az ilyeneket hívom én motivációs videóknak, tetszik hogy a videó készítője is csak hümmögni tud..

az ilyeneket hívom én motivációs videóknak, tetszik hogy a videó készítője is csak hümmögni tud..
A gondolatmenet átkerült a helyére a bicajos topikba.Snipi írta: ↑2022.12.19., hétf. 10:19OFF! Azért pár éve (már pontos évszámra nem emlékszem) Fabio Aru - amikor még az UAE-nél tekert - a Campa szettes Colnago-t is szép sanzén beb@tta az árokba amikor harmadszor esett le róla a lánc ...Rock60 írta: ↑2022.12.18., vas. 08:28Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.![]()
Persze, az árnyalja képet, hogy ki mennyi időt tölt a bringa nyergében.
Én már kevesebbet.![]()
Lassan felpróbálom
Ebbe beletrafáltál. Pont azért volt akkor kiakadva a kicsi szárd ember, mert nem cserélte ki a csapat neki elsőre a kerót, hanem tovább erőltették, hogy azzal menjen. Aztán amikor bevágta az árokba utána már kicserélték ...
Látod Revi, nem baj, ha híztál 16kg-t, akkor is felveheted az xs méretű mezed
OFF! Azért pár éve (már pontos évszámra nem emlékszem) Fabio Aru - amikor még az UAE-nél tekert - a Campa szettes Colnago-t is szép sanzén beb@tta az árokba amikor harmadszor esett le róla a lánc ...Rock60 írta: ↑2022.12.18., vas. 08:28Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.![]()
Persze, az árnyalja képet, hogy ki mennyi időt tölt a bringa nyergében.
Én már kevesebbet.
nah mind1...azért eret nem vágok..mert az alapötlet tetszik..hozzáteszem a mosógépet, mosogatógépet nem tudom elindítani, de a feleség sem hegeszt és füvet sem nyír, de respect az van
Zolikákat nem lehetne Eugénra változtatni...tudod szerkezt...töröl ..javít..robi20064 írta: ↑2022.12.15., csüt. 10:43Ezt konkretan a legtobb munkahelyen bevezetnem es akkor talan a Kummantos Pistikek meg a Nagyarcu Zolikak is jobban megertenek hogy mibol is keletkezik az o fizetesuk es azt ki(k)nek koszonhetik a sajat hozzaadott munkajukon kivul.AAttila írta: ↑2022.12.15., csüt. 10:35Olvastátok Valter Ati mit mesélt? Az egyik nap csoportokra osztották őket, vegyesen férfi-, női versenyzők,szerelők,pénzügyesek,stb. És a központot így kellett bejárniuk,minden osztály munkáját megismerni,hogy ezáltal jobban megismerik egymást,egymás munkáját, ezáltal jobban kialakul a tisztelet a másik, ill annak munkája iránt is. Na ezt nevezem profizmusnak.![]()
Mert az,hogy mindenkinek saját dietetikusa van, személyre szabott étrenddel, az már "csak" pénz kérdése![]()
De a reklámokat az algoritmus dobja, nem? Az meg böngészési szokások alapján személyre szóló.
Nemérteni madzsar, de valsz, csak szimplán vak vagyok, de nem értem, mit kell látnitrane írta: ↑2022.12.13., kedd 21:30ha netán ott balról az első vagy a második lenne a közreadás tárgya, érdekel a dologrevox írta: ↑2022.12.13., kedd 21:21Közreadom. Ismerősé, sose lehet tudni
https://bolha.testbike.hu/apro/hasznalt ... ado-449968![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ismerős. Ha a meló leszív, nehéz felülni. Most megmakacsoltam magam és meló vége előtt kb félórával próbálom elengedni, meg a napi célokat elöre belőni és nem akarok kész lenni 3napi melóval 1nap alattlacee írta: ↑2022.12.11., vas. 19:40Nem is tekerek már pár hete,futottam párszor, az sem azóta…most már meg kellene emberelni magam,mindig az van,hogy majd holnaptól…..2 kg. feljött azóta,még nem lenne késő.Habár a munkahelyi xarságok sajnos mostanában lefárasztanak…revox írta: ↑2022.12.11., vas. 17:28Első 4-5 nap kemény volt, de pont itthon voltam, így elviselhetőbb. Most csak macskaadagok férnek be... de most látom, mennyivel többet ettem, mint kell. Annyit toltan, mint amikor tekertem rendesen. Kb felét se eszem most, azt is sokkal soványabbat és nincs kóla. Nem embernek való![]()
Nem is tekerek már pár hete,futottam párszor, az sem azóta…most már meg kellene emberelni magam,mindig az van,hogy majd holnaptól…..2 kg. feljött azóta,még nem lenne késő.Habár a munkahelyi xarságok sajnos mostanában lefárasztanak…revox írta: ↑2022.12.11., vas. 17:28Első 4-5 nap kemény volt, de pont itthon voltam, így elviselhetőbb. Most csak macskaadagok férnek be... de most látom, mennyivel többet ettem, mint kell. Annyit toltan, mint amikor tekertem rendesen. Kb felét se eszem most, azt is sokkal soványabbat és nincs kóla. Nem embernek való![]()
Első 4-5 nap kemény volt, de pont itthon voltam, így elviselhetőbb. Most csak macskaadagok férnek be... de most látom, mennyivel többet ettem, mint kell. Annyit toltan, mint amikor tekertem rendesen. Kb felét se eszem most, azt is sokkal soványabbat és nincs kóla. Nem embernek való