Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Szombaton csináltam a görgőn 3(10×45mp)330w pihi 2m15mp K3, vasárnap nyomtam 100 kilit, utána délután-estefelé folyamatosan kaját kerestem, hogy mit tudnék megenni.
mondjuk szombaton rögtön ittam egy adag fehérjét.

Lassan felpróbálom

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Re: Lemezjátszó
Ebbe beletrafáltál. Pont azért volt akkor kiakadva a kicsi szárd ember, mert nem cserélte ki a csapat neki elsőre a kerót, hanem tovább erőltették, hogy azzal menjen. Aztán amikor bevágta az árokba utána már kicserélték ...
Állítólag a mai elektromosan vezérelt váltók már " tudják " hol a határ mechanikus akadály nélkül is, és nem tolják túl a láncot véletlenül sem.
Mondjuk, nekem mindig sikerült úgy beállítani a hagyományos váltós Cannondale montimat, hogy soha nem dobta le a láncot.
Igaz, nálam nincs is olyan kínzásnak kitéve a mechanika.
Mondjuk, nekem mindig sikerült úgy beállítani a hagyományos váltós Cannondale montimat, hogy soha nem dobta le a láncot.
Igaz, nálam nincs is olyan kínzásnak kitéve a mechanika.

Mindenhol akadnak / szerelői / hibák.
Vagy a váltóhatároló pontatlan végállási beállítása, vagy egy kis ütésből származó deformáció miatt is előfordulhat az ilyesmi.
Mikor először ledobta neki, bringát kellett volna cserélnie.
Vagy a váltóhatároló pontatlan végállási beállítása, vagy egy kis ütésből származó deformáció miatt is előfordulhat az ilyesmi.
Mikor először ledobta neki, bringát kellett volna cserélnie.
(mondjuk képet be ne tegyél róla
)
Látod Revi, nem baj, ha híztál 16kg-t, akkor is felveheted az xs méretű mezed

(mondjuk képet be ne tegyél róla

- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4992
Nem értem a spanyolt, nem tudom , mire kellett figyelni.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
OFF! Azért pár éve (már pontos évszámra nem emlékszem) Fabio Aru - amikor még az UAE-nél tekert - a Campa szettes Colnago-t is szép sanzén beb@tta az árokba amikor harmadszor esett le róla a lánc ...Rock60 írta: ↑2022.12.18., vas. 08:28Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.![]()
Persze, az árnyalja képet, hogy ki mennyi időt tölt a bringa nyergében.
Én már kevesebbet.

nah mind1...azért eret nem vágok..mert az alapötlet tetszik..hozzáteszem a mosógépet, mosogatógépet nem tudom elindítani, de a feleség sem hegeszt és füvet sem nyír, de respect az van

"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Zolikákat nem lehetne Eugénra változtatni...tudod szerkezt...töröl ..javít..robi20064 írta: ↑2022.12.15., csüt. 10:43Ezt konkretan a legtobb munkahelyen bevezetnem es akkor talan a Kummantos Pistikek meg a Nagyarcu Zolikak is jobban megertenek hogy mibol is keletkezik az o fizetesuk es azt ki(k)nek koszonhetik a sajat hozzaadott munkajukon kivul.AAttila írta: ↑2022.12.15., csüt. 10:35Olvastátok Valter Ati mit mesélt? Az egyik nap csoportokra osztották őket, vegyesen férfi-, női versenyzők,szerelők,pénzügyesek,stb. És a központot így kellett bejárniuk,minden osztály munkáját megismerni,hogy ezáltal jobban megismerik egymást,egymás munkáját, ezáltal jobban kialakul a tisztelet a másik, ill annak munkája iránt is. Na ezt nevezem profizmusnak.![]()
Mert az,hogy mindenkinek saját dietetikusa van, személyre szabott étrenddel, az már "csak" pénz kérdése![]()

Olvastátok Valter Ati mit mesélt? Az egyik nap csoportokra osztották őket, vegyesen férfi-, női versenyzők,szerelők,pénzügyesek,stb. És a központot így kellett bejárniuk,minden osztály munkáját megismerni,hogy ezáltal jobban megismerik egymást,egymás munkáját, ezáltal jobban kialakul a tisztelet a másik, ill annak munkája iránt is. Na ezt nevezem profizmusnak.
Mert az,hogy mindenkinek saját dietetikusa van, személyre szabott étrenddel, az már "csak" pénz kérdése

Mert az,hogy mindenkinek saját dietetikusa van, személyre szabott étrenddel, az már "csak" pénz kérdése

Hol van ez az algoritmus?

