köszi.

Megerősítem, tényleg nagyon jó, Zsolték csúcsterméke, a forgalmuk tekintélyes részét a Lagrange adja. Ez a külföldi értékesítésre igaz, itthon kb. 3 db talált vevőre eddig, úgy tűnik a 2 milliós ár már elriasztja a magyar vevőket, pedig ennyiért vagy többért simán viszik a Luxmanokat, Sugdenek, Audio Research gépeket.

Merre van az arra? Bp?Alex_Aston írta: ↑2022.12.23., pén. 11:03
És kinél enne nagyobb baj? Nálad, vagy asszonynál?
Azt kellene megérteni, hogy egyfajta úton járunk, ami olykor leágazásokkal terhelt.trane írta: ↑2022.12.22., csüt. 20:19> https://pinkfishmedia.net/forum/threads ... rs.264046/
"Sound?
Absolutely fantastic. Another galaxy.
I think the 'transparency' what improved a lot.
Faster. Deeper. More living. Airy.
Overtones what I liked, have no any injuries.
And the 'musicality' - as I listen classical only - what I like a lot now.
So, in my set, toroid is a wrong way."![]()

Mi azon az életszakaszon már túl vagyunkAlex_Aston írta: ↑2022.12.23., pén. 11:03És kinél enne nagyobb baj? Nálad, vagy asszonynál?

Amennyiben? …vazze írta: ↑2022.12.23., pén. 11:16Nálam volt Lagrange, azóta sem merem felhívni Zsolt-ot.