Aki nem egy kő alatt élt itt hosszú évekig, annak olyan szinten tele van a hócipője, hogy nehezen tud már egyéni dürhőségnek tekinteni rendszerszintűnek érzett problémákat.
On. Jó ötlet az az útbejárás, de elég fura időre rakták.

Nem tudom, hogy olvastad-e a második részét a postomnak?Rotox írta: ↑2022.11.12., szomb. 22:43Te kérdezted...![]()
Nem vagyok gondolatolvasó (sem), de szerintem arra gondolt, hogy egy telhetetlen, geci tolvaj banda még a dédunokáink jövőjét is beletömi a saját és a seggnyalóik feneketlen zsebeibe.
És amiért belekotyogtam: 2 Tim 1:7
(Amúgy meg had legyen a modiknak is egy kis munkája, vagy ha esetleg "köddé válnék" emiatt, akkor - hogy visszakanyarodjak a topic témájához - jó tekeréseket mindenkinek!)
Te kérdezted...
Ezt kifejtenéd bővebben, nem igazán értem…
Múlt szombat Heregről bandukoltunk felfele a normál úton. Faszi valami pickUpel sacc-kb 70el porzott el lefele, nyilván mi ugráltunk a bozótba, ránézésre civil volt, de két német vizsla röpködött a platón
azt gondolom, azt itt nem írhatom le
Mire gondolsz?
Szerintem pedig azt tetted!
Bánya-hegynél levő sorompó nyitva/zárva algoritmusát idáig nem sikerült megfejtenem, de ezek szerint nem bennem volt a hiba
Én pedig itt élek. Egyáltalán nem gáz a helyzet, kár károgni.
Sajnos a "lehet", és a "szabad" fogalmak közötti különbséget sokan figyelmen kívül hagyják, és abból adódnak ilyen bonyodalmak.
Én azt mondom örüljünk, hogy használhatjuktrane írta: ↑2022.11.12., szomb. 15:00tudom - és ezért írtam pont. mikor arra jártam (tavaly, túráztunk 1 hetet arrafelé), nem kevés motoros és autó rohangált rajta
. illetve akkor sem egyszerűbb a helyzet, ha 'csak' az erdészet autói közlekednek rajta
> egy több-tíz tonnás, fával megrakott teherautó/kamion nem tud (hirtelen) kitérni
![]()
Ez erdészeti út…
Na majd jövőre nézegetjük a másikat, hogy hogyan tud jönni. Remélem, még radar nélkül is fogjuk látni egymást, de akkor ne edz túl sokat...AAttila írta: ↑2022.11.10., csüt. 20:11Mindegy az Revi,csak tekerjünk![]()
Én ma megint Pärt kollégával "tekertem".![]()
Amikor ezek az unalmas alapozós görgözések vannak,közben a feladatok,akkor mindig azt képzelem,hogy Pärt és én , a Mátrában tekerünk. Szinte látom mindig az utat,ahogy megyünk, amikor feladat van,mint most a 10x1m HC, azokat mindig a Mátraháza-Kékestető közötti szakaszon csinálom és nézem, hogy tud jönni velem.![]()
Ja, csak Ő más körön ment,de néhol egyezik :)