Köszi szépen

(majdnem vért pisiltem, mire megtaláltam, hogyan kell kikapcsolni… lehet, nem tudnám megismételni :) )
Köszi szépen
ROoN radiot kapcsold ki
Azért nem annyira ördöngös beállítani.suminator968 írta: ↑2022.12.10., szomb. 16:24Ettől féltemalto írta: ↑2022.12.10., szomb. 16:19Működik az, csak az otthoni routeren a megfelelő port fowardingot be kell állítani.suminator968 írta: ↑2022.12.10., szomb. 16:16
Update!
Persze hogy működött, wifi-n![]()
Mobilneten csönd van![]()
![]()
Szerinted van létjogosultsága ennek a dolognak, ti hallotok különbséget mondjuk Tidal apphoz képest?
Ettől féltemalto írta: ↑2022.12.10., szomb. 16:19Működik az, csak az otthoni routeren a megfelelő port fowardingot be kell állítani.suminator968 írta: ↑2022.12.10., szomb. 16:16Update!suminator968 írta: ↑2022.12.10., szomb. 15:37Hali. Kicsit el voltam veszve az idén, az év végi Roon akcióval tértem vissza. Roon Arc. Elsőre elindult, meg is lepődtem, aztán pár órácskára bele is feledkeztem. Nekem elsőre bejövős, IPhone-Sony Wh 1000XM5-el. Nem röhög, muszály, hogy melóban is legyen korrekt zene. :)
Ti láttok benne értelmez? Van aki próbálta már füles erősítős kombóval, lehet, van értelme?![]()
Működik az, csak az otthoni routeren a megfelelő port fowardingot be kell állítani.suminator968 írta: ↑2022.12.10., szomb. 16:16Update!suminator968 írta: ↑2022.12.10., szomb. 15:37Hali. Kicsit el voltam veszve az idén, az év végi Roon akcióval tértem vissza. Roon Arc. Elsőre elindult, meg is lepődtem, aztán pár órácskára bele is feledkeztem. Nekem elsőre bejövős, IPhone-Sony Wh 1000XM5-el. Nem röhög, muszály, hogy melóban is legyen korrekt zene. :)
Ti láttok benne értelmez? Van aki próbálta már füles erősítős kombóval, lehet, van értelme?![]()
Update!suminator968 írta: ↑2022.12.10., szomb. 15:37Hali. Kicsit el voltam veszve az idén, az év végi Roon akcióval tértem vissza. Roon Arc. Elsőre elindult, meg is lepődtem, aztán pár órácskára bele is feledkeztem. Nekem elsőre bejövős, IPhone-Sony Wh 1000XM5-el. Nem röhög, muszály, hogy melóban is legyen korrekt zene. :)
250.000 szamot huztam be most (vegyes felvagott 16/44.1 .flac-tol a DSD256-ig) Audirvanaba es JRiverbe minden gond nelkul Synology NAS-okrol (egy regi DS213J es egy 920+).
Anno nekem a Roonnal volt hasonló bajom: NAS-ról nagyon nem tudta beolvasni, befagyott stb., olvasás közben tudod monitorozni a NAS terheltségét?
Nekem símán tudja, ahonnan beolvasod az a gépben van vagy külön?tsilver2 írta: ↑2022.12.04., vas. 11:24Audirvana-hoz szeretném hozzáadni a 120.000 darabos könyvtárakat, de olyan 90.000 körül kiakad és soha többet nem indul el, volt már uninstall részenként hozzáadás, regtisztítás. stb. Van valakinek ilyesmi tapasztalata vagy tud db korlátról. Roon ezt simán tudja
Boven, eloszor a macmini megy el es meg amugy sem kaphato az i9. :)wittao írta: ↑2022.11.26., szomb. 17:20Minden megvan hozza, mar csak az ido hianyzik :)tottyi írta: ↑2022.11.26., szomb. 08:38Legyszi ki tudnad probalni a Ryzen-el, hogy egy fullos 4k filmet szaggatas nelkul le-e jatszik HDR 10bit-ben? Joval olcsobb mint egy Intel bar meg. T verziot nem lehet nalunk kapni, nemtudom mennyibe fog kerulni. Ez az amd viszotn 60 wattot fogyaszt az Intel meg 30-at. De az AMD 140 euro. :) Bar en orok eletemben Intel-es voltam, nemtudom milyen lehet zenere az AMD.wittao írta: ↑2022.11.23., szer. 14:43
Szia,
itt egy MZperX által tervezett LPSU, ami kifejezetten FC10-hez van:
https://luxoraudio.hu/index.php/aruhaz/ ... -18-detail
Nekünk is van/volt hasonló megoldásunk, de már abbahagytuk a DIY vonal gyártását.
