robi20064 írta: ↑2022.12.17., szomb. 20:51
fererencz írta: ↑2022.12.17., szomb. 20:35
wittao írta: ↑2022.12.17., szomb. 20:22
Peldat kertem toled, mi az az 1x aru cucc, amit 10x aruval hasonlitva nem hallasz kulonbseget. En semmit nem allitottam, csak kerdeztem a te allitasodra…
Itt vannak a példák, vissza sem kell lapozni. Utolsó írásaim is erről szólnak.
Egyszerűen írd le, hová akarsz kilyukadni.
Tőled még továbbra sem kaptam meg azt, ami az ellenkezőjét igazolná.
….
..
Az eredeti hozzaszolasnal sem azt irta Andras hogy NINCS kulonbseg a ket fules kozott, hanem azt hogy a Panasonic-al is elvezni tudja az iPad/YT-bol kapott hangot.
Köszi Robi, látom Te érted a kérdésem, a problémát, hogy én mit nem értek….
Szóval, arra szeretnék rájönni, hogy:
Egyszer fejleszteni kellett a fejhallgatós láncomat, mert az erősítő nem volt elég jó, aztán a fejhallgató nem volt elég jó, aztán persze kellett egy jobb dac. Így régóta elégedetten hallgatom a fejes rendszert, Teac VRDS futómű, Esoteric D70 dac, Vio v281- es erősítő, Meze Empyrien fejes.
Máskor meg elalvás előtt kényelmi szempontok által vezérelve, ipad, you tube videok, fejes kimenetre rádugtam a Mezet, úgy is jól szólt. Persze féltem a fejest, hogy ha elalszom benne és ráfekszem, stb., szóval akkor elealvás előtt inkább a Panasonic 010 fejessel hallgatom, abban nyugodtan elalszom, azt nem féltem.
A hangban van különbség, azt hallom. Nyilván elég jelentős a különbség, az egyik fejes 3000 Ft, a másik 3000 Euro volt. Azt nem értem, hogy régebben egy hifishow után hazamentem, és egy hétig nem tudtam a saját cuccom hallgatni, annyira zavart a különbség.
A különbséget most is hallom, csak nem zavar, hogy egy mp3 szintű you tube videot hallgatok egy 3000 Ft- os fejessel, a nagyságrendekkel jobb lánc hallgatása után egy nappal, és miért nem zavar, miért nincs hiányérzetem? Ennek mi lehet az oka? Érzelmi, hangulati, vagy fáradtság, vagy mit gondoltok?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.