Ezt lehet ide kellett volna írnod
viewtopic.php?f=104&t=4592

Most kb. mindenki mindenkit közellenségnek lát, részemről egy kis fricska poén volt a PCFTT-KP- írta: ↑2022.12.05., hétf. 11:33Nem azt írtam szó szerint, hogy átcsomagolás. Ott van, hogy "némi módosítás". Csupán azon agyaltam, hogy vajon megérheti-e a sokszoros felárat a standard modellhez képest a Theatron. Nyújt-e annyival többet. El lehetett volna normálisan beszélgetni erről. Volna..

Oly képletesen írtad, rögtön eszembe is jutott ez

Nem azt írtam szó szerint, hogy átcsomagolás. Ott van, hogy "némi módosítás". Csupán azon agyaltam, hogy vajon megérheti-e a sokszoros felárat a standard modellhez képest a Theatron. Nyújt-e annyival többet. El lehetett volna normálisan beszélgetni erről. Volna..

Itt parádéztatok a pro cinema fiúk titkos társaság tagjaival, hogy devil-k topicjába páran le mertünk írni a véleményünket, ami mögött van legalább némi saját tapasztalat.

Egészen biztosan így van, ezekben is kb. ugyan úgy néz ki a mély és biztosan átverés-KP- írta: ↑2022.11.30., szer. 13:40Nekem ennél a Theatron vonalnál az kétséges csak, hogy szerintem jó eséllyel valamelyik kisebbik mozis modelljeiket árulják némi módosítással sokszoros áron. Ez pl. az SCR 412-es modell:
Nem csodálkoznék, ha fele, vagy akár harmadáron megvehető lenne, mint a Theatron.

Ja, elég drága, 9000 Eur az 5.1,

Nekem ennél a Theatron vonalnál az kétséges csak, hogy szerintem jó eséllyel valamelyik kisebbik mozis modelljeiket árulják némi módosítással sokszoros áron. Ez pl. az SCR 412-es modell:

Alapvetően szerintem nagyon korrekt az ukrán hangszóró/hangfal vonal, mindig is az volt, amikor foglalkoztam hangosítással meglepő minőségű cuccokat gyártottak a nevesebb márkák töredékéért, mára ez valamennyire változott, felzárkóztak árakban, de szerintem ez a mostani cucc sem a pro belépő vonalat képviseli, inkább ennek a vetélytársa:DeLorean írta: ↑2022.11.30., szer. 11:52Amikor indult a "mozim", a MagCinema lett volna a JBL-en kívül, amit szerettem volna vásárolni.thxfan írta: ↑2022.11.30., szer. 11:32https://mag-cinema.com/mag-theatron
Érdemes a facebook-on is szétnézni, van pár ilyen szettből épített szoba:
https://www.facebook.com/mag.theatron/
Sajnos egy szub szállítási díja 100 ezer forint lett volna. Csak egy szub.
Mivel ukrán cég - működik rendesen? Minden OK velük? Manapság ezt nem lehet tudni.
![]()

A Mag Theatron szériát egy német cég árulja, kifejezetten az ő kérésükre készíteti a Mag. Gondolom mivel német cég, van lóvé és raktárkészlet és nem egyesével készíti nekik a gyártó.DeLorean írta: ↑2022.11.30., szer. 11:52Amikor indult a "mozim", a MagCinema lett volna a JBL-en kívül, amit szerettem volna vásárolni.thxfan írta: ↑2022.11.30., szer. 11:32https://mag-cinema.com/mag-theatron
Érdemes a facebook-on is szétnézni, van pár ilyen szettből épített szoba:
https://www.facebook.com/mag.theatron/
Sajnos egy szub szállítási díja 100 ezer forint lett volna. Csak egy szub.
Mivel ukrán cég - működik rendesen? Minden OK velük? Manapság ezt nem lehet tudni.
![]()

Én nagyon szeretem a programot, azóta amióta újra belemerültem a használatába, vagyis a képalkotási oldalt is kezelésbe vettem, szívesebben nézek széles vigyorral az arcomon, filmeket.Ami nincs a pc-n az az NLS, és nemsokára lesz FI is. Amit a pc-sek nem kapnak meg valószínű.
Nincs időkorlát, ellenben van folyamatos fejlesztés. Hála a pc-s beta teszterekenek... (nekünk, vagyis a nagyon profi amerikai kollégáknak. Én csak lelkes felhasználó vagyok)

Az envy gondozásmentes. Talán ez a legnagyobb fegyvertény. Mondhatnám smart-nak, vagyis inkább egyszerűnek a kezelőfelületét. Nem csak a pc-n fellelhető fájlokat tudod lejátszani vele, hanem külső forrásból is működik. Legyen az appleTV, fireStick, vagy bármi streamer, vagy akár oppo...Rp526 írta: ↑2022.11.21., hétf. 16:20Az Envy mennyivel tud többet mint a free szoftver? Azt tudom, hogy jelenleg a PC 7.1-re van korlátozva még egy ideig, de ezen kívül ha vki megelégszik a 7.1-el a sima ingyenes madVR egy bika GPU-val ugyan ezt a szintet hozza, nem? Láttam az Envy-ben ilyen fancy feliratkezelést, meg skálázási dolgokat, ezeket nem használom PC-n így nem tudom tudja e az ingyenes változat. Sajnos a hardver ha jól tudom nem hozható nyilvánosságra, de külföldi fórumokon utaltak rá, hogy egy 2080 körüli kártya elég lehet. + amennyiben Void cavernja megoldja az atmost, még érdekesebb lehet a HTPC kérdés. De lehet csak amolyan középhaladó szegmensben, tudom itt nagyon sokaknak célhardver van.

