mégaz,de a greenek kistányéron sprintelnek síkon?
(merhogy ez nem hegymenet és nem is comblazító pozíció, hanem lendítő mégaz,de a greenek kistányéron sprintelnek síkon?
(merhogy ez nem hegymenet és nem is comblazító pozíció, hanem lendítő na várjálcsak egykomám. először én is így láttam, de ránagyítottam, de csak telefonon, így ezt nem feszgettem. de ez ettől bonyolultabb, mert a lánc valóban úgy tűnik, jobb oldalon van, viszont hátul valami váltószerű mintha lenne, de az fix, a hátsóváltó bowdenje mindent takar, tehát az fixen bal oldalon van. picassotól kérte kölcsön mikibá

ui: most nézem, fejhallgatója is van... nat king cole karácsonyi válogatást fülel, de nem fél a forgalomban, mert garmin radart kért karirarevox írta: ↑2022.12.24., szomb. 10:46Na,ezoszt egy elcseszett mikulancs. Alig van szakálla és nem hordóhasú. A bringa meg speckó. Az első agy pályakerékre hajaz, úgy 99,9%, de hátul van váltó + a hajtás baloldalon van. Szakítva a trendekkel, kb 19es szingó van rajta![]()
Najó, azér mari krisnás mindenkinek![]()
Na,ezoszt egy elcseszett mikulancs. Alig van szakálla és nem hordóhasú. A bringa meg speckó. Az első agy pályakerékre hajaz, úgy 99,9%, de hátul van váltó + a hajtás baloldalon van. Szakítva a trendekkel, kb 19es szingó van rajta
Ja. Nem árt előtte néhány versenykili. Kell egy-két verseny, belőni, hol vagyunk és tudni, mire kell ügyelni, figyelni. Jó lesz az
Elég korán rendezik. Mielőbb ki kell menni tekerni. Hátha korán jön a tavasz
Van itt azért, aki még szintén sokat edz.

Most nézem csak,milyen hülyeséget írtam:
ez ilyen

egyébként hol volt?? a lemezjátszóknál?tonee73 írta: ↑2022.12.20., kedd 23:52A gondolatmenet átkerült a helyére a bicajos topikba.Snipi írta: ↑2022.12.19., hétf. 10:19OFF! Azért pár éve (már pontos évszámra nem emlékszem) Fabio Aru - amikor még az UAE-nél tekert - a Campa szettes Colnago-t is szép sanzén beb@tta az árokba amikor harmadszor esett le róla a lánc ...Rock60 írta: ↑2022.12.18., vas. 08:28Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.![]()
Persze, az árnyalja képet, hogy ki mennyi időt tölt a bringa nyergében.
Én már kevesebbet.![]()
![]()
az ilyeneket hívom én motivációs videóknak, tetszik hogy a videó készítője is csak hümmögni tud..

A gondolatmenet átkerült a helyére a bicajos topikba.Snipi írta: ↑2022.12.19., hétf. 10:19OFF! Azért pár éve (már pontos évszámra nem emlékszem) Fabio Aru - amikor még az UAE-nél tekert - a Campa szettes Colnago-t is szép sanzén beb@tta az árokba amikor harmadszor esett le róla a lánc ...Rock60 írta: ↑2022.12.18., vas. 08:28Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.![]()
Persze, az árnyalja képet, hogy ki mennyi időt tölt a bringa nyergében.
Én már kevesebbet.![]()
Lassan felpróbálom
Ebbe beletrafáltál. Pont azért volt akkor kiakadva a kicsi szárd ember, mert nem cserélte ki a csapat neki elsőre a kerót, hanem tovább erőltették, hogy azzal menjen. Aztán amikor bevágta az árokba utána már kicserélték ...
Látod Revi, nem baj, ha híztál 16kg-t, akkor is felveheted az xs méretű mezed