Szerintem pedig azt tetted!
A hangnemet nem is értem, még puszit is küldtem.

Szerintem pedig azt tetted!
Bánya-hegynél levő sorompó nyitva/zárva algoritmusát idáig nem sikerült megfejtenem, de ezek szerint nem bennem volt a hiba
Én pedig itt élek. Egyáltalán nem gáz a helyzet, kár károgni.
Sajnos a "lehet", és a "szabad" fogalmak közötti különbséget sokan figyelmen kívül hagyják, és abból adódnak ilyen bonyodalmak.
Én azt mondom örüljünk, hogy használhatjuktrane írta: ↑2022.11.12., szomb. 15:00tudom - és ezért írtam pont. mikor arra jártam (tavaly, túráztunk 1 hetet arrafelé), nem kevés motoros és autó rohangált rajta
. illetve akkor sem egyszerűbb a helyzet, ha 'csak' az erdészet autói közlekednek rajta
> egy több-tíz tonnás, fával megrakott teherautó/kamion nem tud (hirtelen) kitérni
![]()
Ez erdészeti út…
Na majd jövőre nézegetjük a másikat, hogy hogyan tud jönni. Remélem, még radar nélkül is fogjuk látni egymást, de akkor ne edz túl sokat...AAttila írta: ↑2022.11.10., csüt. 20:11Mindegy az Revi,csak tekerjünk![]()
Én ma megint Pärt kollégával "tekertem".![]()
Amikor ezek az unalmas alapozós görgözések vannak,közben a feladatok,akkor mindig azt képzelem,hogy Pärt és én , a Mátrában tekerünk. Szinte látom mindig az utat,ahogy megyünk, amikor feladat van,mint most a 10x1m HC, azokat mindig a Mátraháza-Kékestető közötti szakaszon csinálom és nézem, hogy tud jönni velem.![]()
Ja, csak Ő más körön ment,de néhol egyezik :)
Valsz most ért oda. Ezt a hullámot nem kommunikálják,de nálunk nemrég egy komplett osztály hazament...
Kovászos voltál? Nekem az nem anyira volt jó. Még jó hónap múlva is szuszogtam felfele.. Bár nekem ez lassan alapállapotAAttila írta: ↑2022.11.07., hétf. 19:43Nekem most a 3. Covid után, a Gellérthegy is felfoghatatlan![]()
Hétvégén pedig megy a Csapat paintball partyra. Egy kis lazulás, de ez kimarad.
Tavaly az igali edzőtábor előtt, a fiatalok Calpe-t vették célba. 2 hét. Most megint lenne,csak még 2 hét Alicante is. De hát ez is csak a fiataloknak lesz jó,mert a melóból nem tudunk ennyit elmenni. Pedig biztosan izgalmas lesz![]()
![]()