Sajnos ez összefüggésben van azzal, hogy Európán belül az országunkban toronymagasan alacsony az idegen nyelven beszélni tudó személyek aránya. Sajnos még a környező országokhoz képest is, illetve egész Európán belül is valahol az utolsók között vagyunk. A másik a hazai "szaksajtó" szigorúan idézőjelben, és a kereskedők egy része (akinek nem inge..). Ők is mindent megtesznek, hogy megrekedjen a többség, és véletlen se jusson ki belőle.Zozi írta: ↑2022.10.30., vas. 12:28Haladni kell(ene) a korral, ha érdekel ez a hobbi, akkor olvasni, tanulni, tapasztalni. Nekem személy szerint az a legnagyobb bajom, hogy megrekedtünk a pár (tíz) évvel ezelőtti szinten és foggal körömmel próbáljuk "védeni"
Pár évvel ezelőtt például elfogadott volt a szemmel kalibrálás. Hála isten ez mára már változott valamelyest.
Azt leírni egy "szakmai" fórumon, hogy thx baffle wall blődség és csak a helyet veszi el... hát nem tudom.
De felhozhatnám a négy szubos felállást is. Jó az egy, ha valakinek több kell, ott baj van... ezzel sem értek egyet.
Egész jó tanulmányok vannak a neten igaz idegen nyelven a témáról. Fizika. Multi sub rendszerek például, de egyetemi tananyag is fellelhető a sba, illetve dba rendszerek működéséről, felépítéséről. Szimulációk a különböző esetekre, ha nem tudod a megfelelő helyre elhelyezni a dobozokat.

Itt fogalmaztad meg a lényeget. Amit én nem akartam leírni. Haladni kell(ene) a korral, ha érdekel ez a hobbi, akkor olvasni, tanulni, tapasztalni. Nekem személy szerint az a legnagyobb bajom, hogy megrekedtünk a pár (tíz) évvel ezelőtti szinten és foggal körömmel próbáljuk "védeni"DeLorean írta: ↑2022.10.30., vas. 09:45A "ki mondja" dolog persze nagyon igaz, de itt nem igazán voltak szakértők, csak hobbisták. Lehet az egyik héten ezt mondták, a másik héten pont az ellenkezőjét.Zozi írta: ↑2022.10.29., szomb. 21:06Két klasszikust idéznék:
"Ne azt nézd, mit mond, hanem hogy ki mondja!"
"A sikert gyakran kíséri irigység, a sikerbe fektetett munkát nagyon ritkán..."
Én már megtanultam az eddigi pályafutásom során. Munkában is, és az élet többi területén is...
Egyébként tényleg nagyon durván csökkent a színvonal a mozis részlegen... sajnos. Korábban élmény volt itt lenni és jó volt tartozni egy mozis közösséghez. Esténként elolvastam az új posztokat, sok érdekes, értékes infóval tűzdelve. Tonyka beszámólói élményszámba mentek. De mondhatnám a különböző szobák tulajdonosait. Ceci(l), Házi Rozi, G-Gabi, Bandi (batman98), kimi... Sajnos ennek már nyoma sincs... mára, ha az ember egy héten egyszer jön ide, akkor is pár perc alatt el tudja olvasni, ami érdemleges született mozi témában... a veszekedésen kívül.
tudom, mindig a külföldi fórumokkal jövök, de példát vehetnénk róluk... persze engem is beleértve... és ez messze nem a pro nem pro vonal miatt jutott ide. Szerintem...
Elég vicces végig gondolni, hogy milyen begyepesedett gondolatok voltak, amihez foggal-körömmel ragaszkodott mindenki.
Igazából mi is csökkent a színvonalon?
Az valóban színvonal volt?

Haha. Pár napja devil topikjában a sárga földig lesavaztál kb. azért, mert ajánlani mertem a 4 szubos felállást neki. Tetted ezt úgy, hogy ott van a frontoldaladon a két JBL Cinema Expansion szub, és hátul a KCS C218-as, ami mérete miatt duplának számít. Szóval 3 szub, ami kvázi 4DeLorean írta: ↑2022.10.30., vas. 09:15
Azonban ne a háttérben menjenek a savazások, ne a háttérben mondjuk el a véleményünket, hanem itt a fórumon.
ha valaki normálisan fogalmaz és persze kis empátia is van benne, vagy a másik oldal véleményén is elgondolkodik - akkor mi baj lehet? Lehet naív vagyok.
![]()