Én pont nézegettem ezt a The Cliff-et. Látom fel is rakta eladásra a kolléga. VDH The Orchid rca helyett lenne. Classé CAP-101, AudioPhysic Spark V, Asus Xonar Essence One mk2 Muses Edition (Burson vivid 6 opamp-al), VDH The Mainstream tápkábelek, VDH The Inspiration hangfalkábel, lejátszás meg RPI4 saját zenékkel vagy Tidal (majd kap egy TMP tápot hamarosan és remélhetőleg egy VDH The Ultimate USB-t). Viszont eléggé megfontolandó, elbátorítlanított, hogy hova feljebb vagy esetleg teljes kábelezést váltani Furutech-re vagy Neotech-re. Véleményetekre vagyok kíváncsi. (DAC cserélésén is gondolkozom, de egyszerre nem megy minden)dixie-chicken írta: ↑2022.11.16., szer. 15:38én itt kezdeném:
vdH 3T The Air, The Cliff...![]()
van egy hangszorómárkád amely szép,finom,bársonyos,simúlékony hangú,nincs bennük igazi "harapás" ,és ezt megfejelted VDH kábelekkel ?...kölcsönkérnék/hazavinnék akár letét ellenében is,kareskedőktöl,nyiltabb/elevenebb hangú kábeleket...én innét kezdeném el kibontani a kupacot...igaz nem ildomos mankót,másik makóval kiváltani,de ez akár kezdésnek,jó lehet...
![]()
Üdv,
Balázs