Az én fülem, és ízlésem szerint mindenképp. Ez akkor volt amikor a vandersteen 3A helyett kerestem valami jobbat. Az egyik saját erősítő, Audio Innovations 1000 monoblokkok (50w) a másik kölcsön, egy nagyobb teljesítményű félvezetős, ha jól emlékszem plinius (kb. 6 éve volt).sutemenyx írta: ↑2022.11.16., szer. 08:51Biztos ez? Milyen elektronikával hajtottad?viri írta: ↑2022.11.16., szer. 08:39A legnagyobb előre lépést a hangfal cserével tudnád elérni. Sokkal nagyobbat, mint dac cserével (pedig az sem rossz ötlet, más is használ A1-hez dacot, Te is ismered :))
Tudom, hogy mindenki ettől óckodik a legjobban, a legmacerásabb, legköltségesebb, ugyanakkor a legnagyobb, legmeghatározóbb. Ez persze általános érvényű, csak azért jutott eszembe, mert pár éve volt nálam Crenina M, 1 hétre hoztam el, de 3 nap után visszavittem. Pedig ki volt szolgálva több verzióban, nem volt semmilyen kiugró hibája, csak unalmas, egyszerű hangja volt. Mintha egy jó házimozi doboz lenne. Sokkal jobbat tudnál találni helyette az áráért, és egy teljesen más hangod lenne. Ehhez képest egy + dac csak nyüansz tologatás, mert még mindig ugyanazon a dobozon fogod hallgatni.
Ez az én véleményem, elnézést a cremona m tulajoktól, segítő szándékkal írtam, nem fikázni akartam.
A vandersteent vissza téve, bődületes nagy különbség volt.
Ezen kívül 2 különböző lakásban és rendszerben is ilyennek hallottam. Ezért szóltam hozzá. Persze nem lehet kizárni, hogy van az a rendszer, ami ki tudja belőle csalogatni a csodát, de én inkább arra tippelek, hogy a Sonus Faber ennyiért ennyit nyújt, és sokkal sokkal drágábban ad egy magasabb minőséget. Szóval magyarán túl árazott.