Ha videos mindenest szeretnél, szerintem érdemes elgondolkodnod AMD vonalon inkább. Bejáratási fázisban nekem elég kemény hang volt zenén, majd 200-250 óra után nagyon kellemes lágy hangja lett egy Ryzen 5 2400G-nek.
Most építek ugyanazon tápunkra alapozva a napokban egy Ryzen 7 5600G-t, itt jóval erősebb a videokártya, felmossa a padlót a 13th Gen integrált Intel 770-essel is.
Ebben a videokártyának lehet adni extra feladatokat (MadVR), de a felkonfigolásához valamilyen szakértőt kell igénybevenni.
Szerintem 1-2 heten belul leszek kesz vele, remelem meg belefer Neked idoben.
Minden megvan hozza, mar csak az ido hianyzik :)tottyi írta: ↑2022.11.26., szomb. 08:38Legyszi ki tudnad probalni a Ryzen-el, hogy egy fullos 4k filmet szaggatas nelkul le-e jatszik HDR 10bit-ben? Joval olcsobb mint egy Intel bar meg. T verziot nem lehet nalunk kapni, nemtudom mennyibe fog kerulni. Ez az amd viszotn 60 wattot fogyaszt az Intel meg 30-at. De az AMD 140 euro. :) Bar en orok eletemben Intel-es voltam, nemtudom milyen lehet zenere az AMD.wittao írta: ↑2022.11.23., szer. 14:43Szia,tottyi írta: ↑2022.11.23., szer. 14:11Hi, van olyan analog tapegyseg amit a Streacom FC10-hez terveztek es barki bele tudja epiteni egy tetszologes konfiguraciohoz es ami zajtalan meg mukodes kozben is (marmint a tapegyseg)?
Tervezek egy Intel i9 13900T processzoros audio/video playert es ehez kene.
itt egy MZperX által tervezett LPSU, ami kifejezetten FC10-hez van:
https://luxoraudio.hu/index.php/aruhaz/ ... -18-detail
Nekünk is van/volt hasonló megoldásunk, de már abbahagytuk a DIY vonal gyártását.
Ha videos mindenest szeretnél, szerintem érdemes elgondolkodnod AMD vonalon inkább. Bejáratási fázisban nekem elég kemény hang volt zenén, majd 200-250 óra után nagyon kellemes lágy hangja lett egy Ryzen 5 2400G-nek.
Most építek ugyanazon tápunkra alapozva a napokban egy Ryzen 7 5600G-t, itt jóval erősebb a videokártya, felmossa a padlót a 13th Gen integrált Intel 770-essel is.
Ebben a videokártyának lehet adni extra feladatokat (MadVR), de a felkonfigolásához valamilyen szakértőt kell igénybevenni.
Most éppen Qobuzulok :) Azon kerestem Audirvanával, sikerrel.
Bevallom, némileg meglepne, ha az Audirvanában tudnánk Tidal tartalomban kiadóra keresni, mikor még a saját Tidal alkalmazás sem támogatja, de hát vannak Földön és Égen dolgok, ugye ...
Benéztem, bocsánat! Beírtam a Roon keresőbe a Universal-t, aztán a Columbia-t és mindegyikre talált sok száz kiadványt, ez vezetett félre. Ám jobban megnézve csak azokat listázza konkrétan, amik a saját gyűjteményemben (My Albums) megtalálhatóak, akár off-line, akár on-line. A gyűjteménybe nem mentett streaming találatokat valamiért nem listázza, pedig a szolgáltatók adatbázisában ott van az adat, látható a kiadványok infói között is, a találatok számát is látjuk a keresőben, csak valamiért nem lehet őket listázni.
Köszi! Kár, mert az Audirvanával működik, úgy, ahogy Fapaci mondja… Roon-nal sajnos nem, és azt hittem, lesz valami megoldás, hogy egy adott kiadó kiadványai között keresgéljek. Vannak kedvenc kiadóim…
Értem, de azt hogy? Mert ha csak beírom a keresőbe a kiadó nevét, akkor nem hozza… csak az albumcímekre, előadókra keres rá, kiadóra nem. Tidal/Qobuz esetén. Vagy valmit elbaltáztam…