Houston, we have a problem
Trane böngészési szokásai miatt nekem is melltartós lányok vannak a monitoron.....ki érti ezt. ki érti ezt..én nem!

Trane böngészési szokásai miatt nekem is melltartós lányok vannak a monitoron.....ki érti ezt. ki érti ezt..én nem!
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4992
De a reklámokat az algoritmus dobja, nem? Az meg böngészési szokások alapján személyre szóló.

Nemérteni madzsar, de valsz, csak szimplán vak vagyok, de nem értem, mit kell látnitrane írta: ↑2022.12.13., kedd 21:30ha netán ott balról az első vagy a második lenne a közreadás tárgya, érdekel a dologrevox írta: ↑2022.12.13., kedd 21:21Közreadom. Ismerősé, sose lehet tudni
https://bolha.testbike.hu/apro/hasznalt ... ado-449968![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1260
Ha esetleg valaki "lerúgott"
használt bringá(ka)t szeretne venni: https://www.catawiki.com/en/a/704549?ut ... gn=ltl-tjv

Ismerős. Ha a meló leszív, nehéz felülni. Most megmakacsoltam magam és meló vége előtt kb félórával próbálom elengedni, meg a napi célokat elöre belőni és nem akarok kész lenni 3napi melóval 1nap alattlacee írta: ↑2022.12.11., vas. 19:40Nem is tekerek már pár hete,futottam párszor, az sem azóta…most már meg kellene emberelni magam,mindig az van,hogy majd holnaptól…..2 kg. feljött azóta,még nem lenne késő.Habár a munkahelyi xarságok sajnos mostanában lefárasztanak…revox írta: ↑2022.12.11., vas. 17:28Első 4-5 nap kemény volt, de pont itthon voltam, így elviselhetőbb. Most csak macskaadagok férnek be... de most látom, mennyivel többet ettem, mint kell. Annyit toltan, mint amikor tekertem rendesen. Kb felét se eszem most, azt is sokkal soványabbat és nincs kóla. Nem embernek való![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
Nem is tekerek már pár hete,futottam párszor, az sem azóta…most már meg kellene emberelni magam,mindig az van,hogy majd holnaptól…..2 kg. feljött azóta,még nem lenne késő.Habár a munkahelyi xarságok sajnos mostanában lefárasztanak…revox írta: ↑2022.12.11., vas. 17:28Első 4-5 nap kemény volt, de pont itthon voltam, így elviselhetőbb. Most csak macskaadagok férnek be... de most látom, mennyivel többet ettem, mint kell. Annyit toltan, mint amikor tekertem rendesen. Kb felét se eszem most, azt is sokkal soványabbat és nincs kóla. Nem embernek való![]()
Első 4-5 nap kemény volt, de pont itthon voltam, így elviselhetőbb. Most csak macskaadagok férnek be... de most látom, mennyivel többet ettem, mint kell. Annyit toltan, mint amikor tekertem rendesen. Kb felét se eszem most, azt is sokkal soványabbat és nincs kóla. Nem embernek való

halfnote.hu
halfnote.hu
Majd felhívom Zsuzsit, hogy ha végeztél, keverje össze újrarevox írta: ↑2022.12.11., vas. 12:52Ááá, nincs nasi. Vasfegyelem vaneste jár egy kis ropi .. nem egyszerű ez, ha soha életedben nem kelllett megszorításokat hozni
de egyelőre megy. De kell a pótcselekvés.. Zoknikat párosítottam. Kb 30pár hosszút sikerült, mégennyi nyári hever az ágyra öntve. Sok az egyforma,de nem egyidősek, így válogatni kell kopottság szerint. Kegyetlen az èlet
![]()
![]()