Lajos1966 írta: ↑2022.12.16., pén. 13:36
Esetleg Bubble Upnp?
Ez egy android app.Van ingyenes és fizetős (kb.1000 Ft) verziója.Személy szerint a fizetős jobban megéri.
Én Pio N50A-hoz használom.Megy a pc-ről (Foobar),megy a Tidal és a telón lévő nem kis zenetár tökletesen.
Köszönöm, utána nézek és holnap kipróbálom!
Ma ismét szaladtam pár kört de nem megy!
Tehát a Sztímmedzsik csak köröz de nem leli a készüléket (se lan, se wifi) semelyik készüléket kiválasztva.
Próbáltam úgy hogy éppen ment lejátszás, hátha akkor megleli ha már van adatforgalom, de nem!
Ha távval elindítok mondjuk egy mappa tartalmát (pl egy album, válogatás) akkor tovább léptetni és pl hangerőt változtatni tudok a Connect appal,, sőt még a szerver progiban is tudok keresni, meg is nyitja a könyvtárakat, mappákat, de elindítani nem indít el sennit, és ennyi!
Tehát olyan mintha valamiért a Connect app nem lenne kompatibilis a készülékkel.
Próbáltam több droiddal (más más rendszer) de nem megy se régebbin, sem droid 11-en.
Kicsit megkergettem és érdekes módon semmi langyosodás nem volt több óra zenehallgatás után sem (volt hogy majdnem teljes hangerőn ment, de itt már torzítás tapasztalható).
Köszönöm a segítséget és továbbra is várom az ötleteket, tapasztalatokat!