A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
CD/kazetta tárolás egy lehetséges megoldása...
Az LP-k még felkészülnek.
3F0D8068-C1C7-4F9F-B709-4A537159F868.jpeg
A magasak alatt az vmi utólagos terelő?
gyári...
ez van ezeknél.
(netes pix)
2ImBRRw__99354.jpg
twttr.JPG
Azt meg szabad kérdezni, hogy a hangváltóban lévő elkókat ki kellett-e már cserélni? Nekem is régi B&W-im vannak (P6 és 630i) és azokban már ki kellett cserélni, mert kiszáradtak és/vagy elfolytak 25 év alatt.
Nem is értem, hogy miért rakott kb. 2000-ig a B&W elkókat a hangváltóba. Biztos nem spórolásból mert a méregdrága Mátrix 800-ba (az a 2 méter magas monstrum) is az van.
igy verjenek át mindenkit...a hangszedő M97B,a tű(eredeti N97B) ...és kúpos ...találtam hozzá NOS N97ED-ét,valahol a Mikúlás szánkóján utazik már felém
Ha valaki pár hónapja azt mondja, hogy cseréljem le az álló dobozokat valami p*csa polcsugárzóra, kiröhögtem volna.
Aztán most, 23 év kizárólag álló dobozok után (igaz, csak 3 féle volt összesen) tessék....
Ha valaki pár hónapja azt mondja, hogy cseréljem le az álló dobozokat valami p*csa polcsugárzóra, kiröhögtem volna.
Aztán most, 23 év kizárólag álló dobozok után (igaz, csak 3 féle volt összesen) tessék....
20221124_221127.jpg
Van, hogy úgy érzed:
Mekkora egy hülye vagy. És tényleg.
Kedves fórumtársak!
Ez a topik nem arra való, hogy más cuccát távolról fikázzuk.
Kérlek tartsátok magatokat ehhez, és a topik címéhez.
A “malacfikázós” szál átkerült az off-ba , ott lehet folytatni…
Teljesen jogos! Nyilván azért osztunk meg saját dolgokat, mert élvezzük, örülünk neki(k).
És nem azért, hogy bárki belerondítson az örömünkbe, még ha neki nem is jön be az a cucc éppen!
Sem a hozzászólás, sem az értékelés nem kötelező
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Ha adnák, akkor elfogadnám, csak hozzák is be a helyére.
Biztos nem szólhat rosszul a Tannoy Westminster, de ez a design nem az ízlésvilágom. A Tannoy Royal Kingdom inkább, de mindkettőhöz gizda a pénztárcám.
4 izmos gyerek fogalkozott vele..btto 260/270kg ,darabonként ...Westminster nekem nem gyere,speckó szerint jó az átvitele (első oktáv),van egy nagyon határozott,számomra már felesleges mélytartománya,ami engem zavar,annak ellenére hogy egy ASR Emitter II exclusive-vel használva (magas érzékenység+2x250W/8Ohm/2x500/4Ohm) nem gyere be...volt kisebb ASR a rendszeremben (Emitter I),nem az a mélytartományban dúsitott hangzásvilág,puskapor száraz,német,preciz hang ...Kingdom sorozat nem ,nem az eredeti koncepció...esetleg FSM,innét ered a D sorozat ötlete is (talán)...
Csatolmányok
IMG-a29f5ac63ddc41bbf012f3720aa007e2-V.jpg (221.64 KiB) Megtekintve 3713 alkalommal