Igen, mondta is, hogy pár éve külföldön Dynoval közösen állítottak ki, és jól illettek egymáshoz.Gulka. írta: ↑2022.12.23., pén. 19:37Na végre!Alex_Aston írta: ↑2022.12.23., pén. 11:0327-étöl nálam lesz pár napig egy Lagrnge.
Ha valakit érdekel, milyen a Dynokkal, szívesen látom.
Zsolttal pont pár hónapja beszéltünk Dyno ügyben.
Kifejezetten ajánlotta a Heed erősítőket a Dynokhoz. (Régebben is megértették egymást)
Én egy másik irányba indultam el, de a Lagrange engem is lázba hozna.
Kiváncsian várom, hogy mennyire tetszik majd. Ha marad, akkor már csak jó kábelek kellenek.![]()
Azért még nem kell senkinek hiú ábrándot kergetni, hogy a vonyító malac akkor most már biztosan megy a háztól.
Ahhoz nagyon, de nagyon nagyot kell alakítania nálam bárminek is, hogy ez a PM-11S1-et lecseréljem
Nem olyan rég hallgattam amúgy máshol Lagranget, közvetlen egy Obelisk mellett, és ott nem hagyott kétséget sem, hogy milyenek az erőviszonyok (nyilván az előbbi javára). Nem apró, mintha különbség volt, hanem számomra egyértelmű volt minden tekintetben, hogy miért kerül többe.
Most, amikor beszéltünk Zsolttal, jeleztem neki diszkréten, hogy az Obelisket igazából ki se szeretném itthon próbálni, csak a Lagranget.
Szóval az nem kérdés, hogy egy nagyon komoly erősítő. Kíváncsi vagyok én is, hogy mit hallok majd nálam belőle.