ez ilyen

ez ilyen
egyébként hol volt?? a lemezjátszóknál?tonee73 írta: ↑2022.12.20., kedd 23:52A gondolatmenet átkerült a helyére a bicajos topikba.Snipi írta: ↑2022.12.19., hétf. 10:19OFF! Azért pár éve (már pontos évszámra nem emlékszem) Fabio Aru - amikor még az UAE-nél tekert - a Campa szettes Colnago-t is szép sanzén beb@tta az árokba amikor harmadszor esett le róla a lánc ...Rock60 írta: ↑2022.12.18., vas. 08:28Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.![]()
Persze, az árnyalja képet, hogy ki mennyi időt tölt a bringa nyergében.
Én már kevesebbet.![]()
![]()
az ilyeneket hívom én motivációs videóknak, tetszik hogy a videó készítője is csak hümmögni tud..
A gondolatmenet átkerült a helyére a bicajos topikba.Snipi írta: ↑2022.12.19., hétf. 10:19OFF! Azért pár éve (már pontos évszámra nem emlékszem) Fabio Aru - amikor még az UAE-nél tekert - a Campa szettes Colnago-t is szép sanzén beb@tta az árokba amikor harmadszor esett le róla a lánc ...Rock60 írta: ↑2022.12.18., vas. 08:28Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.![]()
Én már kevesebbet.![]()
Lassan felpróbálom
Ebbe beletrafáltál. Pont azért volt akkor kiakadva a kicsi szárd ember, mert nem cserélte ki a csapat neki elsőre a kerót, hanem tovább erőltették, hogy azzal menjen. Aztán amikor bevágta az árokba utána már kicserélték ...
Látod Revi, nem baj, ha híztál 16kg-t, akkor is felveheted az xs méretű mezed
OFF! Azért pár éve (már pontos évszámra nem emlékszem) Fabio Aru - amikor még az UAE-nél tekert - a Campa szettes Colnago-t is szép sanzén beb@tta az árokba amikor harmadszor esett le róla a lánc ...Rock60 írta: ↑2022.12.18., vas. 08:28Szerintem annyira nem.
Én már kevesebbet.
nah mind1...azért eret nem vágok..mert az alapötlet tetszik..hozzáteszem a mosógépet, mosogatógépet nem tudom elindítani, de a feleség sem hegeszt és füvet sem nyír, de respect az van
Zolikákat nem lehetne Eugénra változtatni...tudod szerkezt...töröl ..javít..robi20064 írta: ↑2022.12.15., csüt. 10:43Ezt konkretan a legtobb munkahelyen bevezetnem es akkor talan a Kummantos Pistikek meg a Nagyarcu Zolikak is jobban megertenek hogy mibol is keletkezik az o fizetesuk es azt ki(k)nek koszonhetik a sajat hozzaadott munkajukon kivul.AAttila írta: ↑2022.12.15., csüt. 10:35Olvastátok Valter Ati mit mesélt? Az egyik nap csoportokra osztották őket, vegyesen férfi-, női versenyzők,szerelők,pénzügyesek,stb. És a központot így kellett bejárniuk,minden osztály munkáját megismerni,hogy ezáltal jobban megismerik egymást,egymás munkáját, ezáltal jobban kialakul a tisztelet a másik, ill annak munkája iránt is. Na ezt nevezem profizmusnak.![]()
Mert az,hogy mindenkinek saját dietetikusa van, személyre szabott étrenddel, az már "csak" pénz kérdése![]()
De a reklámokat az algoritmus dobja, nem? Az meg böngészési szokások alapján személyre szóló.
Nemérteni madzsar, de valsz, csak szimplán vak vagyok, de nem értem, mit kell látnitrane írta: ↑2022.12.13., kedd 21:30ha netán ott balról az első vagy a második lenne a közreadás tárgya, érdekel a dologrevox írta: ↑2022.12.13., kedd 21:21Közreadom. Ismerősé, sose lehet tudni
https://bolha.testbike.hu/apro/hasznalt ... ado-449968![]()
![]()
![]()
![]()
![]()